Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω την g1 gaming και οταν τα fps σε παιχνιδια ειναι πολλα πανω απο 70 εχει πολυ coil wine.για παραδειγμα στο watch dogs πιανω απο 75 εως 120 fps και υπαρχει συνεχως αυτος ο θορυβος.υπαρχει κατι που μπορω να κανω?μηπως παιζει κατι με το ρευμα της καρτας η το τροφοδοτικο?

Δημοσ.

Τι μπορει να προκυψει απο το vsync?

lag στο κούνημα του ποντικιού ... Για fps ειδικά κάνει τεράστια διαφορά 

Δημοσ.

lag στο κούνημα του ποντικιού ... Για fps ειδικά κάνει τεράστια διαφορά 

καταλαβα καλως..ευχαριστω

Δημοσ.

Ολες το έχουν λίγο εως πολύ αυτό. Βάλε Vsync, λογικά δεν θα έχει θέμα με τα fps maxed στα 60 ;)

Ο άνθρωπος που λύνει τα χέρια είσαι,δεν έχω 970 αλλά έχω έντονο coil whine σε 280Χ αλλά εμένα κάνει απο τα 45 fps έντονα.Υπάρχει τίποτα να κάνω ή.? Δεν έχει εγγύηση.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι θες να μου πεις :S μήπως απλά να κλειδώσω τα fps σε λιγότερα απο 45.? αυτό θα ήταν καταστροφή

Ζητησες τροπο να κλειδωσεις τα fps και σου εδωσα το προγραμμα που το κανει στις amd

Δημοσ.

Κοίτα τα 40 ακούγονται λίγα, αλλά αν είναι "ακατέβατα" δεν φαίνονται ;)

Αν και απο τα 45 είναι πολύυυυυ χαμηλά. Οι gtx 970 κτλ έχουν στα μενού συνήθως όταν χτυπάν 300~ fps ;)

Δημοσ.

Ζητησες τροπο να κλειδωσεις τα fps και σου εδωσα το προγραμμα που το κανει στις amd

Eυχαριστώ φίλε μου για την βοήθεια.Τρόπο όμως ήξερα δεν έψαχνα αυτό καθώς το να παίζει σε τόσα λίγα fps δεν αξίζει.,ψάχνω κάποια άλλη ιδέα αν υπάρχει.Και πάλι ευχαριστώ.

Κοίτα τα 40 ακούγονται λίγα, αλλά αν είναι "ακατέβατα" δεν φαίνονται ;)

Αν και απο τα 45 είναι πολύυυυυ χαμηλά. Οι gtx 970 κτλ έχουν στα μενού συνήθως όταν χτυπάν 300~ fps ;)

Aυτό πιστεύω και γω πως είναι πάρα πολύ λίγα :( το καλό είναι πως όταν βγουν νέα παιχνίδια που δε θα μπορεί ούτος ή άλλως να τα τρέξει σε πάνς απο 45 θα είναι οκ :P :D Προς το παρόν όμως πρόβλημα δεν την αντέχω προτιμώ την 270X που έχω

Δημοσ.

Το coil whine προκύπτει συνήθως σε πολύ συγκεκριμένες τροφοδοσίες πλακέτας και για συγκεκριμένο φόρτο .Με αυτην την λογική ,μπορείς να δοκιμάσεις να αλλάξεις μεταβλητές .Κάνε overclock ,underclock ή overvlot...ενδεχομένως να στρώσει ,χωρίς όμως να είναι κάτι σίγουρο .Όλα αυτά αν ο ήχος είναι πολύς και ενοχλητικός γιατι κατα τα άλλα οταν έχεις coil whine ,δεν σημαίνει οτι υπάρχει κάποιο πρόβλημα ή οτι η κάρτα σου δεν θα τρέχει όσο καλά θα έπρεπε

• Like 2
Δημοσ.

Εγώ απορώ γιατί πλέον είναι κάτι θεωρείται συνηθισμένο αυτό το πράγμα είτε σε κάρτες γραφικων είτε σε τροφοδοτικά και μάλιστα είναι και συχνό φαινόμενο πλέον ακόμα και σε ποιοτικά τροφοδοτικά ενώ παλαιότερα εκτός του ότι ήταν σπάνιο φαινόμενο, δε το θεωρούσαμε και λογικό. 

Σα να εγινε μοδα ένα πράμμα το coil whine. Μήπως να δούμε την άλλη πλευρά του νομίσματος και να το θεωρήσουμε κακό διότι προσωπικά δε το θεωρώ φυσιολογικό να βγαίνουν όλα τα κομμάτια με τέτοια "ελλατώματα"; Κακή ποιότητα κατασκευής φωνάζει το coil whine κατά την ταπεινή μου άποψη και γνώση ή ακόμα και β' διαλογής εξαρτήματα.

• Like 1
Δημοσ.

Απλά συμβαίνει απο κακό σχεδιασμό.

Ολα τα πηνία "ταλαντώνονται"/λειτουργούν σε μια συχνότητα. Το πρόβλημα είναι όταν τους ζητηθεί η συχνότητα που είναι η ιδιοσυχνότητά τους, με αποτέλεσμα να συντονίζονται, και η ταλάντωσή τους αυξάνεται κατακόρυφα ;)

Θα έπρεπε απλά να κατασκευάζονται έτσι ώστε η ιδιοσυχνότητα να είναι πολύ μακριά απο την συχνότητα εναλλαγής/λειτουργίας, έτσι ώστε να μην παρατηρείται καθόλου συντονισμός.

image006.jpg

Ενα overclock ή underclock πιθανόν θα σε σώσει. 20mhz επαρκούν, καθώς το band των ιδιοσυχνοτήτων είναι πολύ μικρό. ;)

Ο άνθρωπος που λύνει τα χέρια είσαι,δεν έχω 970 αλλά έχω έντονο coil whine σε 280Χ αλλά εμένα κάνει απο τα 45 fps έντονα.Υπάρχει τίποτα να κάνω ή.? Δεν έχει εγγύηση.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια :-)

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...