Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

βάλε κανένα msi afterburner και αστο να τρέχει ενώ παίζεις για να δείς την στιγμή των fps drops τι συμβαίνει με τα usages της gpu ...

Δημοσ.

καλησπερα φιλε! ειχα το ιδιο προβλημα οταν ο επεξεργαστης μου εφτανε στους 68 βαθμους. καρφωσα μια υδροψυξη και full load 53 και δεν μου το ξαναεκανε. εσενα βλεπω ο επεξεργαστης χτυπαει παραπανω σε full load.. θα ελεγα οτι ειναι αυτο..

http://prntscr.com/6ib961

Δημοσ.

πριν κατεβηκαν μεχρι 16 τα fps και το πισι απλα κολλησε.. 3-4 sec δεν μπορουσα να κανω τπτ!

post-286722-0-83997900-1426706028_thumb.png

Δημοσ.

Πολυ μεγαλες θερμοκρασίες βγάλε την ψυχτρα του cpu και ξαναβάλτην μήπως δεν έχει πατήσει καλα.. Ανεμιστήρες έχεις εναν μπρος να βάζει και έναν πίσω να βγάζει?

Δημοσ.

Μάλλον το τροφοδοτικο δεν δουλεύει σωστά αφού  στα +12v βγάζει 6,336v!!!

Πως μπορω να το τσεκαρω αυτο? Το τροφοδοτικο μου ειναι καινουργιο,οποτε αμα εχει θεμα το παω πισω   :)

Πολυ μεγαλες θερμοκρασίες βγάλε την ψυχτρα του cpu και ξαναβάλτην μήπως δεν έχει πατήσει καλα.. Ανεμιστήρες έχεις εναν μπρος να βάζει και έναν πίσω να βγάζει?

απο μπροστα εχω 2,που πιο πολυ για εφε ειναι παρα για να κανουν δουλεια. :P και εναν απο πισω :) με την ψυχτρα του  cpu παιζει να εχω θεμα γιατι μια φορα που αλλαξα παστες ενα ποδαρακι δεν εμπαινε και το ζορισα λιγο και μετα το εβλεπα λιγο χαλαρο. Το τσεκαρα τωρα αλλα ειναι ολα κομπλε.

Δημοσ.

πολυ μεγαλες θερμοκρασιες απο πλευρας επεξεργαστη φιλε για league of legends που ειναι δεν χρειαζεται μεγαλες απαιτησεις.. σιγουρα θεμα θερμοκρασιας..

• Like 1
Δημοσ.

πολυ μεγαλες θερμοκρασιες απο πλευρας επεξεργαστη φιλε για league of legends που ειναι δεν χρειαζεται μεγαλες απαιτησεις.. σιγουρα θεμα θερμοκρασιας..

εχεις να προτεινεις κατι γι αυτο? :/

Δημοσ.

Τα +12v πρέπει να έχουν +-5% δηλαδή από 11, 4v έως 12,6v τηλεφώνησε στο σέρβις και πες ότι ενδείξεις έχεις στο  cpid hwmonitor!!

Δημοσ.

Eιναι "bug" του hwmonitor τα ρευματα αμα μπει στο Bios θα τα δει ολα κομπλε δεν χρειαζεται να παραπληροφορεις κοσμο

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχήν κάτι απλό; στο κάνει και σε άλλα παιχνίδια ή μόνο στο LOL έχεις θέμα;Link.png Site: SPECS MINIMUM FOR LOL

αυτά είναι τα minimum που πρέπει να έχεις, είσαι μια χαρά από hardware.

Δημοσ.

Καταρχήν κάτι απλό; στο κάνει και σε άλλα παιχνίδια ή μόνο στο LOL έχεις θέμα;Link.png Site: SPECS MINIMUM FOR LOL

αυτά είναι τα minimum που πρέπει να έχεις, είσαι μια χαρά από hardware.

να σου πω την αληθεια δεν παιζω κανενα αλλο παιχνιδι αυτο τον καιρο :P

Δημοσ.

Eιναι "bug" του hwmonitor τα ρευματα αμα μπει στο Bios θα τα δει ολα κομπλε δεν χρειαζεται να παραπληροφορεις κοσμο

Σε παραπληροφόρησα; για πες μας ΕΣΥ από τα bios του τι ρεύματα εχει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...