manosj Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 μολις τοποθετησα τη νεα μου ψυκτρα.ειναι μια coolermaster seidon 120v v2 το ερωτημα μου ειναι που βαζω τα καλωδια απο τον ανεμιστηρα και αυτο π φευγει απο τη cpu τα εχω τοποθετησει με τον εξης τροπο αυτο που φευγει απο τη cpu το εβαλα στο cpu fan και το αλλο σε μια απλη θεση για ανεμιστηρα. με την εκκινηση του υπολογιστη με εβγαλε μνμ το asus suite πως το cpu fan 0rpm. λογικο δεν ειναι? εχω αφησει ετσι το συστημα προς το παρον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Λογικό δεν είναι εκτός αν είναι λάθος ένδειξη. Το cpu "fan" πλέον μετράει τις στροφές της αντλίας. Απο θερμοκρασία πως είσαι; Μήπως έχεις και 2ο cpu fan header στη μητρική και δίνει και άλλη ένδειξη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosj Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Λογικό δεν είναι εκτός αν είναι λάθος ένδειξη. Το cpu "fan" πλέον μετράει τις στροφές της αντλίας. Απο θερμοκρασία πως είσαι; Μήπως έχεις και 2ο cpu fan header στη μητρική και δίνει και άλλη ένδειξη; αποτι εχω διαβασει ο fx6300 εχει καποια θεματα με τον αισθητηρα θερμοκρασιας σε idle καταστασεις σε προγραμματα που εχω μετρησει μεχρι τωρα hw montor 18 βαθμους τωρα που το ξαναβλεπω προσεκτικα δεν λεει cpu fan 0rpm αλλα cha fan 0 rpm? τι παιζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Λογικά λάθος μέτρηση θα είναι. Ρίξε και μια ματιά στο bios, αναγράφει rpm και βαθμούς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosj Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 https://www.dropbox.com/s/cna6zso8p82vzxf/Screenshot%202015-03-18%2000.04.47.png?dl=0 για ριξε μια ματια εδω. της μητρικης μου φαινεται ειναι το θεμα.μηπως να συνδεσω τον ανεμιστηρα σε αλλη θυρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Αφού σου βρήκε τη cpu τουλάχιστον δεν έχεις θέμα με την αντλία σου. Για το fan είναι εύκολο, για δες το, γυρνάει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosj Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ο ανεμιστηρας γυριζει κανονικα παντως.τωρα ειανι λιγο φασαρια να το ανοιξω.θα το δοκιμασω αυριο.παντως αντιστοιχες θερμοκρασιες μου εβγαζε και σε idle και η 412s. ελπιζω σε full load να εχει διαφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sarandis Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Στο full load φαίνεται η διαφορά με το νερό, ακόμα και custom υδρόψυξη να στήσεις. Καλοδούλευτη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosj Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ευχαριστω!!σιγα σιγα θα ξεκινησω να τον ανεβαζω τον επεξεργαστη.μεχρι τωρα τον ειχα σε στοκ ρολογια ελπιζω να τον φτασω 4.5 ghz με αυτην την ψυξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fallen4ngel Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 αποτι εχω διαβασει ο fx6300 εχει καποια θεματα με τον αισθητηρα θερμοκρασιας σε idle καταστασεις σε προγραμματα που εχω μετρησει μεχρι τωρα hw montor 18 βαθμους τωρα που το ξαναβλεπω προσεκτικα δεν λεει cpu fan 0rpm αλλα cha fan 0 rpm? τι παιζει? Το 18 είναι ένα ωραίο φανταστικό νούμερο, κάτω απο 45 βλέπε μόνο socket temp το άλλο μπορεί να σου γράφει ακόμη και 5. Πάνω απο 45 αρχίζει δείχνει σωστά, οπότε κοιτάς socket ταυτόχρονα και ξέρεις πάντα που είσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 πόσο θόρυβο κάνει η seidon v2? στο screenshot που έχεις ανεβάσει φαίνεται ο cpu να είναι στους 35 και ο ανεμιστήρας να έχει πιάσει 2300 στροφές που είναι και το max που πιάνει ο συγκεκριμένος. στους 18 που είσαι idle πόσες στροφές έχει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosj Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 πόσο θόρυβο κάνει η seidon v2? στο screenshot που έχεις ανεβάσει φαίνεται ο cpu να είναι στους 35 και ο ανεμιστήρας να έχει πιάσει 2300 στροφές που είναι και το max που πιάνει ο συγκεκριμένος. στους 18 που είσαι idle πόσες στροφές έχει? οι 2300rpm ειναι ακαταβατες.δεν εχω δει να πεφτουν ποτε οσες φορες εχω ελέγξει.την αντλια την εχω συνδεσει στα pin που λεει cpu fan και τον ανεμιστηρα της αντλιας σε μια εκ των 3 θεσεων που δινει η μητρικη για συνδεση ανεμιστηρων https://www.dropbox.com/s/qs2155t68aulgfi/IMG_20150318_182735.jpg?dl=0 ξερω δεν βοηθαει η φωτο.το φαν που με δειχνει οτι εχει 0 στροφες ειναι σε μια θυρα που πλεον δεν την χρησιμοποιω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 κακώς έχεις συνδέσει την αντλία εκεί που την έχεις συνδέσει. εκεί πάει ο ανεμιστήρας. παίζει να σου χαλάσει σε λίγο καιρό η αντλία και σίγουρα δεν θα δουλεύει σωστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manosj Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 κακώς έχεις συνδέσει την αντλία εκεί που την έχεις συνδέσει. εκεί πάει ο ανεμιστήρας. παίζει να σου χαλάσει σε λίγομκαιρό η αντλία και σίγουρα δεν θα δουλεύει σωστά. πες μου σε παρακαλω τη σωστη συνδεσμολογια.2 καλωδια υπαρχουν ενα απο το μπλοκ του επεξεργαστη και ενα απο το ανεμιστηρακι π εβαλα πανω στο ψυγειο. λοιπον εβαλα τον ανεμιστηρα απο το ψυγειο στο cpu fan και το καλωδιο απο την αντλια σε μια θεση για ανεμιστηρα που εδινε πανω η μητρικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NaGR Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 τώρα είναι οκ άλλαξε καθόλου το 2300? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα