Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά

Ήθελα τη γνώμη σας κατα πόσο αξίζει αναβάθμιση της cpu μου απο τον E8400 που έχω τώρα σε κάποιο quad(QX 95xx, 96xx, 97xx) προκειμένου να επωφεληθώ της ισχύος της vga μου καθώς ο Ε8400 μου κάνει πολύ bottleneck.

Με ενδιαφέρει να δω κάποια αισθητή διαφορα σε παιχνίδια όπως Crysis3, Wolfenstein, κτλ και όχι να κερδίσω 5 fps.

Το σύστημά μου είναι:

PSU CORSAIR CX600 (600W)

MB ASUS P5K SE

INTEL C2DUO E8400 (3ghz)

AMD R9 270X 2G

KINGSTON 4G, 800MHZ

Ευχαριστώ

Κώστας

Δημοσ.

Μαζί με άλλα 2 ή 4 Gb ram είναι η πιο φθηνή αναβάθμιση για να δείς κάποια διαφορά,αλλιώς θα πρέπει να ανέβεις αρκετά στο budjet.

Βεβαίως και ένας ssd θα δώσει άλλον αέρα αν και όχι τόσο  στα παιχνδια..

Γιατί νέο θέμα;

Δημοσ.

θα σου πω την προσωπικη μου εμπειρια εχω σοκετ 775 με q9650 και 4 γκιγκα ραμ εβαλα πριν κανα 2μηνο μια gtx 970 και μπορω και παιζω σε αναλυσεις 4κ οχι ολα στο φουλ ουτε με 120 fps αλλα παιζει οποτε η γνωμη μου ειναι αξιζει ο 9650 ειναι απιστευτος επεξεργαστης

μητρικη εγω εχω την p5q3 deluxe και σηκωνει πουσαρισμα

Δημοσ.

Runner25 τι ακριβως εχεις παιξει σε 4κ? και οταν λες 4κ εννοεις μεσω dsr η native? και μονο με 4gb ram?

εχω παιξει απο τελευταια alien isolation ολα φουλ πλην antializing με 59-60 fps το grid autosport serius sam 3 metro 2033 γενικα σηκωνει πραμα

δεν κανω πουσαρισμα στη καρτα μονο cpu απο 3 στα 3,8 και ραμ ναι εχω μονο 4 οχι επειδη ειμια τσιγκουνης αλλα επειδη ειναι παλια η μητρικη μου δεν βρισκω

η αναλυση της οθονης μου ειναι 3824χ2160

Δημοσ.

Φίλε mike άνοιξα αυτο το θέμα γιατί έχει να κάνει με αναβάθμιση cpu όχι αλλαγή vga.

Παιδιά διάβασα πολλές απόψεις στο νετ που οι μισοί λένε οτι αξέί η μετάβαση απο διπύρινο σε τετραπύρινο και οι άλλοι μισοί όχι.

Για gaming μιλάμε πάντα.

Δεν έχω αυτη τη στιγμή ιδιαίτερα κολλήματα. Παίζω crysis Και wolfenstein απλώς η ροή είναι κάπως...κρακελαριστή και όχι smooth.

Αν όμως άλλαζα τη cpu με ακαν 50αρι και φω μεγάλες διαφορές θα το επιχειρούσα.

By the way γνωρίζει κανείς αξιόπιστο οδηγό για "ανέβασμα" του E8400 στα 4Ghz?

Για την ώρα δεν τον έχω πειράξει.

Δημοσ.

Αν πουλησεις τον δικο σου 20 ευρω και βρεις εναν τετραπυρηνο της σειρας 9 στα 35-40 ευρω αξιζει. η αλλιως πουλα το δικο σου και παρε τον 6600 στα 30 ευρω. ΟΧΙ παραπανω! Ενας σελερον η πεντιουμ νεας γεννιας ειναι καλυτερος για παιχνιδια και ειναι και παμφθηνος..

Αλλιως πουλα ολα αυτα σαν πακετο μητρικη/επεξεργαστη/ραμ 70 ευρω. Παρε μια μητρικη fm2+ και εναν athlon 860k μαζι με μια τεσσαρα ραμ στα 35 ευρω και με περιπου 100 ευρω απο τη τσεπη σου εχεις ενα καινουριο αξιοπρεπεστατο συστημα.

Σε γενικες γραμμες η γνωμη μου ειναι οτι δεν αξιζει η αναβαθμιση σε 775 σοκετ αυτη τη στιγμη. Εαν με ρωταγες πριν κανα χρονο θα ελεγα ναι, αλλα με τα σημερινα δεδομενα νομιζω βρισκεις νεα τεχνολογια σε καλες τιμες, ειδικα οταν αναλογιστεις οτι μπορεις να πουλησεις και τα δικα σου και να καλυψεις τα εξοδα του καινουριου επεξεργαστη, οποτε πρεπει μονο να βαλεις κανα κατοσταρι για ραμ και νεα μητρικη. Αξιζει και με το παραπανω αυτη η κινηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...