Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα προβλημα με το Ζ1 compact μου που απο οτι διαβαζω σε ξενα φορουμς το εχουν και αλλα xperia . 

συνδεω το κινητο στο pc (win 7) μεσω usb και δεν μπορει να ολοκληρωσει την εγκατασταση των drivers. Μου βγαζει σφαλμα και επισης δεν με αφηνει να κανω ουτε manual εγκατασταση drivers. 

Για την ακριβεια δεν μπορουν να εγκατασταθουν οι drivers για να διαβαστει ο αποθηκευτικος χωρος της συσκευης (MTP mode) ενω οταν μπαινει σε MSC mode μπορουν να διαβαστουν (και να επεξεργαστουν) τα περιεχομενα της SD card που εχω βαλει εγω στο κινητο. 

εχω δοκιμασει πολλα απο αυτα που βρηκα σε ξενα σαιτς αλλα τπτ...

Δημοσ.

Μου λες οτι δεν μπόρεσε να εγκαταστήσει αυτόματα τους drivers μέσω Windows Update. Δοκίμασε να κατεβάσεις το πρόγραμμα εγκατάστασης των οδηγών και να το κάνεις χειροκίνητα. Κάπου κυκλοφορεί αλλά δεν ξέρω που... Επίσης αν δεν το βρείς δοκίμασε να απεγκαταστήσεις ότι έχει σχέση με Sony (SUS, Sony PC Companion, etc) κάνε μια επανεκκίνηση, και μετά κάνε ξανά την εγκατάσταση μήπως και έχει δημιουργηθεί κανένα conflict.

Πηγη: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=342293&page=325

Για Sony Xperia T μπορει να ειναι το ιδιο

Δημοσ.

τελικα συνεδεσα το κινητο σε μια συγκεκριμμενη θυρα usb στο πισω μερος του tower και καταφερε να κανει install τους drivers.

Τωρα το pc αναγνωριζει τη συσκευη και σε καποιες απο τις υπολοιπες θυρες usb. :shifty:

οχι σε ολες ομως :blink: :wacko: :huh:

ευχαριστω πολυ για την βοηθεια !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...