Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, αναρωτιέμαι αν αξίζει να αγοράσεις σήμερα το htc one m8 όταν έχει 80 ευρώ πάνω από το zperia z2 χωρίς να μπορώ να βρω κάτι παραπάνω. Ποια είναι η γνώμη σας?

Δημοσ.

Αν εξαιρεσεις την καμερα του που ειναι μετρια κατα τα αλλα ειναι μια απο τις καλυτερες συσκευες.Το UI του ειναι πολυ smooth και εχει αριστη ποιοητα κατασκευης + τα boomsound speakers που μετρανε αρκετα.Προσωπικα θα περιμενα λιγο να βγει το M9 για να πεσει και λιγο η τιμη του αν ηταν να το παρω

• Like 1
Δημοσ.

404 στο skroutz το m8. Έτσι για την πληροφορία μιας και είχα εχθές την απορία του πόσο έχει πέσει η τιμή του.

Για την αρχική απορία, εμένα προσωπικά τα Sony δεν μου άρεσαν απο πλευράς interface. Το Z2 απο άποψη χαρακτηριστικών, προφανώς ήταν τοπ. Τι να λέμε; Και ακόμα είναι. Ξέρω κόσμο που δεν το έχει αποχωριστεί ακόμα, οπότε μάλλον έχει ακόμα αντοχές. Μεγάλο PLUS η μεγάλη μπαταρία.

Δημοσ.

Μια χαρά αξίζει η αγορά του. Γενικά οι τιμές στα htc δε πέφτουν... Αν δεις ας πούμε το m7 συνεχίζει να κάνει 300+ στο σκρουτζ, δύο χρόνια μετά.

Επιπλέον οι διαφορές με το φετινό μοντέλο είναι απειροελαχιστες, άλλο ένα advantage για το περσινό.

Αν εκτιμάς το design και δεν είσαι μόνο spec freak προχωρά άφοβα στην αγορά του. Εξαιρετική συσκευή με ίσως το καλύτερο ui που μπορείς να βρεις σε Android μετά το στοκ.

Δημοσ.

Το design είναι υποκειμενικό πάντως, εμένα ποτέ δε μου άρεσε. Ζ3 με διαφορά πιο όμορφο.

Οχι δεν ειναι.

Το πιο θεωρειτε εσεις πιο ομορφο ρε παιδια δεν ενδιαφερει καθολου τον ts.Ας τα δει απο κοντα να αποφασισει τι θελει.Οποιο και ενα επιλεξει απο πλευρας specs σιγουρα θα τον ικανοποιησει

Δημοσ.

Το πήρα και είμαι υπέρικανοποιημένος. Το κινητό είναι άψογο και μου φαίνεται πιο καλό και από το iPhone 6 που έχει μια φιλη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...