Προς το περιεχόμενο

Η Nintendo ανακοινώνει την ανάπτυξη παιχνιδιών για smartphones και tablets

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

εχωντας  ps3/4/vita..πρωσφατα αγωρασα 3dsxl majoras mask επαθα πλακα αλλη εμπιρεια gaming ενιωσα ξανα 16χρωνο..καλο και το destiny και το call of duty..αλλα με τιν νιντυ ενιωσα ξανα παιδι..

Μια απο τα ιδια με το wii,και ακομα κοπανάω το κεφαλι μου στον τοιχο που εδωσα το wii u.με την πρωτη ευκαιρια θα το ξανατσιμπησω.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σιγά ρε Μαν games ειναι οχι single malt...Αν και καθόλου φαν των call of whatever ειναι τραγικό μετά απο 30 χρονια να γουστάρεις να βλέπεις ξανά και ξανά τη μάπα του Μάριο και του λινκ στο βωμό του gameplay Ντεμεκ.

Θα είχε διαφορά αν είχαν άλλους χαρακτήρες?

Θα ήταν καλύτερο παιχνίδι το Mario Galaxy για παράδειγμα αν είχε πρωταγωνιστή έναν ψηλό, ξανθό, γαλανοματη που τον λένε Αγαμεμνωνα?

Καλά ρε εσείς που χαίρεστε που θα βγάλει σε smartphones games είστε σοβαροί τώρα? Έχετε καμία σχέση με το gaming? Αν η N αρχίσει και βγάζει mario,zelda κτλπ. Σε smartphones η ποιότητα αυτών των games θα πέσει κατακόρυφα! Τη νομίζατε δλδ οτι θα έχετε την ίδια εμπειρία που είχατε με το 3ds? πχ. Η Sega παρελθόν και παρών, εχουν καμία σχέση τα games της με τώρα? οχι... Το gaming προσωπικά για μένα τελείωσε σε τέτοιου είδους συσκευές.

new_posts

• Like 2

Η Nintendo δεν μπορεί καιρό τώρα να κοντράρει τον ανταγωνισμό.Λογικό απο την μία τι να κοντράρεις microsoft ή Sony...Και οι δύο πολύ μεγαλύτερες.Το πως θα καταλήξει είναι αναπόφευκτο.Δεν μπορεί μόνο με παιχνίδια που απευθύνονται σε μικρότερες ηλικίες να επιβιώσει.Ακόμα και εγώ που λατρεύω games ειδικά μερικά του N64 και τα έχω ξαναπαίξει πολλές φορές ξανά και ξανά ανα τα χρόνια βλέπω πως έχει κολίσει κάπου...κρίμα...θυμάμαι εποχή Ν64 με games όπως Zelda ocarina/Majora,Mario 64,Donkey Kong 64,Banjo Kazooie , Golden Eye , Perfect Dark , Mario Kart απίστευτα πραγματικά καλοσχεδιασμένα και σε κρατούσαν ώρες,δεν θα με χαλούσε λοιπόν να τα δω σε τάμπλετς παρόλο που η είδηση λέει πως δεν μιλάνε για reboots παλαιών τίτλων,

Θα είχε διαφορά αν είχαν άλλους χαρακτήρες?

Θα ήταν καλύτερο παιχνίδι το Mario Galaxy για παράδειγμα αν είχε πρωταγωνιστή έναν ψηλό, ξανθό, γαλανοματη που τον λένε Αγαμεμνωνα?

Θα ειχε διαφορα.Αντι να προσπαθησει να καινοτομησει στον βαθμο του εφικτου με το γαματο γκειμπλει της δημιουργωντας καινουρια ip/settings επιμενει να αρμεγει franchise που εχουν ενσημα για συνταξη πραγμα που εχει ως αποτελεσμα να μην μπορει να γινει ανταγωνιστικη,να διευρυνει το φαν base,εγω τον μαριο τον ξερω 30 χρονια,δεν γινεται να ενθουσιαστω με την παρτη του.Και ναι δεν εχει προβλημα επιβιωσης αλλα δεν εχει και τα @@ να χωθει στην αγορα λανσαροντας μια σοβαρη κονσολα τωρα που υπαρχει απογοητευση και κενο,θα μου πεις ποιος θα της δωσει γκειμ αφου της εχουν ριξει χιονι ολοι οι 3rd party devs,ε οκ ας αραξουν στας τζαπαν και ας παιζουν μαριο στα καινουρια τους γκαλαξι,σοβαρη εταιρεια.

• Like 1

Καλά ρε εσείς που χαίρεστε που θα βγάλει σε smartphones games είστε σοβαροί τώρα? Έχετε καμία σχέση με το gaming? 

όχι , ούτε ενα παιχνίδι δεν έχω παίξει έχοντας περάσει απ τα χέρια μου ότι κονσόλα έχει βγει εκτός απο τις τελευταίας γενιάς  

Θα ειχε διαφορα.Αντι να προσπαθησει να καινοτομησει στον βαθμο του εφικτου με το γαματο γκειμπλει της δημιουργωντας καινουρια ip/settings επιμενει να αρμεγει franchise που εχουν ενσημα για συνταξη πραγμα που εχει ως αποτελεσμα να μην μπορει να γινει ανταγωνιστικη,να διευρυνει το φαν base,εγω τον μαριο τον ξερω 30 χρονια,δεν γινεται να ενθουσιαστω με την παρτη του.Και ναι δεν εχει προβλημα επιβιωσης αλλα δεν εχει και τα @@ να χωθει στην αγορα λανσαροντας μια σοβαρη κονσολα τωρα που υπαρχει απογοητευση και κενο,θα μου πεις ποιος θα της δωσει γκειμ αφου της εχουν ριξει χιονι ολοι οι 3rd party devs,ε οκ ας αραξουν στας τζαπαν και ας παιζουν μαριο στα καινουρια τους γκαλαξι,σοβαρη εταιρεια.

Άρα επιστρέφοντας στο παράδειγμα με το Mario Galaxy θες να μου πεις ποια θα ήταν η διαφορά αν λεγόταν Agamemnonas Galaxy?

Άρα επιστρέφοντας στο παράδειγμα με το Mario Galaxy θες να μου πεις ποια θα ήταν η διαφορά αν λεγόταν Agamemnonas Galaxy?

Θα σου πω αμέσως. Αν το παιχνίδι λεγόταν Agamemnonas Galaxy θα ήταν cool. Ειδικά αν το intro του παιχνιδιού το έβγαζε 6 μήνες πριν με τιμή κανα 40αρι και τίτλο Agamemnonas Galaxy: The first pain θα ήταν super cool. Αν μάλιστα έκανε και την μαγεία να μην σου έδινε τα τελευταία 45 λεπτά του παιχνιδιού αλλά να στα δώσει σε 3 15λεπτα DLC που θα κόστιζαν 14.99 το καθένα θα ήταν ΜΟΝΑΔΙΚΑ cool.

Κάποτε περιμένανε ένα Zelda, ένα Sonic, ένα Shenmue, ένα Resident Evil. Περιμέναμε games που ήταν απο διασκεδαστικά μέχρι χαζομάρας και τρομακτικά μέχρι κλάμματος, μέχρι παιχνίδια που σε έβαζαν να σκεφτείς. Και ξέραμε πως αν η (κάθε) Nintendo έβγαζε ένα Zelda θα παίζαμε το Zelda όπως ήθελε να το δδώσει η Nintendo.

Oπότε για κάποιους που τους χαλάει ο Mario... Ναι προτιμώ χίλιες φορές να παίξω ένα platform που έχει μηχανισμούς gameplay και με διασκεδάζει και ας έχει πρωταγωνιστή για 60η φορά τον Mario, απο ενα παιχνίδι στο οποίο μου χρεώνουν μισό παιχνίδι σε retail τιμή, το υπόλοιπο παιχνίδι σε DLC.

ΥΓ. Θυμίστε μου λίγο τα τελευταία 5 χρόνια πόσα CoD/Assasin's Creed/Battlefield κτλ έχουμε δει; Γιατί τελευταία το CoD κυκλοφορεί συχνότερα απο το FIFA! 

• Like 1

παντως θα γουσταρα να δω ενα mario cart sto android και ενα mario party pou o χειρισμος τους μεταφερεται σχετικα καλα στην οθονη αφης..δεν ειναι κακο να μπει και μια σοβαρη εταιρια στο android gaming..και οτι και να λεμε πως εχουμε βαρεθει το mario,οσα και να βγουν οι περισσοτεροι θα τα παιξουμε γτ μας θυμιζουν καλες εποχες του gaming

Ας βρει έναν τρόπο να έχουν αξιοπρεπές gameplay τα παιχνίδια και ας βάλει και online gameplay, και εγώ θα είμαι ο πρώτος που θα αγοράσει pokemon και mario kart...

Αλλά αυτές οι οθόνες αφής στο λαιμό μου κάθονται όσον αφορά τον χειρισμό ...

ετσι και βάλει το μαριο με χρέωση θα είναι για κλοτσες.

Εσείς που ρίξατε τα 6 likes σκεφτήκατε ότι χωρίς χρέωση θα σημάνει micro-transactions; Όπως εκείνο το παιχνίδι της EA που δεν παιζότανε κυριολεκτικά. Η Nintendo δεν πρόκειται να συμβιβαστεί με τα έσοδα διαφημίσεων.

Εκτός και αν τα παιχνίδια Mario έγιναν open-source και αναπτύσσονται πλεον απο ομάδα εθελοντών και δεν τον πηρα χαμπάρι. Βρε λες; (ελέγχει στα γρήγορα) Nope!

Είπαμε, για τους iOS χρήστες πάει το πράγμα, εμείς με το Android δεν έχουμε λόγο.

Νομίζω ότι η νιντεντο κάνει καλά και στα πρότζεκτ με το wii και για τα ταμπλετ οι κονσόλες έχουν πεθάνει το wii ήταν σωστή σκέψη όπως και το wiiu οι κονσόλες είναι για το σαλόνι κυρίως, προσωπικά αν και πιστεύω ότι οι περισσότεροι σκέφτονται έτσι, τι να αγοράσω κάποια άλλη κονσόλα πλην νιντεντο εφόσον έχω pc για να παίξω τι? Call of duty? Pro? Skyrim? Η νιντεντο έχει κάποια αποκλειστικά και απολύτως διασκεδαστικα παιχνίδια που δεν τα βρίσκεις σε pc αν θέλεις online πάρε pc όχι κονσόλα τύπου pc και μιλάει κάποιος που είχε παραδοσιακά snes ps gamecube ps2 gameboy mega drive dreamcast xbox 360 όπου θεωρώ αστείο την προηγούμενη γενιά με εξαίρεση το wii

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...