black66.gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Απέκτησα (δώρο από φίλο,λόγω δικιάς του αναβάθμισης) την Asus Xonar DGX. Αξίζει να την βάλω στο σύστημά μου; Σε σχέση με την δική μουonboard Realtek ALC1150 θα δω σοβαρή διαφορά; Χρήση κυρίως gaming (bf3,bf4 κλπ) λίγο μουσική και λίγο ταινίες. Ηχεία Kong cmp-sp36, ακουστικά SteelSeries Siberia V2 Black and Gold και Superlux HD 681. edit: Αν την τοποθετήσω πρέπει να απενεργοποιήσω την onboard από το bios;
cabdik Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 για να δεις (=ακουσεις) σοβαρη διαφορα, πρεπει να εχεις και αναλογα ηχεια (=πολυ καλα). τα KONIG δεν τα ξερω, αρα δεν μπορω να σου πω αν ακουσεις διαφορα..! παντως επειδη εχω την ιδια καρτα, μπορω να σου πω οτι σιγουρα θα ειναι καλυτερη. το αν θα την ακουσεις εσυ τη διαφορα, ειναι αλλο θεμα...!! οχι δεν ειναι υποχρεωτικο, να απενεργοποιησεις την onboard. απλα θα ορισεις ποια θες εσυ να ειναι η προεπιλεγμενη καρτα που θα παιζει...!!!
black66.gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι οι διαφορές ήχου (περισσότερες λεπτομέρειες)στο gaming και κυρίως με τα ακουστικά.
cabdik Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 κοιτα...., αφου την απεκτησες, σαν δωρο απο φιλο, και δεν ειναι κατι που σκεφτεσαι να αγορασεις, γιατι απλα δεν την δοκιμαζεις?
black66.gr Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 κοιτα...., αφου την απεκτησες, σαν δωρο απο φιλο, και δεν ειναι κατι που σκεφτεσαι να αγορασεις, γιατι απλα δεν την δοκιμαζεις? Δεν την έχω ακόμα.Την Πέμπτη θα την πάρω και θα ήθελα να ξέρω από πριν,για να μην μπω στον κόπο του βάλε-βγάλε και αν δεν αξίζει σε σχέση με την δική μου να την δώσει κάπου αλλού.
cabdik Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ελα μωρε.... σιγα τον κοπο..! θα την κουμπωσεις επανω, θα βαλεις driver,θα συνδεσεις ηχεια και θα ακουσεις...! αν δεν σου αρεσει αυτο που θα ακουσεις (που δεν νομιζω..) απλα καταργεις την καρτα, την ξεκουμπωνεις και εισαι πισω στα παλια...!!! οπως σου ειπα, εχω την ιδια (ASUS Xonar DG) με ηχεια τα Logitech Χ-540 5.1, βγαζει καλυτερο ηχο απο την onboard, και εχω και περισσοτερες επιλογες ηχου...!
CMD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Εγώ έχω την xonar D2X η οποία σε σχέση με την onboard (της υπογραφής) είναι μέρα με την νύχτα. Όσο αυξάνεις την ένταση του ήχου (έχω κάτι προπολεμικά Creative T7900, 93watt rms) τόσο πέφτει η απόδοση στην onboard, ενώ με την xonar όλα είναι κρυστάλλινα. 1
Prospector8 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Εγώ έχω την xonar D2X η οποία σε σχέση με την onboard (της υπογραφής) είναι μέρα με την νύχτα. Όσο αυξάνεις την ένταση του ήχου (έχω κάτι προπολεμικά Creative T7900, 93watt rms) τόσο πέφτει η απόδοση στην onboard, ενώ με την xonar όλα είναι κρυστάλλινα. Το αυτο. Επισης θα εχει και μεγαλύτερη ένταση ηχου με την Asus. Δεν ξερω καν για τι το σκέφτεσαι, ειναι καλυτερη απο την on board, εχεις απειρες επιλογές στον ηχο σε σχέση με την απλη. Just go for it, φτιαξε αν θες το virtual surround που εχει η Asus και δοκίμασε να παιξεις BF. 1
linuxman666 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 η διαφορα ειναι μεγαλη. οταν την βαλεις μπορει να μην εντυπωσιαστεις και πολυ αλλα μετα απο 1-2 μηνες αμα την βγαλεις θα ξενερωσεις απιστευτα. + οτι αμα εχεις και δευτερο pc θα αγορασεις και για εκεινο αλλη μια. σε εξοδα θα μπεις. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα