iCyd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 η θερμοκρασια της μητρικης δεν ειναι αληθινη,ειναι bug του hw
Theo1903 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 βάλε κανένα msi afterburner και αστο να τρέχει ενώ παίζεις για να δείς την στιγμή των fps drops τι συμβαίνει με τα usages της gpu ...
IceFrog Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μηπως εβαλες νεους drivers? Εαν ναι βαλε τους παλιους, εαν οχι βαλε τους καινουριους
ekans Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 καλησπερα φιλε! ειχα το ιδιο προβλημα οταν ο επεξεργαστης μου εφτανε στους 68 βαθμους. καρφωσα μια υδροψυξη και full load 53 και δεν μου το ξαναεκανε. εσενα βλεπω ο επεξεργαστης χτυπαει παραπανω σε full load.. θα ελεγα οτι ειναι αυτο.. http://prntscr.com/6ib961
iCyd Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 πριν κατεβηκαν μεχρι 16 τα fps και το πισι απλα κολλησε.. 3-4 sec δεν μπορουσα να κανω τπτ!
adsl2+ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μάλλον το τροφοδοτικο δεν δουλεύει σωστά αφού στα +12v βγάζει 6,336v!!!
Petre_Gr Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Πολυ μεγαλες θερμοκρασίες βγάλε την ψυχτρα του cpu και ξαναβάλτην μήπως δεν έχει πατήσει καλα.. Ανεμιστήρες έχεις εναν μπρος να βάζει και έναν πίσω να βγάζει?
iCyd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μάλλον το τροφοδοτικο δεν δουλεύει σωστά αφού στα +12v βγάζει 6,336v!!! Πως μπορω να το τσεκαρω αυτο? Το τροφοδοτικο μου ειναι καινουργιο,οποτε αμα εχει θεμα το παω πισω Πολυ μεγαλες θερμοκρασίες βγάλε την ψυχτρα του cpu και ξαναβάλτην μήπως δεν έχει πατήσει καλα.. Ανεμιστήρες έχεις εναν μπρος να βάζει και έναν πίσω να βγάζει? απο μπροστα εχω 2,που πιο πολυ για εφε ειναι παρα για να κανουν δουλεια. και εναν απο πισω με την ψυχτρα του cpu παιζει να εχω θεμα γιατι μια φορα που αλλαξα παστες ενα ποδαρακι δεν εμπαινε και το ζορισα λιγο και μετα το εβλεπα λιγο χαλαρο. Το τσεκαρα τωρα αλλα ειναι ολα κομπλε.
ekans Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 πολυ μεγαλες θερμοκρασιες απο πλευρας επεξεργαστη φιλε για league of legends που ειναι δεν χρειαζεται μεγαλες απαιτησεις.. σιγουρα θεμα θερμοκρασιας.. 1
iCyd Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 πολυ μεγαλες θερμοκρασιες απο πλευρας επεξεργαστη φιλε για league of legends που ειναι δεν χρειαζεται μεγαλες απαιτησεις.. σιγουρα θεμα θερμοκρασιας.. εχεις να προτεινεις κατι γι αυτο? :/
adsl2+ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Τα +12v πρέπει να έχουν +-5% δηλαδή από 11, 4v έως 12,6v τηλεφώνησε στο σέρβις και πες ότι ενδείξεις έχεις στο cpid hwmonitor!!
AiWaaa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Eιναι "bug" του hwmonitor τα ρευματα αμα μπει στο Bios θα τα δει ολα κομπλε δεν χρειαζεται να παραπληροφορεις κοσμο 1
La_MoRt Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καταρχήν κάτι απλό; στο κάνει και σε άλλα παιχνίδια ή μόνο στο LOL έχεις θέμα; Site: SPECS MINIMUM FOR LOL αυτά είναι τα minimum που πρέπει να έχεις, είσαι μια χαρά από hardware.
iCyd Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Καταρχήν κάτι απλό; στο κάνει και σε άλλα παιχνίδια ή μόνο στο LOL έχεις θέμα; Site: SPECS MINIMUM FOR LOL αυτά είναι τα minimum που πρέπει να έχεις, είσαι μια χαρά από hardware. να σου πω την αληθεια δεν παιζω κανενα αλλο παιχνιδι αυτο τον καιρο
adsl2+ Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Eιναι "bug" του hwmonitor τα ρευματα αμα μπει στο Bios θα τα δει ολα κομπλε δεν χρειαζεται να παραπληροφορεις κοσμο Σε παραπληροφόρησα; για πες μας ΕΣΥ από τα bios του τι ρεύματα εχει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα