kott1992 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σκέφτομαι να αλλάξω την κεραία του ρούτερ με μια που θα φτιάξω μόνος με χάλκινο σύρμα Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος αυτό; και έχω μια απορία από τη καθορίζονται τα dBi και τα GHz μιας κεραίας; Ευχαριστώ εκ τον πρότερων
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σκέφτομαι να αλλάξω την κεραία του ρούτερ με μια που θα φτιάξω μόνος με χάλκινο σύρμα Το έχει δοκιμάσει κανείς άλλος αυτό; και έχω μια απορία από τη καθορίζονται τα dBi και τα GHz μιας κεραίας; Ευχαριστώ εκ τον πρότερων ειχε ξανανοιχτει ενα τετοιο θεμα και η απαντηση ηταν οτι δεν φτιαχνεις τοσο ευκολα κεραια.οτι δεν εειναι απλα ενα συρματακι και τερμα. κατα τα αλλα στο thomson πολλοι αλλαζουν κεραια με μεγαλυτερη οχι οτι σημαινει οτι θα δεις διαφορα υποχρεωτικα.
mafiozoskotsos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ότι είπε ο poulinos και επιπλέον είχα δοκιμάσει να φτιάξω κεραία αλλά είναι δύσκολο να την πετύχεις θα πρέπει να έχει ο χαλκός συγκεκριμένη διατομή, μήκος, σπείρες και απόσταση η σπείρες μεταξύ τους και πολλά άλλα, οπότε καλυτέρα να πάρεις μια έτοιμη... λογικά θα κάνει δουλειά άλλα για να δεις διαφορά πρέπει η κεραία να είναι πάνω από 5 dBi εγώ με άλλο ρούτερ πάντως είδα διαφορά
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 εκτος αν φτιαξει κατευθυντικη αλλα θα ειναι για συγκεκριμενη χρηση
kott1992 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Οκ σας ευχαριστώ μάλλον θα πάρω κάποια έτοιμη από ότι φαίνεται
mafiozoskotsos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 εκτος αν φτιαξει κατευθυντικη αλλα θα ειναι για συγκεκριμενη χρηση Κάτι τέτοιο εννοείς https://www.youtube.com/watch?v=tonZeKP-Mi4 καλή ιδέα
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Οκ σας ευχαριστώ μάλλον θα πάρω κάποια έτοιμη από ότι φαίνεται δεν υπαρχει λογος να φτιαξεις.εγω νομιζα οτι απλα ηθελες να φτιαξεις για το γαμωτο για την εμπειρια για Project.αν οχι τοτε πας σε ετοιμη απευθειας. Κάτι τέτοιο εννοείς https://www.youtube.com/watch?v=tonZeKP-Mi4 καλή ιδέα oxi δεν εννοοω αυτο.αν ειναι να φτιαξει ας εφτιαχνε μια κανονικη οχι πατεντα.αλλιως αγοραστη.τα beer cans και αυτα ειναι πατεντα.αν ειναι να κανω αυτο προτιμω να παω να παρω μια κατευθυντικη απο την αρχη
mafiozoskotsos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 δεν υπαρχει λογος να φτιαξεις.εγω νομιζα οτι απλα ηθελες να φτιαξεις για το γαμωτο για την εμπειρια για Project.αν οχι τοτε πας σε ετοιμη απευθειας. oxi δεν εννοοω αυτο.αν ειναι να φτιαξει ας εφτιαχνε μια κανονικη οχι πατεντα.αλλιως αγοραστη.τα beer cans και αυτα ειναι πατεντα.αν ειναι να κανω αυτο προτιμω να παω να παρω μια κατευθυντικη απο την αρχη Σύμφωνο σίγουρα θα είναι καλύτερη λύση από τα κουτάκια μπύρας
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Οκ σας Ευχαριστώ για της απαντήσεις ναι θελει γνωσεις για να φτιαχτει κεραια και οχι κεραια πατεντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα