Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Σε αυτά τα λεφτά κοίτα την schythe mugen max, ότι καλύτερο πραγματικά: http://www.skroutz.gr/s/5230712/Scythe-Mugen-MAX.html
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Καλησπερα και παλι στην παρεα! Εχω ξανα αναφερθει σε αυτο το θεμα σχετικα με το drop στα fps στο παιχνιδι (League of legend). Ενω πολλοι ελεγαν οτι ειναι θεμα παιχνιδιου οπως ειχα διαβασει και στο reddit σε εμενα συμβαινει ολη την ωρα με αποτελεσμα να μην μπορω να παιξω. Με οσους εχω μιλησει μου ειπαν οτι κ αυτοι εχουν θεμα αλλα σε καμια περιπτωση σαν το δικο μου,σε αυτους συμβαινει μια στο τοσο Ξερετε τι μπορει να φταιει? Το πισι ειναι αυτο της υπογραφης μου! Υ.Γ αναφερθηκα και στο τοπικ league of legends και μου ειπαν οτι απλα η καρτα γραφικων μου δεν κανει. Αλλα εγω μεχρι το προηγουμενο πατσ του παιχνιδιου επαιζα κανονικα και ολα τερμα στο γραφικων,τωρα τα εχω κατεβασει κιολας αλλα παλι τα ιδια. Μιας και αναφερθηκες στο Lol δες εδω και αλλο ατομο με δυνατοτερη καρτα γραφικων που και σε αυτον εχει θεματα με Frame drops http://www.insomnia.gr/topic/528277-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B1-fps/?do=findComment&comment=53189264
iCyd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μιας και αναφερθηκες στο Lol δες εδω και αλλο ατομο με δυνατοτερη καρτα γραφικων που και σε αυτον εχει θεματα με Frame drops http://www.insomnia.gr/topic/528277-%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B1-fps/?do=findComment&comment=53189264 γενικα εχει θεμα το λολ με τα fps απλα εμενα το κανει συνεχεια,σε σημειο που γινεται σπαστικο. Δεν βρηκε καποια λυση το παλικαρι ε?
JohNickZ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Φιλε ειναι 99% θεμα θερμοκρασιας, μου το εκανε κ εμενα οπως σου ανεφερα. Τσεκαρε την GPU κ δες ποσο ανεβαζει κ επισης δες την ψυκτρα του επεξεργαστη αν εχει καποιο σπασιμο η αν παταει καλα η αλλαξε την οπως σου προτεινουν τα παιδια..
dimitrisOP Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 δεν ειναι απο τις θερμοκρασιες ,ειχα και εγω το ιδιο θεμα με το παιχνιδι σε φαση απλα να κολλαει εντελως και να κρασαρει με re-install εστρωσε και τωρα δεν παει με τιποτα κατω απο 60 fps
iCyd Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2015 Θα το κανω ενα re-install σημερα το βραδυ μολις την πεσω και θα δουμε αυριο,αλλιως παω καρφι για ψυκτρα απο δευτερα.
iCyd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Εκανα το re-install και φανηκε να εστρωσε ωσπου αρχισαν παλι τα παρατραγουδα. Εκει που επαιζα κολλησαν τα παντα τα fps επεσαν στο 4 και 1 δευτερολεπτο κουνιομουν στο game 3 δευτερολεπτα ηταν κολλημενα τα παντα,αυτο για κανα λεπτο,μετα επανηλθε. Θερμοκρασιες Gpu 35οc και Cpu 55-61οc. Βεβαια εκανα το alt tab με απο ενα λεπτο γιατι δεν μπορουσα να κανω τιποτα.Μετα απο ωρα καταλαβα οτι ειχε κολλησε και το chrome μου γιατι σταματησαν τα τραγουδια που ειχα απο πισω. Μπας και ειναι κανα θεμα με τις Ram μου? Επισης να πω οτι πριν λιγο καιρο ειχε πεσει η ασφαλεια μου και καηκε το τροφοδοτικο μου,λετε να αρπαξε και τιποτα αλλο απο τοτε? Edit : Μολις πετυχα τον επεξεργαστη στους 75οc. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2015 από iCyd
La_MoRt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Οι ram σου πως παίζουν στα 1600 αφού η μητρική σου δεν υποστηρίζει τέτοια συχνότητα ούτε καν σε oc; Site: asus
iCyd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Οι ram σου πως παίζουν στα 1600 αφού η μητρική σου δεν υποστηρίζει τέτοια συχνότητα ούτε καν σε oc; Site: asus στα 1333 παιζουν απλα το ειχα δει μετα απο καιρο και ξεχασα να το αλλαξω στην υπογραφη μου Cool.
La_MoRt Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Να υποθέσω ότι όλα είναι μαμά δεν έχεις πειράξει τίποτα από ρεύματα σωστα;
dimitrisOP Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 ισως να φταει και ο σκληρος , 75 βαθμοι δεν ειναι τιποτα για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη ,οταν παει πανω απο 85 τοτε να ανησυχεις εγω θα δοκιμαζα , default settings στα bios clear windows install για αρχη , αν δεν γινει τιποτα πρεπει να δοκιμασεις τροφοδοτικο μνημες
Karamol3golas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δες λιγι ποτέ σου γινεται,εμενα μου γινοταν στο passive του lucian,στον jayce σε καποια skills του,και αλλη 1 περιπτωση νομιζω..λυθηκε με reinstall
iCyd Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Να υποθέσω ότι όλα είναι μαμά δεν έχεις πειράξει τίποτα από ρεύματα σωστα; ναι ολα ειναι μαμα. Δεν εχω αγγξει τιποτα. ισως να φταει και ο σκληρος , 75 βαθμοι δεν ειναι τιποτα για τον συγκεκριμενο επεξεργαστη ,οταν παει πανω απο 85 τοτε να ανησυχεις εγω θα δοκιμαζα , default settings στα bios clear windows install για αρχη , αν δεν γινει τιποτα πρεπει να δοκιμασεις τροφοδοτικο μνημες Το ειχα κανει και φορματ γιατι ειχα διαβασει οτι παιζει να ειναι και θεμα windows αλλα τιποτα παλι. Δεν ξερω αν ειναι σχετικο αυτο αλλα πρεπει να κανω bios update και το ειχα ψαξει μου ειχαν πει εδω μεσα να μην το πειραξω και οτι δεν χρειαζεται. Οσο αφορα το τροφοδοτικο μου το εκανε και με το παλιο μου που καηκε οποτε δεν νομιζω να ειναι θεμα απο κει. Για τις Ραμ μου εκανε κατι τρελα οτι αναγνωριζε μονο τη μια και τετοια αλλα μια φορα,μετα κομπλε. Δες λιγι ποτέ σου γινεται,εμενα μου γινοταν στο passive του lucian,στον jayce σε καποια skills του,και αλλη 1 περιπτωση νομιζω..λυθηκε με reinstall Εμενα μου το κανει με ολους και με ολα. Και στο πρωτο λεπτο που καθομαι κατω απο το tower χωρις μινιονς κολλαει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα