thelos257 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Καλησπερα σας σημερα εχω αγορασει το παραπανω κινητο και οι εντυπωσεις μου ειναι πως ειμαι αρκετα ενθουσιασμενος. Χαρακτηριστικα: Οθόνη: Πολλαπλής αφής capacitive IPS 5.0", 16εκατ. χρωμάτωνΑνάλυση οθόνης: 540 x 960 pixels (220 ppi)Chipset: Mediatek MT6582Επεξεργαστής: Quad-core 1.3 GHz Cortex-A7GPU: Mali-400MP2Λειτουργικό Σύστημα: Android OS v4.4.4 (KitKat)Κάμερα: 5.0 megapixels με αυτοεστίαση και LED φλας (πίσω), 2.0 megapixels (μπροστά)Βίντεο: 1080p @ 30fpsΕσωτερική μνήμη: 8GBRAM: 1GBΥποστηριζόμενες κάρτες μνήμης: microSD μέχρι 32GBGPS: Ναι, με υποστήριξη A-GPSΣυνδεσιμότητα: GPRS, 3G, EDGE, Bluetooth v4.0, Wi-Fi b/g/n, Wi-Fi Direct, Wi-Fi hotspot, microUSB 2.0Υποστηριζόμενα αρχεία ήχου: MP3, WAV, eAAC+, WMAΥποστηριζόμενα αρχεία βίντεο: MP4, XVID, H.265Αισθητήρες: Accelerometer, proximityBrowser: HTMLΜπαταρία: Li-Ion 2300 mAhΧρόνος ομιλίας μπαταρίας: έως 12 ώρεςΧρόνος αναμονής μπαταρίας: έως 696 ώρεςΔιαστάσεις (mm): 137 x 74.6 x 10.5Βάρος (g): 144Χρώμα: Μαύρο Εικονες: Η μηχαναρα: Πραγματικα η οθονη του ειναι αρκετα μεγαλη 5.0 σε συγκριση με το Nokia Lumia 730 που ακομα το εχω για την αλλη μου καρτα που εχω σε αυτο και την αλλη μου που εχω στο νεο μου (4.7) η οθονη του. Ευχομαι να μεινω απολυτα ευχαριστημενος και στο μελλον.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα