Panagiotis Mak Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 παιδια ειμαι αναμεσα στο samsung galaxy s5 και το iphone 6 plus. Με ενδιαφερει πολυ η μουσικη δηλαδη ψαχνω για καλο ηχειο και η καμερα ΒΟΗΘΕΙΑ!!!! ξερω οτι το iphone δεν παιρνει sd οποτε αν μου προτεινετε αυτο καλυτερα θα ηταν να παρω το 64gb. επισης πειτε την γνωμη και για το iphone 6. ειναι εξισου καλο με το 6 plus? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
kataramenos32 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Γιατι S5 με 6 plus και οχι Note 4 με 6 plus?Αν θελεις καλο ηχειο να περιμενεις να ερθει το M9
Panagiotis Mak Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΟΜΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΤΟ NOTE ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠ'ΤΟ S5 ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΩ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΕΓΕΘΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΘΕΛΩ ΕΝΑ ΚΙΝΗΤΟ ΠΟΥ ΝΑ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗ ΤΣΕΠΗ. ΘΑ ΔΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ M9 ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ.
kataramenos32 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Και το plus χωράει αλλά όχι το note?? Αυτο ακριβως.Ποιος σου ειπε οτι το 6plus ειναι μικροτερο του Νοτε 4.Αν θελεις μικρη συσκευη δες το απλο 6αρι
Panagiotis Mak Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 εβαλα το 6 plus λογω της καμερας του γιατι απο οτι ξερω θεωρειται πιο καλο σε καμερα απο το απλο 6αρι . Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ???? ΤΟ ΝΟΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟ STYLOUS ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ!!!
mork Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Με καλό ηχείο κοιτάς σε HTC νομίζω..Μάλλον ότι καλύτερο κυκλοφορεί. Για κάμερα βέβαια τα m7/m8 δεν ήταν κάτι το εντυπωσιακό. Πλέον με το m9, μάλλον τα καλύπτει και τα 2. Αλλά μην βάλεις σαν πρωτεύον χαρακτηριστικό το ηχείο. Κρίμα είναι! Όπως και να το κάνεις πάλι σε κινητό θα ακους μουσική. Δεν θα φτάσεις καμια τρελή ποιότητα. Αν θέλεις το κινητό να είναι και media player επένδυσε σε κάτι πιο φθηνό και πάρε και ένα καλό σετ ηχείων και ένα ζευγάρι ακουστικών για τις δύκσολες ώρες στο δρόμο. Επίσης, γιατί s5? Βγαίνει όπου να ναι το s6. Εκτός αν βιάζεσαι πολύ. Το οποίο φαίνεται να αφήνει το s5 σαν μια κακή παρένθεση για την Samsung όσον αφορά την σειρά s. Για Note δεν έχω άποψη. Ούτε το έχω δουλέψει ποτέ, αλλά όλοι λένε τα καλύτερα. Για την μνήμη νομίζω ότι με 32gb είσαι καλυμμένος όποιο κινητό και να πάρεις. Κι ας μην έχει sd card. Πλεον υπάρχουν αρκετές cloud υπηρεσίες για να κρατάς αρχεία ώστε να μην γεμίζει η εσωτερική μνήμη. Προσδιόρισε και σε ποιο λειτουργικό θα ήθελες να δουλέψεις. Άλλο το Android, άλλο το ios.
Panagiotis Mak Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 ευχαριστω παρα πολυ για τη βοηθεια σας. Κατεληξα τελικα σε m9 ή το s6. Και παλι ευχαριστω!!! 1
kataramenos32 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 εβαλα το 6 plus λογω της καμερας του γιατι απο οτι ξερω θεωρειται πιο καλο σε καμερα απο το απλο 6αρι . Η ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΑ???? ΤΟ ΝΟΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΔΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΤΟ STYLOUS ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ!!! Σε ενοχλει το πενακι????Jesus Ασχετως του οτι ειναι ενα απο τα πιο βολικα εργαλεια που μπορει να χρησιμοποιησει κανεις στο smartphone του ειναι κρυμενο σε μια γωνια της συσκευης σε σημειο που δεν μπορει να ενοχλησει ακομα και να το θελεις 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα