Προς το περιεχόμενο

lg 42lb650v VS lg 40ub800v

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτές της 2 tv lg 42lb650v και lg 40ub800v

σε τιμή δεν έχουν μεγάλη διάφορα άρα την ξεχνάμε τώρα όσο για

τα χαρακτηριστικά μου αρέσει η ιδέα του 3d άλλα το 4Κ είναι το κάτι άλλο αν και νομίζω δεν είναι ακόμα η εποχή τους δεν μπορώ να αποφασίσω πείτε μου και εσείς της γνώμες σας

Δημοσ.

Η δευτερη ειναι σαφως καλυτερη αλλα δεν εχει 3d.Σκεψου επισης οτι αυτη την στιγμη δεν μπορεις να εκμεταλευτεις την αναλυση της σε ταινιες κλπ παρα μονο μελλοντικα.Οποτε ειναι αναλογως του τι ζητας αυτη τη στιγμη...

Δημοσ.

Φίλε 4Κ σε 40''= χρήση ως οθόνη Η/Υ και όχι τηλεόραση. Για να διακρίνεις την ανάλυση σε αυτό το μέγεθος πρέπει να κάθεσαι στο 1.5 μέτρο το ΜΕΓΙΣΤΟ.

Δημοσ.

Φίλε 4Κ σε 40''= χρήση ως οθόνη Η/Υ και όχι τηλεόραση. Για να διακρίνεις την ανάλυση σε αυτό το μέγεθος πρέπει να κάθεσαι στο 1.5 μέτρο το ΜΕΓΙΣΤΟ.

δηλαδη ποσο πρεπει να ειναι για να βλεπεις 4Κ σε κανονικη αποσταση

Δημοσ.

Εξαρτάται από τι ορίζεις ως "κανονική" απόσταση. 2 μέτρα, 2,5; 3 μέτρα; είναι σχετικό με το χώρο που έχεις και το υποκειμενικό γούστο του καθενός(πόσο κοντά θέλει να κάθεται στη συσκευή). Δε ξέρω πάντως κανένα που να κάθεται πιο κοντά από τα 2 μέτρα. Οπότε ως βάση για τα 2 μέτρα για 4Κ ανάλυση θες τουλάχιστον 55''.  Οτιδήποτε πιο μικρό θα πληρώσεις για τεχνολογία που δεν θα μπορεί να γίνει διακριτή.

Δες αυτό το σχεδιάγραμμα:

38c56aa3af5093a6cc7282bb9bf5eee8_0.jpg%7

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...