John-lamia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 καλημερα, εχω προβλημα τε τον ενισχυτη technics sa-dx850. μου δουλευει για λιγο και μετα μου βγαζει τον κωδικο F70 στην οθονη, το εκανε στα καλα καθουμενα, ουτε σε μεγαλη ενταση δουλευει πολυ ουτε εχει ηχεια επανω του που να μην ειναι συμβατά. δουλευει με ενα ζευγαζι ηχεια 2Χ100watt 6A. αυτο μου το εκανε καιρο τορα, αλλα οχι συνεχεια, τωρα το κανει συνεχεια, με τον που τον βαζω μπροστα δεν προλαβαινει να περασει ενα λεπτο, ακουγετε ενα κτακ απο μεσα και μετα σταματαει να δουλευει και βγαζει το μηνυμα στην οθονη. τι ειναι αυτο ρε παιδια ? φτιαχνεται αυτο η τον πεταω ???
soteras Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Με ενα γρηγορ γοογλε According to Technics reference manual, turn the unit off, unplug for a few, plug in, turn unit on. Consult your "dealer"(authorized repair person, i guess) if light remains on. But doesn't say what f70 means, or associated with. Unplug and open up the unit, and check the internal fuses on the circuit board. Also check for proper speaker wire hook up. Re-seat the connections. Visibly check the speaker wire runs for shorts, cracked casing, cat/dog chewing. etc.Hope this helps. η υπερθερμανση (συμβουλη αν αλλαξεις την ασφαλεια αποσυνδεσε τα παντα απο πανω ανοιξε τον δες αντιδραση και μετα συνδεσε τα) 1
John-lamia Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 ποια ασφαλεια ????τον ανοιξα, και μετα την αφερεση της σκονης και των αραχνων εβγαλε αυτο το προβλημα !!εχει κατι ασφαλειες στην μερια του τροφοδοτικου, πρεπει να ειναι 4 γλυαλινες. αμα ειχε καει καποια απο αυτες κατι δεν θα δουλευε η δεν θα επερνε καθολου μπροστα το μηχάνημα. εκτως και αν ειναι καποιο αλλο μεσα του που λεγετε ''ασφαλεια''. παντως εχει ενα κουλερακι το οποιο στα χαμηλα δεν δουλευει, απ οτι εχω καταλαβει αυτο δουλευει μετα απο καποια αυξηση στην ενταση με το ποτενσιομετρο, διλαδια οταν τον δουλευω σε χαμηλα db αυτο δεν δουλευει, οταν δινω ενταση τοτε αυτο περνει να δουλεψει.
soteras Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Τσεκαρε τις γυαλινες μπορει καποια να ειναι στα τελιωματα της και να μην μπορει να αποδωσει σωστα εξαλου αυτες εχουν μηδενικο κοστος ειχα παει 5-6 2ευρώ Μετα τσεκαρε κανα πυνωτακι μην ειναι φουσκομενο.Αν και στο ιντερνετ ολοι οι ξενοι λενε για τις γυαλινες ασφαλιες αναφερες αυτο πριν παντως εχει ενα κουλερακι το οποιο στα χαμηλα δεν δουλευει, απ οτι εχω καταλαβει αυτο δουλευει μετα απο καποια αυξηση στην ενταση με το ποτενσιομετρο, διλαδια οταν τον δουλευω σε χαμηλα db αυτο δεν δουλευει, οταν δινω ενταση τοτε αυτο περνει να δουλεψει μπορει μια απο τις 4 γυαλινες ασφαλιες να τροφοδοτει το συστημα αυτο και να βγαζει γενικο ερρορ για την προστασια του συστηματος σου 1
lefan73 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 εχω κι εγω ενα προβλημα με τον δικο μου οταν τον ανοιγω γραφει overload ποσο κακο μπορει να ειναι; εχω κι εγω ενα προβλημα με τον δικο μου οταν τον ανοιγω γραφει overload ποσο κακο μπορει να ειναι; εχω κι εγω ενα προβλημα με τον δικο μου οταν τον ανοιγω γραφει overload ποσο κακο μπορει να ειναι;
Invader Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2015 Το κλακ που κάνει είναι το relay προστασίας.Αποσύνδεσε τα ηχεία και αν έχει άλλο ζευγάρι έστω και λιγότερα watt σύνδεσε τα.Αν παίξει είναι οκ ο ενισχυτής.Μπορείς και χωρίς ηχεία συνδεμένα να κάνεις τη δοκιμή.Αν συνεχίζει το ίδιο πρόβλημα πιθανό να έχει αρπάξει έξοδο και να βγάζει τάση οπότε και κόβει.
lefan73 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 ευχαριστω invader δεν εχω τιποτα συνδεδεμενο πανω και συνεχιζει να μου το βγαζει οποτε παω πανασονικ;ξερουμε τι παιζει απο κοστος;
Invader Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δυστυχώς άμα δε γίνει ακριβής διάγνωση ότι και να λέμε για κόστος μπορεί να πέσουμε έξω.Να ρωτήσεις αν γίνει διάγνωση και δε σε συμφέρει να το φτιάξεις ἠ δεν έχεις τη δυνατότητα λόγω κόστους αν θα χρεωθείς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα