fonias1989 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Καλημέρα, έχω ένα Galaxy s duos s7562. Πάω να κάνω εκκίνηση του wifi για να συνδεθώ στο δίκτυό μου, και δεν ανταποκρίνεται . Η εικόνα που παίρνω είναι αυτή http://prntscr.com/6htwe4 άλλαξα όλο το πίσω μέρος (γιατί υπέθεσα ότι έφταιγε η κεραία) , γιατί είχε πέσει στο νερό, αλλά τίποτα. Κανείς μια γνώμη; Ευχαριστώ πολύ
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 1ον εισαι σε λαθος ενοτητα. Επρεπε να το θεσεις στα smartphones. 2ον μονο το wifi ειδες εσυ ; το οτι δεν βλεπει την σιμ; δοκιμασε πρωτα 1 χαρντ ρεσετ απο ρεκοβερυ μενου. Wipe data / factory reset αφου πρωτα παρει 1 μπακαπ απο τα αρχεια σου. Ακομα δοκιμασε την σιμ σε αλλο τηλεφωνο και μια αλλη σιμ στο δικο σου. Επειτα προχωρας στο φακτορυ ρεσετ
fonias1989 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 φίλε, έχω κάνει το hard reset και τίποτα και με sim Πάλι τα ίδια. Όσον αφορά την ενότητα, το ξέρω. Απλά το είδα αργότερα. Μπορούν οι moderators του forum να μεταφέρουν το θέμα εκεί. Επίσης, με ή χωρίς sim διαφορά δεν έχει, και τη sim εγώ την έβγαλα. Είπε κανείς οτι δεν αναγνωρίζει τη sim;;;;
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ανεβαζεις φωτο που δειχνει no sim card χωρις να ενημερωνεις οτι εχεις αφαιρεσει την σιμ και θες να το ψυλλιαστουμε εεε ;;;. Αν ειναι ετσι φιλε μου τοτε εχεις προβλημαστην μητρικη. Με το νερο που γραφεις πιο πανω καηκε η wifi card
fonias1989 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ρε ψηλέ με δουλεύεις;; Το θέμα γράφει " Δεν ανοίγει το wifi σε Galaxy S Duos s7562" . Ανέφερα τίποτα για τη sim;; Επειδή είσαι βιαστικός και προπέτης έβγαλες λάθος συμπέρασμα, για κάτι που δεν ανέφερα καν!!! Διάβαζε πιο προσεκτικά και κυρίως διάβαζε τους τίτλους!! (Επίσης η μπαταρία είναι στο 83%. Λες να έχει και πρόβλημα στη φόρτιση; ) Τέλος πάντων, ευχαριστώ για την ανταπόκριση
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Πως με αποκαλεις ψηλο αν πρωτα δεν με εχεις δει;;;. Μαλλον και εσυ βγαζεις λαθος συμπερασματα. Μαλλον το υπεθεσες και εσυ οπως και ολοι οσοι μπηκαν στον κοπο να δουν την φωτο που ανεβασες υπεθεσαν οτι εκτος του wifi δεν δουλευει και ο sim card reader. Αν δεν θες ή δεν χρειαζεσαι βοηθεια μαλλον δεν θα επρεπε να ανεβασεις το thread. Οσο για το ποιος ειναι προπετης και ισως αγενης ας το κρινουν οσοι αλλοι δουν το thread. Τεσπα η μητρικη σου εχει προβλημα και ευχομαι να ειμαι λαθος http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=52590772#post52590772δοκιμασε και εδω αν εχεις ρουτ
fonias1989 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Διαδικτυακέ μάγκα ηρέμησε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να διακρίνεις ποιος είναι προπέτης και αγενής μέσα από ένα κείμενο. Κοιτάς απλά το ύφος της γραφής του. Εσύ "φίλε" μου είσαι απίστευτα προπέτης και κομπλεξικός. Γράψε απλά τη γνώμη σου για τη βλάβη και τις προσωπικές επιθέσεις άσε τις για τη προσωπική σου ζωή, αγενέστατε. " 2ον μονο το wifi ειδες εσυ ; το οτι δεν βλεπει την σιμ; "
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Διαδικτυακέ μάγκα ηρέμησε. Δεν είναι και τόσο δύσκολο να διακρίνεις ποιος είναι προπέτης και αγενής μέσα από ένα κείμενο. Κοιτάς απλά το ύφος της γραφής του. Εσύ "φίλε" μου είσαι απίστευτα προπέτης και κομπλεξικός. Γράψε απλά τη γνώμη σου για τη βλάβη και τις προσωπικές επιθέσεις άσε τις για τη προσωπική σου ζωή, αγενέστατε. " 2ον μονο το wifi ειδες εσυ ; το οτι δεν βλεπει την σιμ; " Ξαναδες το γραμμενο και κρινε....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα