apostol1s Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 μπορω να κανω κατι ετσι ωστε να μειωσω τα bad sectors του σκληρου χωρις να χασω τα δεδομενα που εχω αποθηκευσει?εαν μειωσω το χρονο λειτουργειας του σε λειγοτερες ωρες 1-2 ωρες την ημερα θα αυξηθει η διαρκεια ζωης του σκληρου?
SPANK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ο δίσκος ειναι για αλλαγή άμεσα δεν μπορείς να κανεις κατι να τον σώσεις και ουτε για να λειτουργεί ειναι αλλο , οποτε πάρε οτι αρχεία μπορείς και πάρε αλλο
apostol1s Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 εαν σπασω την σκληρο σε partitions δεν υπαρχει γιατρεια για να αντεξει ο σκληρος δισκος παραπανω?δηλαδη πρεπει να τον ξεχασω οριστικα.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 και να τον χωρίσεις,δεν ξέρει κανείς που βρίσκονται τα προβληματικά κομμάτια. και πάλι με τόσα χαλασμένα μέρη και να τον χωρίσεις πως θα είσαι σίγουρος ότι δεν θα χαλάσει κάτι ακόμα; BACKUP ΤΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΧΤΕΣ.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ.
apostol1s Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 οχι δεν χρειαζεται backup.τον εχω σαν εξωτερικο και τον χρησιμοποιω μονο για αποθηκη,μιση ωρα την ημερα.με αυτο τον τροπο θα τον διατηρησω στη ζωη πολυ καιρο πιστευω,χωρις να ειμαι σιγουρος,εαν ισχυει αυτο που γραφω,γιατι δεν γνωριζω παιδια απο τη λειτουργια των σκληρων.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 με το οποιοδήποτε ηλεκτρονικό εξάρτημα δεν μπορείς να εισαι σίγουρος. μπορεί ο δίσκος να κρατήσει άλλα 10 χρόνια μπορεί αύριο να είναι νεκρός. Δεν το ξέρεις και δεν μπορείς και να το μάθεις. Η μισή ώρα την ημέρα δεν έχει να λέει κάτι ως προς την χρήση,το πόσα δεδομένα γράφονται και πόσο αντέχουν τα sectors/clusters ακόμα είναι το θέμα. το HDS κάνει μια πρόβλεψη για το πότε θα σταματήσει να λειτουργεί ο δίσκος απλά. στο 99,9% των περίπτωσεων είναι τελείως πλασματικό νούμερο. οι 20 μέρες πχ μπορεί να είναι 2 χρόνια 24/7 λειτουργίας μπορεί να είναι και 20 δευτερόλεπτα.
apostol1s Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 γιατι να τον πεταξω αφου ως εξωτερικος δουλευει perfect, χωρις καθολου κολληματα.κανεις ανθρωπος δεν πεταει κατι που δουλευει.ασχετα που το προγραμμα μου δειχνει χαμηλη υγεια.το καλυτερο που εχω να κανω συμφωνα με τα παιδια που μου απαντησαν, που γνωριζουν καλυτερα ειναι να παρω backup.κανενας δεν μου προτεινε να τον πεταξω.
Xristaras12 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 και σε αυτή την περίπτωση δουλέυει οκ γιατί τα δεδομένα που υπήρχαν στα bad sectors έχουν μετακινηθεί στα εφεδρικά που έχει ο δίσκος. Αν είχες weak sectors εκεί θα είχες το θέμα με καθυστερήσεις κλπ. Σε κάθε περίπτωση όμως ο δίσκος ΔΕΝ είναι να τον εμπιστεύεσαι πλέον.
argimeg Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 εάν τον χρησιμοποιείς για προσωρινά αρχεία που δεν τα χρειάζεσαι και απλά τα βάζεις εκεί τότε ΟΚ κράτα τον ώσπου να κλατάρει εάν όμως τον χρησιμοποιείς για να κρατάς backup αρχείων από τον κανονικό σου δίσκο τότε στον κουβά
conkal Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 γιατι να τον πεταξω αφου ως εξωτερικος δουλευει perfect, χωρις καθολου κολληματα.κανεις ανθρωπος δεν πεταει κατι που δουλευει.ασχετα που το προγραμμα μου δειχνει χαμηλη υγεια.το καλυτερο που εχω να κανω συμφωνα με τα παιδια που μου απαντησαν, που γνωριζουν καλυτερα ειναι να παρω backup.κανενας δεν μου προτεινε να τον πεταξω. Το οτι θα τον πετουσες (ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ηλεκτρονικων που εχουν ολα τα αντιστοιχα καταστηματα) ΗΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ και τα ευκολως εννοουμενα τα παιδια τα παρεληψαν.,.... ΡΕ παιδια συζητατε ακομη για δισκο με 300+ καμμενα σεκτορσ ????????? θα πρεπε να τον ειχες πεταξει (backup-μετα πεταμα ) απο τα 40-50
TheELF Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 και σε αυτή την περίπτωση δουλέυει οκ γιατί τα δεδομένα που υπήρχαν στα bad sectors έχουν μετακινηθεί στα εφεδρικά που έχει ο δίσκος. Και έχει άλλα 17% ελεύθερα από αυτά,με άλλα λόγια ο δίσκος είναι μια χαρά ,χωρίς να σημαίνει αυτό τίποτα αφού και μια χαρά δίσκος μπορεί να σου καεί στο πι και φι. Μπορείς να δοκιμάσεις και το hddregenerator πολλές φορές τα bad sector δεν είναι καν πραγματικά αλλά προέρχονται απλά από κολλήματα των windows ή άλλα προβλήματα.
apostol1s Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 o δισκος για πανω απο 6 μηνες ειχε υγεια 19% και νομιζω 282 bad sectors.σημερα το πρωι επεσε στο 17% με 328 bad sectors και μολις τωρα παλι με υγεια 17% εμφανιζει 344 bad sectors.απιστευτα-τρελλα πραγματα. και η πτωση χρονικα.μεσα σε δυο ημερες πεφτει συνεχεια γι αυτο ρωτησα στο αρχικο post εαν μπορω να κανω τιποτα για να την σταματησω.απο οτι καταλαβα ο δισκος εχει τελειωσει. και γιατι μετα απο 40-50 bs πρεπει να πεταει κανεις τον δισκο?
tarantules Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 και γιατι μετα απο 40-50 bs πρεπει να πεταει κανεις τον δισκο? Συμφωνώ απόλυτα.Ο δίσκος είναι μια χαρά.Μάλιστα μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις για να κρατήσεις backup τα σημαντικά σου αρχεία. Οκ.Πέρα από την πλάκα, εγώ στη θέση σου θα μείωνα τα sectors του δίσκου (τη χωρητικότητά) του και θα χρησιμοποιούσα τον υπόλοιπο. Αρκεί τα bad sectors να είναι μαζεμένα σε ένα σημείο και όχι διάσπαρτα εδώ και εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα