Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

εγώ άμα δε δω 3δ περιβάλλον σε VR, τα 3.1 δε τα βγάζω που να κοπανάνε τον κώλο τους κάτω...

• Like 1
Δημοσ.

εφτασε η ωρα να αγορασω windows τα 10 απο τα καλυτερα λειτουργικα που ειδα και το ειχα και σε alpha version ουτε καν beta εγω πιστευω θα χτυπησει και την apple που τα χει χεσει τα λειτουργικα της τελευταια

Τι ακριβώς να χτυπήσει στην apple; 90%+ έχει στα λειτουργικά για Pc πόσο πια να πάει; 

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ποτε κυκλοφορουν ξερουμε?

συγκεκριμέν όχι, θα υπήρχε topic με αντίστοιχη είδηση...

γενικότερα, φέτος σίγουρα :P

• Like 1
Δημοσ.

Σωστός.... Εγώ από xp πήγα σε 7, τη φέτα τα Vista δεν την έβαλα ποτέ. Το ίδιο κάνω και με τα 8. Αναμμένο τα επόμενα....

Δηλαδή θέλεις να μου πεις ότι δούλεψες τα 8.1 ας πούμε και δεν σου άρεσαν; Από προσωπική εμπειρία μιλώντας είναι ΤΑΧΥΤΑΤΑ σε σχέση με τα 7, και φυσικά δεν μιλάω για το fast boot που έχουν, μιλάω για τις λειτουργίες μέσα στο λογισμικό, προγράμματα, ακόμα και fps σε παιχνίδια. Τα 8 ήταν σπαστικά και είχαν πολλά θέματα ασυμβατότητας αλλά στα 8.1 αυτό άλλαξε και ξεπέρασαν τα 7 κατά πολύ κιόλας.

• Like 12
Δημοσ.

Τα 7αρια είναι πλέον τα Vista... Καμία σχέση με τα 8.1 και σας στο λέει ο πιο φανατικός των 7αριων.

• Like 2
Δημοσ.

Tα vista ειχαν ασυμβατοτητες με ενα σκασμο απο εφαρμογες και προγραμματα. Τα 7αρια προσεφεραν σταθεροτητα, και υπηρχαν και πιο ''light'' version τους. Δεν χρειαζοταν ολοι να βαλετε τα ultimate τοτε. Ειχαμε και πιο αδυναμα συστηματα συγκριτικα με τωρα.

Τα 8αρια ηταν απαραδεκτα, τα 8.1 οκ, fps σε games ειλικρινα δεν καταλαβαινω διαφορες αφου εχω δοκιμασει και games στα 8.1. Τωρα αν μιλαμε για 1 ή 2 frames δεν ειναι σοβαρη διαφορα αν και δεν βλεπω λογο να εχω κερδισμενα frames απο τα Windows καθως και παλι τα games που παιζουμε ειναι dx9-dx11 και σπανια ΟpenGL. Δεν ειναι οτι ηρθε το dx12 οπου εκει οντως θα δουμε διαφορες στo perfomance προς το καλυτερο.  Τα 8.1 ειναι πιο ελαφρια 7αρια ουσιαστικα.

• Like 2
Δημοσ.

αγορινες σορρυ λίγο για το άκυρο ερώτημα αλλά θα πάρω σε λίγες μέρες έναν ssd και θέλω να ρωτήσω αν προτείνετε να μείνω σε win 10 δοκιμαστικό η να πάω σε σε 8.1?

Δημοσ.

Tα vista ειχαν ασυμβατοτητες με ενα σκασμο απο εφαρμογες και προγραμματα. Τα 7αρια προσεφεραν σταθεροτητα, και υπηρχαν και πιο ''light'' version τους. Δεν χρειαζοταν ολοι να βαλετε τα ultimate τοτε. Ειχαμε και πιο αδυναμα συστηματα συγκριτικα με τωρα.

Τα 8αρια ηταν απαραδεκτα, τα 8.1 οκ, fps σε games ειλικρινα δεν καταλαβαινω διαφορες αφου εχω δοκιμασει και games στα 8.1. Τωρα αν μιλαμε για 1 ή 2 frames δεν ειναι σοβαρη διαφορα αν και δεν βλεπω λογο να εχω κερδισμενα frames απο τα Windows καθως και παλι τα games που παιζουμε ειναι dx9-dx11 και σπανια ΟpenGL. Δεν ειναι οτι ηρθε το dx12 οπου εκει οντως θα δουμε διαφορες στo perfomance προς το καλυτερο.  Τα 8.1 ειναι πιο ελαφρια 7αρια ουσιαστικα.

Με τέτοιο PC φίλε μου 1-2 fps θα δεις διαφορά! :) χαχαχα! (no offence) Εγώ που είμαι σε κάτι πιο παλιό είδα καμίά 10αρια και μάλιστα πιο σταθερά. ;)

αγορινες σορρυ λίγο για το άκυρο ερώτημα αλλά θα πάρω σε λίγες μέρες έναν ssd και θέλω να ρωτήσω αν προτείνετε να μείνω σε win 10 δοκιμαστικό η να πάω σε σε 8.1?

Αναλόγως εσύ τι θέλεις. Εγώ θα πρότεινα να πας σε 8.1 για να πάρεις και το update σε 10 κανονικά όταν βγει χωρίς να κάνεις format ξανά.

Δημοσ.

Απλά τα πράγματα για μένα μιας και αρχίζεις από το μηδέν με νέο δίσκο τουλάχιστον. Δεν έχει κάτι παραπάνω η preview για να μείνεις σε σχέση με τα 8.1 ιδιαίτερα αν σε ικανοποιεί το περιβάλλον και δεν κολλάς σε κάτι. Κατόπιν περνάς επίσημα στην επόμενη ξεκούραστα από φθινόπωρο.

Καλά παράθυρα.

Δημοσ.

win 2000 εγκατάσταση 180MB μονο τρεχει νερο σε pIII 1ghz απο το ...2003 , το κραταω ακομα λογω παλαιοτητας ορισμενων προγραμματων που δεν τρεχουν σε VM λογω εξειδικευμενου hardware. Δεν το βαζω φυσικα στο νετ . του περναω με φλασακι ή δισκεττα οτι χρειαζεται.... δεν τρολλαρω. ΑΛΛΑ 10-15gb για ενα λειτουργικο ειναι πολλα.! καποτε το ελεγαν dll hell.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...