Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν είναι εφικτό εγώ θα δοκίμαζα να το δουλέψω με άλλες ram, με άλλο τροφοδοτικό γενικότερα θα πρέπει να κάνεις δοκιμές για να δεις τι φταίει! Κάνε και ένα Mem test από το BIOS.

Δημοσ.

Αν είναι εφικτό εγώ θα δοκίμαζα να το δουλέψω με άλλες ram, με άλλο τροφοδοτικό γενικότερα θα πρέπει να κάνεις δοκιμές για να δεις τι φταίει! Κάνε και ένα Mem test από το BIOS.

Αυτο με το φλασακι που μπαινω μεσω bios ε?

Δημοσ.

Τα κολλήματα αυτά μου συνέβησαν ορισμένες φορές όταν τερμάτισα τα 4gb της ραμ καθώς έπαιζα, έχοντας ανοιχτά ένα μάτσο tabs στον chrome. Κάτι μου λέει πως είτε ο σκληρός φταίει αλλά είτε δεν σου φτάνει η ραμ. Εγώ όταν παίζω δεν ξεπερνάει τα 2.7 gb με chrome ανοιχτό με 2 tabs και 4gb ram.

Δημοσ.

Τωρα εχω ανοιχτο LoL (χωρις να ειμαι σε game,οταν μπαινει φτανει το 1.2GB ),με 3 tabs στo chrome και spotify ανοιχτο.

post-286722-0-95935600-1427485875_thumb.png

Δημοσ.

Παντως αρχισε παλι να τρωει το κολληματα οπως στην αρχη. Πρεπει να κανω το Memtest αλλα λογω τρεξιματος δεν καθησα να ασχοληθω.  

οταν παιζω μου τρωει 3gb ram συνολο , ελεος

Νομιζω ειναι υπερβολικα πολλα :/

Δημοσ.

Σκεφτηκα πολλες φορες και γω να κανω αναβαθμιση σ αυτο το pc που εχω (της υπογραφης μου) αλλα νομιζω δεν αξιζει,καλυτερα να φτιαξω ενα σιγα σιγα απο την αρχη.

Δημοσ.

ο επεξεργαστης εχει πολλα να δωσει ακομα ,παρε ενα σετακι 8gb ram 70-80 ευρω και μια καρτα στα 200-250 ευρω και εχεις καινουργιο pc

Δημοσ.

Οτι ειπε ο Δημητρης παραπανω. Μα και εσυ βαλε εκει αλλα 4gb ram,εδω κοντα 300-320ευρω εδωσες για περιφερειακα :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...