La_MoRt Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δοκίμασε να δεις αν συμβαίνει κάτι παρόμοιο και σε άλλα παιχνίδια. Έτσι θα δεις αν φταίει το LOL ή το pc σου. Μη βγάζουμε γρήγορα συμπεράσματα από τις ενδείξης ενός προγράμματος καλύτερα θα είναι να τα βλέπεις αυτα από το bios είναι πιο αξιόπιστο.
iCyd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μολις εκλεισα το πισι μου,το ανοιξα για να τσεκαρω τα ποδαρακια της ψυκτρας και την παστα. Οταν το ανοιξα ο επεξεργαστης ηταν καπως ζεστος,δηλαδη αμα εβαζες το χερι σου πανω απο το φανακι ενιωθες λιγο ζεστη. Τον ξεκουμπωσα και ειδα οτι ειχα παστα απο την μεση και κατω αλλα ακομα ηταν "φρεσκια" μιας και την αλλαξα πριν κανα μηνα. Για σιγουρια την καθαρισα και ξαναβαλα λιγο παραπανω. Ανοιξα το πισι αλλα παλι οι θερμοκρασιες στα ιδια 50+ χωρις παιχνιδια χωρις τιποτα. Μονο το Chrome.
La_MoRt Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Για idle κατάσταση μου φαίνονται πολλά το ανεμιστηράκι της intel να φανταστώ χρησιμοποιείς; δοκίμασε και κάτι άλλο να δεις αν όντως συνεχίζει και σου παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα;
iCyd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Ναι της intel το μανισιο,το τερμα απλο. Δεν εχω κανα fps game να δοκιμασω τωρα :/ 1
La_MoRt Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εγώ νομίζω πως το σύστημα σου δε φταίει σε κάτι ωστόσο σου προτείν να βρεις από κάνα φίλο έα παιχνίδι να δοκιμάσεις τι γίνεται. Τα fps στο LOL πέφτουν στα team fights?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Moderators Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Σε παραπληροφόρησα; για πες μας ΕΣΥ από τα bios του τι ρεύματα εχει; Ναι παραπληροφορησες, γιατι με τα υποτιθεμενα 6 volt στην +12v γραμμη, ουτε καν θα αναβε το PC. 2
iCyd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Εγώ νομίζω πως το σύστημα σου δε φταίει σε κάτι ωστόσο σου προτείν να βρεις από κάνα φίλο έα παιχνίδι να δοκιμάσεις τι γίνεται. Τα fps στο LOL πέφτουν στα team fights? οχι και στο καλα καθουμενα πεφτουν. Σε φαση να ειμαι σε λειν χωρις μινιονς ακομα και να πεφτουν.
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Πάρε μια άλλη ψύκτρα καλού κακού, η μαμάτη φαίνεται ξεκάθαρα ότι δεν επαρκεί. Μια πρόταση από μένα είναι η coolermaster 212 evo, ότι καλύτερο στα χρήματά της και φυσικά κάτι παραπάνω από αρκετή για τον συγκεκριμένο επεξεργαστή. http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html
iCyd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Σκεφτομουν για υδροψυξη αλλα λεω θα ειναι overkill για αυτο το μηχανημα που εχω,οποτε αεροψυξη ε?
+~CyBeR~+ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μάλλον το τροφοδοτικο δεν δουλεύει σωστά αφού στα +12v βγάζει 6,336v!!! man αν όσα λέει το cpuz περί ρευμάτων αληθεύουν και τα 3 pc που έχω σπίτι πάνε για κάψιμο,σωστές τάσης θα δεις μέσω bios 2
adsl2+ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 man αν όσα λέει το cpuz περί ρευμάτων αληθεύουν και τα 3 pc που έχω σπίτι πάνε για κάψιμο,σωστές τάσης θα δεις μέσω bios Συμφωνώ με την αποψη σου, απλα είπα τη γνώμη μου βάση αυτών που διάβασα , o iCyd ας μας εγγραφε τι βλέπει μέσα στα bios
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αερόψυξη καλύτερα. Αν θες όρισε ένα ποσό να σου προτείνουμε διάφορες, την evo 212 την πρότεινα ενδεικτικά λόγω τιμής-απόδοσης, είναι εξαιρετική. Απλά με περισσότερα χρήματα έχεις και καλύτερες επιλογές από την evo .
iCyd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 κοιτα απο οτι ειδα στο σκρουτζ μεχρι κανα 40αρι πιστευω ειναι κομπλε για αεροψυχη.Μετα ειδα την coolermaster seidon 120V,σ'αυτη την τιμη,αξιζει? ή παλι παει πολυ? http://www.skroutz.gr/s/6166358/CoolerMaster-Seidon-120V-Ver-2.html http://www.skroutz.gr/s/3906692/CoolerMaster-Seidon-120V.html ποια η διαφορα αναμεσα στις 2?
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Η πρώτη είναι καλύτερη αλλά μια αερόψυκτρα σε αυτά τα χρήματα είναι σαφώς καλύτερη από αυτή την seidon.
iCyd Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Η πρώτη είναι καλύτερη αλλά μια αερόψυκτρα σε αυτά τα χρήματα είναι σαφώς καλύτερη από αυτή την seidon. Αυτο ηθελα να το ρωτησω. Μια καλη αεροψυξη ή μια μετρια υδροψυξη αλλα με καλυψες Oποτε εσυ μου προτεινεις την παραπανω αεροψυξη?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα