Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκανα ενημέρωση τις υπηρεσίες google play (βλακεία μου :/ ) και τώρα συνεχώς παρόλο που κανω εκκαθάριση δεδομένων και ελευθερωνω χωρο στο τηλέφωνο μετα απο λίγο βλέπω η συγκεκριμένη εφαρμογη να εχει πιάσει 35-40 mb και καμία φορα και περισσότερο. Τι μπορω να κανω;

Σκέφτηκα να την σβησω αλλα διάβασα οτι δεν θα λειτουργεί το Ίντερνετ και το μάρκετ, οπότε μάλλον ο ξεχνάω αυτο.

Δημοσ.

Τι μπορείς να κάνεις για ποιό πράγμα? Να πιάνει λιγότερο χώρο η εφαρμογή? Τα προηγοούμενα Play Stores πόσο χώρο έπιαναν?

Δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι αν ο χώρος που πιάνει είναι το προβλημά σου

Δημοσ.

Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει....Πιάνει τόσο χώρο στη μνήμη του κινητού ή στη RAM?  Και ποιο ακριβώς είναι ο πρόβλημα και στις δύο περιπτώσεις που θες να λύσεις?

Δημοσ.

Έχω android 2.3.7 οπότε το greenify δυστηχως το ξεχνάμε. Τρώνε χωρο οι υπηρεσίες google play και δεν εχει απεγκατάσταση ενημερώσεων, μόνο απεγκατασταση εφαρμογής.

Δημοσ.

Ποια συσκευη εχεις με ginger;; εχεις ρουτ;; απεγκατασταση το ξεχνας γιατι δεν θα τρεχουν εφαρμογες σαν το youtube. Αν τις θες βεβαια...

Οπα τωρα ειδα... Νο ρουτ.

• 7 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα. ΄Ηθελα να ρωτήσω οι δωρεάν εφαρμογές για ημερολόγιο που έχει το google play είναι καλές, ή είναι δυσλειτουργικές? Έχει δοκιμάσει κανείς ποτέ δωρεάν εφαρμογή ημερολόγιου από google play?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, bele είπε

Μια χαρά είναι. Μπορείς να βάλεις και τις εφαρμογές της google , π.χ. το google calendar 

Έχω το Alcatel 1B 2022 και έχει προεγκατεστημένο το ημερολόγιο της google και έχω πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις στα συμβάντα, δεν χτυπάει στην ώρα του, χτυπάει μετά από 2 λεπτά, από 5 λεπτά, από 7 λεπτά, μου έχει τύχει και σε 18 λεπτά. Δοκίμασα κι άλλα ημερολόγια από το google play, και μάλιστα τα δοκίμασα και σε άλλη συσκευή τις ίδιες εφαρμογές ημερολογίου (στο Samsung Galaxy A21S) και παρουσιάζει το ίδιο σφάλμα και στις δύο συσκευές. Πχ μια εφαρμογή "ημερολόγιο ελληνικά" όταν είναι κλειστό το κινητό και το ανοίγω ενώ έχω βάλει συμβάν ούτε ακούγεται, ούτε εμφανίζεται στην οθόνη και στις 2 συσκευές. 

Έχει εγγύηση. Αν πάω στο κατάστημα που το αγόρασα και τους πω να μου περάσουν μια εφαρμογή ημερολόγιου που δεν είναι δωρεάν θα κοστίσει τίποτα?

Φοβάμαι αν μου το ανοίξουν μέσα και το επισκευάσουν μην μου το χαλάσουν και μου το κάνουν χειρότερο, μου έχει τύχει αυτό και όχι μόνο σε εμένα, αλλά και στην αδελφή μου. Δυστυχώς αρκετές φορές οι επισκευές δεν πετυχαίνουν. Γι αυτό θέλω να βρω μια σωστή εφαρμογή ημερολογίου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...