mp123 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, original911 είπε Έχετε στα υπόψιν σας κάποιο καλό μπαστούνι;Επίσης είναι καλύτερο του τιμονιού ή λεβιέ ταχυτήτων κ χειρόφρενο; Στις 17/3/2015 στις 9:33 ΠΜ, johnbond είπε Καλημέρα, αυτά τα μπαστούνια που κλειδώνουν το τιμόνι κάνουν δουλειά; Θέλω να αποτρέψω κυρίως τον επίδοξο κλέφτη πρεζάκια ή κάποιον που θέλει να κλέψει το αυτοκίνητο μου για να κάνει βόλτα και μετά να το παρατήσει πιθανώς χτυπημένο.. Αν είναι οργανωμένοι και το θέλουν για ανταλλακτικά δε με νοιάζει,θα το πληρώσει η ασφάλεια.Άλλωστε αυτοί θα βρουν τον τρόπο να το πάρουν ότι και να κάνεις. Εδώ τα καλά μπαστούνια. Άμα στο βάλουν στο μάτι και σου ανοίξουν το αμαξι είναι τόσο χαζοί νομίζεις στο μπαστούνι θα κολλήσουν; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nik0laus Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2018 Γιατί όχι ; Αφού θα τα βρουν μπαστούνια ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Diskimpex Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/19/2018 στις 11:05 ΜΜ, original911 είπε Έχετε στα υπόψιν σας κάποιο καλό μπαστούνι;Επίσης είναι καλύτερο του τιμονιού ή λεβιέ ταχυτήτων κ χειρόφρενο; Αυτο με το χειροφρενο λενε ειναι πιο ενισχημενα.Ειδικα αυτα με τα δοντακια στα σιδερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2018 Συγνώμη originall911 αν το χιούμορ που κάνω δεν σου αρέσει. Πραγματικά συγνώμη. Η καλύτερη προφύλαξη για μένα είναι να μην ανοίξει καν το αμαξι ο κλέφτης. Πχ ένας καλός συναγερμός. Τώρα τα μπαστούνια είναι δώρο άδωρο. Αν μπει μέσα ο κλέφτης θα σου κάνει πιο πολύ ζημιά. Η επισεις μπορεί να στο κόψει με κόφτη. Για αυτό ένας καλός συναγερμός είναι προτιμότερος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/21/2018 στις 4:02 ΜΜ, Diskimpex είπε Αυτο με το χειροφρενο λενε ειναι πιο ενισχημενα.Ειδικα αυτα με τα δοντακια στα σιδερα θα το ψάξω φίλε σ ευχαριστώ πολύ! Στις 2/21/2018 στις 7:46 ΜΜ, mp123 είπε Συγνώμη originall911 αν το χιούμορ που κάνω δεν σου αρέσει. Πραγματικά συγνώμη. Η καλύτερη προφύλαξη για μένα είναι να μην ανοίξει καν το αμαξι ο κλέφτης. Πχ ένας καλός συναγερμός. Τώρα τα μπαστούνια είναι δώρο άδωρο. Αν μπει μέσα ο κλέφτης θα σου κάνει πιο πολύ ζημιά. Η επισεις μπορεί να στο κόψει με κόφτη. Για αυτό ένας καλός συναγερμός είναι προτιμότερος. Χιουμορ θα κάνεις με κάποιον που γνωρίζεις προσωπικά ή κ κάποιον απο το φορουμ που ξερει τον τρόπο γραφής σου.Έτσι πραττω εγω για να μην παρεξηγουμαι.Δεν θα κανω πλακα με τον άγνωστο σε ένα τετοιο θεμα.Γιατί αν σου είχαν φάει κ σενα το αμαξι σου κατω απο το σπίτι αμάξι το οποίο είχες πάρει κούτα 17000 θα έβλεπα αν σήκωνες πλάκες απο έναν ΑΓΝΩΣΤΟ.Στο θέμα μας ,το χρειάζομαι σαν ένα παραπανω αποτρεπτικό μέσο.Το ξέρω οτι αν θελουν να στο πάρουν θα το πάρουν το θεμα ειναι να καταφέρεις έστω κ 5 λεπτά παραπανω να τους καθυστερήσεις.Έτσι πιστευω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/25/2018 στις 10:53 ΠΜ, original911 είπε θα το ψάξω φίλε σ ευχαριστώ πολύ! Χιουμορ θα κάνεις με κάποιον που γνωρίζεις προσωπικά ή κ κάποιον απο το φορουμ που ξερει τον τρόπο γραφής σου.Έτσι πραττω εγω για να μην παρεξηγουμαι.Δεν θα κανω πλακα με τον άγνωστο σε ένα τετοιο θεμα.Γιατί αν σου είχαν φάει κ σενα το αμαξι σου κατω απο το σπίτι αμάξι το οποίο είχες πάρει κούτα 17000 θα έβλεπα αν σήκωνες πλάκες απο έναν ΑΓΝΩΣΤΟ.Στο θέμα μας ,το χρειάζομαι σαν ένα παραπανω αποτρεπτικό μέσο.Το ξέρω οτι αν θελουν να στο πάρουν θα το πάρουν το θεμα ειναι να καταφέρεις έστω κ 5 λεπτά παραπανω να τους καθυστερήσεις.Έτσι πιστευω. Είπε ο μαγκας Βαλε εναν καλο συναγερμο. Απο αυτους που ανιχνευουν ακουμπήσουν το αμαξι . Δεν υπαρχει τιποτα αλλο καλυτερο. Με τα μπαστουνια δινεις πιο πολυ στοχο. Το θεμα ειναι να αποτρεψεις τον κλεφτη να μην μπει στο αμαξι. Αυτο να σκεφτεις. Ειναι το ιδιο με τον συναγερμο του σπιτιου. Ολοι βαζουν λιμιτακια αν ανοιξει η πορτα να χτυπησει ο συναγερμος.Δεν κανει τιποτα. Εγω εχω βαλει περιμετρικο τυπου κουρτινας οταν ο αλλος παει στο μισο μετρο απο τις πορτες να χτυπησει. Βρες καλο συναγερμο περιμετρικο συν να ανιχνευει αν μπει κλειδι στο αμαξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Στις 2/25/2018 στις 10:53 ΠΜ, mp123 είπε Βαλε εναν καλο συναγερμο. Απο αυτους που ανιχνευουν ακουμπήσουν το αμαξι . Δεν υπαρχει τιποτα αλλο καλυτερο. Με τα μπαστουνια δινεις πιο πολυ στοχο. Το θεμα ειναι να αποτρεψεις τον κλεφτη να μην μπει στο αμαξι. Αυτο να σκεφτεις. Ειναι το ιδιο με τον συναγερμο του σπιτιου. Ολοι βαζουν λιμιτακια αν ανοιξει η πορτα να χτυπησει ο συναγερμος.Δεν κανει τιποτα. Εγω εχω βαλει περιμετρικο τυπου κουρτινας οταν ο αλλος παει στο μισο μετρο απο τις πορτες να χτυπησει. Βρες καλο συναγερμο περιμετρικο συν να ανιχνευει αν μπει κλειδι στο αμαξι. Δεν γνώριζα ότι παίζει κάτι τέτοιο!!Έχεις στο νου σου κάποιον που να πουλα κ να εγκαθιστά τέτοιο συναγερμό;Χίλια ευχαριστώ!!Δεν θα μπορεί όμως να τον μπλοκάρει όπως κ το GPS; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Μόλις τώρα, original911 είπε Δεν γνώριζα ότι παίζει κάτι τέτοιο!!Έχεις στο νου σου κάποιον που να πουλα κ να εγκαθιστά τέτοιο συναγερμό;Χίλια ευχαριστώ!! Ψαξε στο ιντερνετ για εξιδικευμενα μαγαζια και οχι σε μικρα ηλεκτρολογια η ανοιξε θεμα για καλο συναγερμο. Να εχει περιμετρικη προστασια συν προστασια αν σου σπασουν το τζαμι συν αν πανε να βαλουν κατι στον αφαλο της κλειδαριας συν ακινητοποιηση οχηματος συν gps tracking αν το χρειαζεσε. Υπολογισε 300 400 ευρω το λιγοτερο. Αλλα πιστευω ως 500 βαζεις κατι παρα πολυ καλο επωνυμο παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mp123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2018 8 ώρες πριν, original911 είπε Δεν γνώριζα ότι παίζει κάτι τέτοιο!!Έχεις στο νου σου κάποιον που να πουλα κ να εγκαθιστά τέτοιο συναγερμό;Χίλια ευχαριστώ!!Δεν θα μπορεί όμως να τον μπλοκάρει όπως κ το GPS; Υ. Γ. Ξεχασα κατι σημαντικο. Αν το αμαξι ειναι καινουργιο να προσεξεις για να μην χασεις την εγγύηση και να περασεις τον συναγερμο στην αντιπροσωπια. Αν οχι εκει να σε στειλουν αυτοι σε συνεργαζομενο συνεργειο μην χασεις την εγγυηση. Προσοχη. Δεν κανουν ολοι οι συνεγερμοι για ολα τα αυτοκινητα. Να μην σου τραβανε, κοβουν και ενωνουν καλωδια ασχετοι. Να ζητησεις περιμετρικη και ογκομετρικη προστασια. Υστερα απο λιγο ψαξιμο ενας αξιοπρεπης εχει καπου στα 300 συν 100 το πολυ αυτος που θα τον περασει. Και παλι να προσεξεις τι θα βαλεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
original911 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 20 ώρες πριν, mp123 είπε Υ. Γ. Ξεχασα κατι σημαντικο. Αν το αμαξι ειναι καινουργιο να προσεξεις για να μην χασεις την εγγύηση και να περασεις τον συναγερμο στην αντιπροσωπια. Αν οχι εκει να σε στειλουν αυτοι σε συνεργαζομενο συνεργειο μην χασεις την εγγυηση. Προσοχη. Δεν κανουν ολοι οι συνεγερμοι για ολα τα αυτοκινητα. Να μην σου τραβανε, κοβουν και ενωνουν καλωδια ασχετοι. Να ζητησεις περιμετρικη και ογκομετρικη προστασια. Υστερα απο λιγο ψαξιμο ενας αξιοπρεπης εχει καπου στα 300 συν 100 το πολυ αυτος που θα τον περασει. Και παλι να προσεξεις τι θα βαλεις. Πραγματικά χίλια ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!Μου άνοιξες τα μάτια!Ευχαριστώ κ πάλι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christopher0016 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 κατι σαν και αυτο ειναι μια οικονομικη λυση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mynick13 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Καλησπερα εχω ενα μπαστουνι με συνδυασμό...εχω ξεχασει τον κωδικο..γυ το ειχα παροπλισμενο χρονια Ξερει κανεις τη λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AristidisZ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Κλειδαράς ίσως ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2018 Λοιπον πριν 3 χρονια ειχα πουλησει ενα honda s2000 σε ενα παιδι.Το παιδι ειχε πιλοτη και το εβαζε μεσα.Μια μερα 6 μηνες μετα την αγορα ανεβηκε σπιτι να παρει κατω και το αφησε το αμαξι εξω απο την πιλοτη.Το μπρελοκ αρχισε να χτυπαει απο το συναγερμο του αυτοκινητου.Βγηκε στο μπαλκονι να δει τι γινεται και ειδε το αμαξι να φευγει.Να πω πως μια βδομαδα πριν ειχα κοψει τον ηχο της σηρινας και το παιδι νομιζε πως ειναι καποια δυσλητουργια και ηταν να παει να το δει.Εκει που θελω να καταληξω ειναι πως αν θελουν να σου παρουν το αμαξι στο περνουν μερα μεσημερι κατω απο το σπιτι σου σε 1 λεπτο.Το θεμα ειναι να μη στο βαλουν στο ματι.Καλο ειναι να εχεις διαφορα αντικλεπτικα κυριως για να αισθανεσαι εσυ πιο ασφαλης αλλα αν ειναι να στο παρουν και στο εχουν βαλει στο ματι δε σωζεται,εκει κατεληξα εγω μετα απο αυτο το σκηνικο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα