apostol1s Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 τον χρησιμοποιω σαν εξωτερικο.κατεβαζω το αρχειο,βλεπω την ταινια και προχωραω.δεν αποθηκευω σημαντικα αρχεια.γι αυτο διαφωνισα οτι δεν χρειαζετε να τον πεταξω απο τη στιγμη που κανω την δουλεια μου,αποθηκευοντας αρχεια τα οποια δεν χρειαζομε στη συνεχεια. Και εγω πεταω δισκους με 70-80% υγεια. μου θυμιζεις το format για windows που προτεινουν ορισμενοι,με το παραμικρο προβλημα στα windows,οταν καποιος εχει στησει το λειτουργικο-προγραμματα για τουλαχιστο 3-4 χρονια
apostol1s Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 παιδια καθε μερα χανω 20-30 sectors.δοκιμασα λιγο το προγραμμα hdd regeneration αλλα θελει πολλες ωρες και δεν ειχα υπομονη.παλιοτερα οταν ο δισκος ειχε υγεια 19% κρατησε μεγαλο χρονικο διαστημα μπορει και ενα χρονο, αλλα τωρα τις τελευταιες ημερες πεφτει συνεχως και καθε μερα εχω επιπλεον bad sectors.ως εξωτερικος που τον χρησιμοποιω για να κατεβαζω οχι σημαντικα αρχεια,και μετα να τα βλεπω,λειτουργει κανονικα.
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Ειναι ενα ποτηρι ραγισμενο που απο την στιγμη που ραγισε οσο το κουνας ραγιζει περισσοτερο μεχρι να κοπει στα δυο.
win10 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Κανείς δεν ρωτάει αν το παιδί μπορεί να έχει οικονομικό πρόβλημα και να μην μπορεί να αγοράσει. Απαντήσεις δόθηκαν, άρα ο φίλος μπορεί να αποφασισει τί θα κάνει και τί όχι. Προσωπικά θα τον πετούσα χωρίς δεύτερη σκέψη, εδώ έχω πετάξει σκληρό που είχε 100% υγεία και κανενα bad sector μόνο και μόνο επειδή τον είχα δυο χρόνια και νόμιζα ότι πάλιοσε.
apostol1s Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 ok παιδια.ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα