Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω σοβαρό πρόβλημα με το gps(LG G3). Το έβαλα δίπλα σε ένα G2 και στο GPS STATUS έπιανε τους ίδιους δορυφόρους και έδειχνε ότι έχει καλό σήμα, αλλά όταν ανοίγω το google maps ή το here maps υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στο στίγμα. Δηλαδή με δείχνει είτε πολύ μπροστά είτε πολύ πίσω, με λίγα λόγια είναι αδύνατη η πλοήγηση. Ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει? Να το στείλω για service ??

Δημοσ.

Δηλαδη δοκιμασες αυτην την εφαρμογη και πιανει  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.chartcross.gpstest&hl=el tote δεν εχεις θεμα .Ποσους δορυφορους κλειδωνει? Κοιτα να το εχεις  το smartphone παραλληλα με το εδαφος καθαρο ουρανο.ε\Εαν δεν κανει τιποτα απο αυτα   Παρε αυτο χωρις να χανεις χρονο http://www.ebay.co.uk/itm/RoyalTek-RBT-2100-Bluetooth-GPS-Receiver-StarIII-inside-Original-Battery-NEW-/251686795648?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a99b3b980   και σου εγγυωμε οτι θα βρισκεις σημα στο κινητο σε 2 sec με 10 δορυφορους και δεν θα xανεται με τιποτα το σημα ασε που δεν θα τρως μπαταρια γιατι θα λειτουργει με bluetooth. Υ.Γ Κατεβασε οποιο δωρεαν GPS θες και δν θα εχεις προβλημα σε smartphone Φιλικα η συμβουλη και αυτο εχω και εγω

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, λοιπόν, στο gps status που αναφέρεις πιάνω 20 δορυφόρους με καλό σήμα, κλειδώνει και γρήγορα. Απλά στα navigation μου δημιουργεί πρόβλημα. Δηλαδή ενώ στο gps status έχει "3d" με 20 δορυφόρους, στο google maps/here maps χάνει συνέχεια το στίγμα. Κατέβασα την καινούργια google play services  όπως μου είπε ένα παλικάρι γιατί λέει ότι σε αυτόν διορθώθηκε.Αύριο θα το δοκιμάσω και θα γράψω, αλλιώς μάλλον θα παραγγείλω αυτό από ebay.

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση, λοιπόν, στο gps status που αναφέρεις πιάνω 20 δορυφόρους με καλό σήμα, κλειδώνει και γρήγορα. Απλά στα navigation μου δημιουργεί πρόβλημα. Δηλαδή ενώ στο gps status έχει "3d" με 20 δορυφόρους, στο google maps/here maps χάνει συνέχεια το στίγμα. Κατέβασα την καινούργια google play services  όπως μου είπε ένα παλικάρι γιατί λέει ότι σε αυτόν διορθώθηκε.Αύριο θα το δοκιμάσω και θα γράψω, αλλιώς μάλλον θα παραγγείλω αυτό από ebay.

Αν δουλεύει έστω και σε μια 1 εφαρμογή, σταθερά τότε δεν ξέρω κατα πόσο θα σε βοηθήσει μια εξωτερική κεραία.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...