Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 λύσεις, recover/forgot password, (πλέον όλες οι υπηρεσίες δουλεύουν με mail) ή password manager με ένα master κωδικό.

ή πολύ απλά γράφεις όλα τα username/passwords σε ένα μπλοκάκι στο σπίτι σου και τα έχεις όλα νοικοκυρεμένα ;)

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

παιδιά, από τη στιγμή που για να βγάλεις ΑΔΤ σου παίρνουν τα αποτυπώματα σαν να είσαι εγκληματίας είναι ΣΙΓΟΥΡΟ ότι αν κάποιος θέλει τα αποτυπώματα μας μπαίνει στους server της ΕΛΑΣ και τα τσιμπάει άνετα...

Ούτε κι εμένα προσωπικά μου αρέσει να αποθηκεύονται τα βιομετρικά μου στοιχεία αλλά εκεί πάει η τεχνολογία για λόγους ασφαλείας των συσκευών μας... :(

Που σου παίρνουν αποτυπώματα;

Σε κόμα ήσουν τα τελευταία δέκα χρόνια;

Μάλλον

Γιατί οι περισσότεροι φορουμιτες του insomnia είτε τους κυνηγάει η CIA και η Interpol είτε έχουν τεράστιες επιχειρήσεις στον τεχνολογικό τομέα και φοβούνται με το παραμικρό.

Βέβαια οι περισσότεροι απο αυτούς που κράζουν απλά για να κράζουν, έχουν αντροιντ κινητό με τη μαμά Google να παρακολουθεί ακομα και το ποτε εκλασαν και τους πείραξε το πως θα κάνουν log in στα Windows 10 που δεν θα βάλουν ΠΟΤΕ αν δε τους τα δώσει κάποιος σπασμένα.

Και μόλις τα βάλουν σπασμένα για να πουλήσουν μούρη στα βλαχαδερά που έχουν για φίλους τους, γυρνανε παλι στα 7 γιατί δεν βάζουν κάτω τα οπισθια τους να μάθουν 2-3 νέα πράγματα, και έχουν μάθει: Εναρξη>παιχνιδια>πασιετζα και εναρξη>τερματισμός

Υγ: Σορρυ για το οφ τοπικ αλλά τελειώνω το Sons Of Anarchy και όλο αυτό το δράμα με έχει παρασύρει.. 

1. Για σένα ίσως ειναι άθλια τα 8, εγω τα βρισκω φανταστικά.

2. Ακομα δεν έχουν βγει ολοκληρωμένα τα 10 και τα κράζεις;

Τι κολλημένα μυαλά είστε εσείς οι linuxαδες; δε πατε πουθενά

Αυτό το "αφού δεν έχεις κάτι να φοβάσαι,γιατί κρύβεσαι" από μπάτσους και από εσένα το ακούω.Βγάλε τα συμπεράσματά σου.

Έχεις δίκιο πάντως για τα 8,γιατί αν δεν χρειαστεί να ψάξεις στο διαδίκτυο,πως θα πατήσεις επανεκκίνηση στον υπολογιστή σου,δεν αξίζει το λειτουργικό.Μόνο πασιέντζα ρε.

Την επόμενη φορά που θα ανοίξεις firefox ,να κατεβάσεις το popcorn time,για να δεις καμμιά ταινία στο vlc,θυμήσου πόσο κολλημένα μυαλά είναι αυτοί του ελεύθερου λογισμικού,πρωτευουσιάνικο ζωάδι.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι το νέο χαρακτηριστικο είναι κομμένο στα μέτρα των μεγάλων εταιρειών . Δεν έχει κύριο στόχο τους home users

Δημοσ.

NSA/GCHQ/FBI/CIA/SIS/IRS/DHS/Federal Reserve/ATF/OS MENU

Welcome to Victim Finder 0.1

Choose a number to access Windows 10 Users:

1) Fingerprints Database

2) Infrared Camera Pictures

3) Login Videos

4) Eyes-Iris

5) Voices & Mic Records over Cortana "voice-assistant"

https://hacked.com/former-cia-nsa-director-kill-people-based-metadata/

Έρχεται πολύ μεγαλύτερο κακό από ότι υπάρχει ήδη.Δεν θα υπάρξει μόνο η microsoft.Θα μας περικυκλώσουν με ελενχόμενη τεχνολογία σε σημείο που δεν θα μπορούμε να κοιτάξουμε την ώρα στο ρολόι μας για να αποφύγουμε το φακέλωμα.Δράση-Αντίδραση

Δημοσ.

Η έναρξη όπως την έκαναν είναι άθλια. Γεμίζεις πλακίδια κατακόρυφα και δεν έχουν καθόλου όμορφη παραμετροποίηση όπως είχε η πρώτη εκδοχή της έναρξης..Βλακία τους..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...