nick.the.greek Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Γεια σας. Έκανα format το laptop μου, έβαλα τα windows 8 μπήκαν κανονικά και δεν μου μπαίνει στο internet γιατί??? οποίος ξέρει ας μου απάντηση λίγο να το φτιάξω σας ευχαριστω!!!!
nick.the.greek Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 βασικά στον πινάκα έλεγχου , δίκτυο ίντερνετ συνδέσεις δικτύου δεν μου βγάζει καν το wirless και μου βγάζει μόνο το ethernet kai to bluetooth γιατί????
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 πάμε πάλι απ την αρχή. Drivers έχεις περάσει; στη διαχείριση συσκευών ποιές συσκευές βλέπεις με θαυμαστικό; πήγαινε στο site του κατασκευαστή του λάπτοπ σου,βρες το μοντέλο και κατέβασε ΟΛΟΥΣ τους αντίστοιχους DRIVERS για το αντίστοιχο HARDWARE που φοράει το σύστημα. 1
nick.the.greek Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 όχι δεν έχω περάσει... θαυμαστικό με δείχνει στο ελεγκτής απλών επικοινωνιών PCI ,ελεγκτής δικτύου και usb2.0-CRW... έχω laptop dell ispirion 3521 o τύπος του, μήπως μπορείς να μου τα βρεις γιατί δεν ξέρω θα σου είμαι υπόχρεος αν το κανείς θα με σώσεις !!!
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 μπαίνεις στη dell βάζεις το service tag του λάπτοπ(είναι σε αυτοκόλλητο στο κάτω μέρος) θα σου βγάλει τους διαθέσιμους για το συγκεκριμένο μοντέλο. Κατεβάζεις αυτούς που φοράει το λάπτοπ στο αντίστοιχο κομμάτι. Δεν μπορώ να γνωρίζω απ έξω τους συνδιασμούς του εκάστοτε hardware,αν δεν μπορείς να το βρείς αν θυμάμαι καλά η dell έχει auto detect εφαρμογούλα.
nick.the.greek Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 τα κατέβασα τα drivers για το wirless και δεν κάνει ξανά κάτι γιατί? τα κατέβασα και τα έτρεξα μήπως θέλει κάτι άλλο εκτός από αυτό?
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 ειναι πολλα τα drivers π πρεπει να κατεβασει,κατεβασε τα ολα και καντα install! 1
nick.the.greek Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 και αν κάποιο δεν είναι συμβατό με το pc μου ??? θα γίνει κάτι η άπλα δεν θα μπει ????
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 δεν γινεται να μην ειναι,υποτιθεται οτι τα κατεβαζεις για το συγκεκριμενο!τσεκαρε μονο αν αλλαζει μεταξυ στα 64bit και στα 32bit!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα