Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα και παλι στην παρεα! Εχω ξανα αναφερθει σε αυτο το θεμα σχετικα με το drop στα fps στο παιχνιδι (League of legend).  Ενω πολλοι ελεγαν οτι ειναι θεμα παιχνιδιου οπως ειχα διαβασει και στο reddit σε εμενα συμβαινει ολη την ωρα με αποτελεσμα να μην μπορω να παιξω. Με οσους εχω μιλησει μου ειπαν οτι κ αυτοι εχουν θεμα αλλα σε καμια περιπτωση σαν το δικο μου,σε αυτους συμβαινει μια στο τοσο Ξερετε τι μπορει να φταιει?

Το πισι ειναι αυτο της υπογραφης μου!

Υ.Γ αναφερθηκα και στο τοπικ league of legends και μου ειπαν οτι απλα η καρτα γραφικων μου δεν κανει.

Αλλα εγω μεχρι το προηγουμενο πατσ του παιχνιδιου επαιζα κανονικα και ολα τερμα στο γραφικων,τωρα τα εχω κατεβασει κιολας αλλα παλι τα ιδια.

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αναβαθμισε τους οδηγους στην τελευταια εκδοση, καθαρισε τον ανεμιστηρα της καρτας γραφικων

καθως μπορει να ανεβαζει θερμοκρασια κ να κοβει αποδοση για να την παλεψει.

Το εχω δει κ εγω το προβλημα σου κ ετσι το ελυσα, βεβαια μπορει να ειναι  αλλη περιπτωση 

αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι οτι δεν μπορει να σηκωσει το παιχνιδι..

Δημοσ.

Ειναι πιθανο το patch να σου δημιουργησε θεματα , σε πολλους γινεται κ δεν εινα θεμα PC

Μπορει ανετα να κανει freeze το παιχνιδι για 3-4 δευτερολεπτα σε ορισμενες φασεις . Αυτο υπαρχει εδω κ παρα πολυ καιρο αν κ προσωπικα ειδα βελτιωση στα τελευταια 2 patches

Αλλα imo , δεν χρειαζεται να τα εχεις ολα τερμα με αυτη την καρτα . Ειναι κομματακι υπερβολικο

Ριξε τα shadows , possibly βγαλε το Vsync κ το AA . Δοκιμασε επισης να βγαλεις κ τα HUD Animations

Δημοσ.

shadows ειναι οff,Vsync off και ΑΑ off. Eμενα μου φριζαρει παρα πολυ συχνα. Και για το καθαρισμα που αναφερθηκε,ειναι καθαρισμενη και με αλλαγμενη παστα. 

Δημοσ.

που το εχεις κανει install? στον ssd ? αν ναι δοκιμασε να το κανεις εγκατασταση σε καποιον αλλον δισκο με περισσοτερο ελευθερο χωρο.

Δημοσ.

το εχω σε παρτισιον του μεγαλου σκληρου. Ο ssd μου δεν ειναι σχεδον γεματος και δεν εχω τιποτα εκει μεσα παρα μονο  τα windows και τους drivers. Στην αρχη σκεφτηκα οτι μπορει να φταιει αυτο αλλα δεν εχει σχεση πιστευω γιατι το λολ ειναι σε αλλο δισκο.

Δημοσ.

που το εχεις κανει install? στον ssd ? αν ναι δοκιμασε να το κανεις εγκατασταση σε καποιον αλλον δισκο με περισσοτερο ελευθερο χωρο.

αντιγραφή τον φάκελο,το παιχνίδι δεν χρειάζεται εγκατάσταση και τρέχει μια χαρά και μετά την αντιγραφή.

(απλά θα χάσεις της συντομεύσεις και θα πρέπει να κάνεις νέες)

το εχω σε παρτισιον του μεγαλου σκληρου.

Κάνα defrag δοκίμασες;
Δημοσ.

αντιγραφή τον φάκελο,το παιχνίδι δεν χρειάζεται εγκατάσταση και τρέχει μια χαρά και μετά την αντιγραφή.

(απλά θα χάσεις της συντομεύσεις και θα πρέπει να κάνεις νέες)

Κάνα defrag δοκίμασες;

oχι . Να κανω ενα ?

Δημοσ.

Αν και δύσκολα να ευθύνεται για τόσο μεγάλο κόλλημα δεν χάνεις και κάτι να δοκιμάσεις.

και γω αυτο πιστευω,εκανα παντως! 

Δημοσ.

Και εγώ έχω θέμα με fps drop στο λολ με a8 6600k και τα ενσωματωμένα γραφικά του στα 1013mhz (ram έχω 2x2gb 1600mhz cl9 1.5v). Από τα 90 fps average σε 1080p με τα πάντα τέρμα εκτός των shadows, του vsync και του anti aliasing έχω ένα drop μούρλια στα 47 fps. Και με vsync από 60 τσουπ 47.

Δημοσ.

Κάτι γίνεται τότε με τα προφίλ ενέργειας των windows. Δοκίμασε υψηλές επιδόσεις, ίσως βοηθήσει. Επίσης βάλε την κάρτα σε υψηλές επιδόσεις, κλείσε οτιδήποτε σχετίζεται με εξοικονόμηση ενέργειας από τα windows. Απενεργοποίησε την ρύθμιση να σβήνει ο σκληρός μετά από 20 λεπτά.

http://www.sevenforums.com/tutorials/140592-hard-drive-turn-off-hard-disk-after-idle-never.html

Δημοσ.

μήπως ο επεξεργαστής ανεβάζει θερμοκρασίες και ρίχνει τη συχνότητα για να πέσει και η θερμοκρασία;

Δημοσ.

Κάνε ενα monitoring το πισι σου...μπές σε ένα custom και δές ram usage ,gpu usage ,cpu usage να δείς αν κάτι φτάνει στα "τερματα" για να καταλαβεις τι προκαλεί το πρόβλημα σου .Μπορείς να κατεβάσεις το hw monitor για αυτην την δουλεια..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...