Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μες στο πάρκινγκ μην το ψάχνεις..όποιος και να έφταιγε μόνο με δικστήριο θα αποζημιωθεί.

Δημοσ.

Φίλε εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι βγαίνοντας από πάρκινγκ... προσέχεις, άρα ο ηλικιωμένος φταίει και όχι εσύ. Ο ασφαλιστής σου τι σου είπε; 

Αν ήταν να βγαίνουμε από θέσεις στάθμευσης και να μπαίνουμε χύμα στο κύμα στους δρόμους.. τότε κάθε μέρα θα είχαμε 5-6 χιλιάδες ατυχήματα. Από τη στιγμή που ο άλλος βγήκε αέρα πατέρα.. πως γίνεται να φταις εσύ; Τι να πω μπλέξιμο έτσι όπως μας το περιγράφεις. Αλλά και πάλι αδυνατώ να καταλάβω που φταις εσύ... νομίζω το ίδιο θα σου πει και ο ασφαλιστής σου.. :mellow:

Από ότι κατάλαβα δεν έβγαινε από θέση στάθμευσης αλλά από χώρο με πολλούς χώρους. Θα είναι σαν το πάρκινγκ στο avenue στο Μαρούσι άμα έχεις πάει.

Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα δεν έβγαινε από θέση στάθμευσης αλλά από χώρο με πολλούς χώρους. Θα είναι σαν το πάρκινγκ στο avenue στο Μαρούσι άμα έχεις πάει.

Ναι έχω πάει, αλλά και πάλι ισχύει το προσέχω όταν βγαίνω από θέση στάθμευσης... στο κουτουρού βγαίνουμε; όχι βέβαια, προσέχουμε τι παίζει στο δρόμο και μετά. Αν είναι αυτό που λες, τότε ο μπάρμπας έχει την ευθύνη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...