Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας πήρα πρόσφατα την z97 της MSI  gaming 3 και ενώ ποτέ δεν είχα πρόβλημα με τον internet έχω συνεχώς απο 90-140ping στα παιχνίδια. Η κάρτα δικτύου που έχει είναι killer e2200 ,έχω κάνει απεγκατάσταση και εγκατάσταση drivers και πάλι τα ίδια. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω?

Δημοσ.

90 140 ping δεν ειναι πολλά ετσι και αλλιώς αλλα το ping έχει να κάνει οχι με την κάρτα δικτύου αλλα με την σύνδεση σου στο internet , οποτε καλύτερα να μιλήσεις με τον provider σου για το ping που έχεις (μπορεί να έπεσε η ταχύτητα της σύνδεσης σου να υπάρχει καποια βλάβη ή κατι αλλο)

Δημοσ.

ζητα fast path απο τον παροχοαλλιως δοκιμασε με αλλο pc ή wireless αλλα δυσκολο να φταιει η καρτα δικτυου

αν φταιει η καρτα δοκιμασε πιο νεους drivers.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας! έχω fast path αλλά λίγο που το έψαξα και στο google είδα οτι μερικοί είχαν πρόβλημα με την κάρτα δικτύου γι αυτό και έβαλα το θέμα στην άλλη κατηγορία!

Δημοσ.

Όλα εντάξει τελικά! Πρόβλημα με drivers ήταν. Έβαλα windows 8.1 και τώρα έχω 50ping!

γενικως να προσπαθεις παντα να εχεις τους τελευταιους drivers και να μην αφηνεις τους Generic των windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...