deesnider Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Γεια χαρά φιλαράκια. Μια ερώτηση: Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα το οποίο να κάνει ένα γρήγορο «σκανάρισμα» σε γραμμένα δισκάκια και να εντοπίζει μη ορατά με το μάτι προβληματικά σημεία τους, εξ αιτίας των οποίων το δισκάκι πιθανώς «κολλάει» κατά την ανάγνωση από το drive; Θέλω να περάσω στο σκληρό ένα σχετικά μεγάλο αριθμό cd & dvd που μού έδωσαν (video και μουσική) εκ των οποίων κάποια, ενώ αναγνωρίζονται, ανοίγουν σα φάκελος με περιεχόμενα και, δοκιμάζοντας τυχαία σημεία τους παίζουν, κατά τη διάρκεια τής αντιγραφής (είτε δημιουργία image, είτε απλό copy-paste) κολλάνε σε τυχαία σημεία και εμφανίζεται ένδειξη «read error». Όλη η ιστορία είναι να κερδίσω χρόνο διότι, ακόμα και για όσα κάποια στιγμή κολλάνε, η διαδικασία αντιγραφής ξεκινάει κανονικά και μπορεί π.χ. να βγάλουν το πρόβλημα λίγο πριν το τέλος. Ευχαριστώ!
Unabomber Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Για ριξε ενα βλεφαρο εδω https://www.raymond.cc/blog/test-cd-or-dvd-readability-by-running-surface-scan-and-file-test/
deesnider Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Για ριξε ενα βλεφαρο εδω https://www.raymond.cc/blog/test-cd-or-dvd-readability-by-running-surface-scan-and-file-test/ Σ' ευχαριστώ. Θα τα δοκιμάσω. Έτσι για την ιστορία, έχεις εμπειρία εσύ από κάποιο;
Unabomber Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Το dvdisaster κατι φεγγαρια δοκιμαζα.... για τον ιδιο ακριβως λογο, να δω αν οντως θα τα διαβασει ολα ή θα βγαλει κανα error στο 99% και θα μου σπασει τα νευρα..... Τα υπολοιπα οχι, αλλα give them a try.....
deesnider Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Το dvdisaster κατι φεγγαρια δοκιμαζα.... για τον ιδιο ακριβως λογο, να δω αν οντως θα τα διαβασει ολα ή θα βγαλει κανα error στο 99% και θα μου σπασει τα νευρα..... Τα υπολοιπα οχι, αλλα give them a try..... Ξαναθένξ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα