Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την παρασκευη ημουν με το αμαξι μεσα σε χώρο παρκινκ και πηγαινα να παρκαρω σε μια θεσουλα που αφηνω παντα το αμαξι οταν πηγαινω στη σχολη μου.Για να παω σε αυτη τη θεση περναω παντα μια διασταυρωση μικρη που ειναι η εξοδος απο ενα δευτερο παρκινγκ οπου υπαρχει με αποτελεσμα να πεσω πανω σε ενα Lada του 70.Το Lada για εμενα ηταν απο δεξια και εγω για αυτον απο αριστερά.Ξερουμε ποιος φταει.Στην περιπτωση αυτη φταιω εγω η το Lada επειδη εβγαινε απο ενα μικρο παρκιγν που δεν τσεκαρε το δρομο η φταιω εγω.Υποψιν υπαρχουν και καποια εμποδια π.χ φραχτης απο δεντρα που κανουν την ορατοτητα δυσκολη.(δεν υπηρχε σημανση ουτε καθρεφτης για να γινει ορατος).Ασχετο δεν ξερω αν βοηθαει αλλα το Lada ηταν γεματο μπαλωματα και μονο που το ειδα φοβηθηκα τη ζωη μου.Να λεμε και το αστειο για να μου φυγει η πικρα Lada vs Kia Ceed 2011 σημειωσατε  0 - 1.

Δημοσ.

Δεν υπολογιζεται οτι ο παππους εβγαινε απο ενα μικρο παρκινγκ που υπηρχε στο χωρο με σκοπο να μπει στο κεντρικο παρκινγκ για να βγει.

Δημοσ.

Την παρασκευη ημουν με το αμαξι μεσα σε χώρο παρκινκ και πηγαινα να παρκαρω σε μια θεσουλα που αφηνω παντα το αμαξι οταν πηγαινω στη σχολη μου.Για να παω σε αυτη τη θεση περναω παντα μια διασταυρωση μικρη που ειναι η εξοδος απο ενα δευτερο παρκινγκ οπου υπαρχει με αποτελεσμα να πεσω πανω σε ενα Lada του 70.Το Lada για εμενα ηταν απο δεξια και εγω για αυτον απο αριστερά.Ξερουμε ποιος φταει.Στην περιπτωση αυτη φταιω εγω η το Lada επειδη εβγαινε απο ενα μικρο παρκιγν που δεν τσεκαρε το δρομο η φταιω εγω.Υποψιν υπαρχουν και καποια εμποδια π.χ φραχτης απο δεντρα που κανουν την ορατοτητα δυσκολη.(δεν υπηρχε σημανση ουτε καθρεφτης για να γινει ορατος).Ασχετο δεν ξερω αν βοηθαει αλλα το Lada ηταν γεματο μπαλωματα και μονο που το ειδα φοβηθηκα τη ζωη μου.Να λεμε και το αστειο για να μου φυγει η πικρα Lada vs Kia Ceed 2011 σημειωσατε  1 - 0.

Fixed.

Δεν νομίζω να έπαθε κάτι το Lada.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εσύ ήσουνα σε δρόμο και ο άλλος έβγαινε από πάρκινγκ, μάλλον φταίει ο άλλος.

Από τα λίγα που κατάλαβα ήταν μέσα σε πάρκινγκ, οπότε δεν ισχύει αυτό. Σε αυτή την περίπτωση ισχύει η προτεραιότητα από δεξιά (;) αλλά από όσα έμαθα πριν τρία χρόνια που στούκαρα μέσα σε πάρκινγκ, οι ασφαλιστικές δεν καλύπτουν τρακαρίσματα σε τέτοιους χώρους γιατί γενικά είναι clusterfuck. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό.

@soteras ο ασφαλιστής σου τι σου είπε;

Δημοσ.

Να λεμε και το αστειο για να μου φυγει η πικρα Lada vs Kia Ceed 2011 σημειωσατε  0 - 1.

Lada vs Any other car σημειώσατε 0-1. Τουλάχιστον δεν θα πληρώσεις πολλά.

Δημοσ.

Fixed.

Δεν νομίζω να έπαθε κάτι το Lada.

To Lada και ομως επειδη ο παππους βγηκε αερα πατερα απο το παρκινγκ ασε.Τουλαχιστον ημουν τυχερος που δεν ανοιξε κανενας αεροσακαος γιατι εχει πανω της παναγιας τα ματι απο αεροσακους πλαινους,κουρτινες,τους μπροστα,στα ποδια,οροφης.

Από τα λίγα που κατάλαβα ήταν μέσα σε πάρκινγκ, οπότε δεν ισχύει αυτό. Σε αυτή την περίπτωση ισχύει η προτεραιότητα από δεξιά ( ;) αλλά από όσα έμαθα πριν τρία χρόνια που στούκαρα μέσα σε πάρκινγκ, οι ασφαλιστικές δεν καλύπτουν τρακαρίσματα σε τέτοιους χώρους γιατί γενικά είναι clusterfuck. Δεν ξέρω αν ισχύει ακόμα αυτό.

@soteras ο ασφαλιστής σου τι σου είπε;

Κοιτα δεν ξερω παντως ηρθε κανονικα ο τυπος απο την ασφαλιστικη μου οταν τον καλεσα με τη μηχνη κατεγραψε συμβαν ηρθε και ο μπατσος κατεγραψε συμβαν και ο ασφαλιστης μου ειπε οτι η εθνικη υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να στο καλυψει τωρα θα δουμε

αν ηταν δρομος και παρκινγκ, φταιει αυτος που βγηκε απο το παρκινγκ

δρομος οχι.Αλλα το σημειο που ημουν μπορεις να πεις οτι θεωρειτε μια κεντρικη λωριδα του παρκινγ η κατι τετοιο

Lada vs Any other car σημειώσατε 0-1. Τουλάχιστον δεν θα πληρώσεις πολλά.

Οπα σορρυ το αντιθετο ηθελα να πω το κια δεν επαθε τιποτα το Lada.....

Δημοσ.

Και οι δυο μεσα ημασταν αυτο που τρωει και μου τι δινει ειναι οτι εγω ημουν μεσα κανονικα με την καρτα εισοδου ενω αυτος οχι γιατι ειχε μπει να αφησει τη γυναικα του ακριβως εξω απο την πορτα οπου υποτιθετε αμαξι χωρις καρτα εισοδο δεν μπαινει μεσα

Δημοσ.

Αν ήταν σε θέση στάθμευσης μέσα σε πάρκινγκ.. τότε δεν φταις, αυτός πρέπει να ελέγξει πως θα βγει, εσύ πρέπει να δεις ότι κάνει κίνηση αλλά δεν νομίζω ότι φταις. ο δρόμος που κινείσαι είναι χαρακτηρισμένος ως δρόμος ή είναι κομμάτι του πάρκινγκ; 

Εγώ πάντως που βγαίνω από κλειστό πάρκινγκ σε οδό... πάντα εγώ σταματάω και δίνω προτεραιότητα σε αυτούς που κινούνται στην οδό και μόλις βρω περιθώριο βγαίνω με προσοχή. Γράφεις όμως ότι "Για να παω σε αυτη τη θεση περναω παντα μια διασταυρωση μικρη που ειναι η εξοδος απο ενα δευτερο παρκινγκ οπου υπαρχει" 

Συγνώμη αλλά υπάρχει πόρτα γκαράζ-πάρκινγκ πάνω σε διασταύρωση; χαχα τι επικά πράγματα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα  :-D. Εσύ τράκαρες και μπερδευτήκαμε άλλοι 40 χαχα(πλάκα κάνω μην παρεξηγηθείς ;) ), ο Παππούς τι σου είπε; :-D 

Δημοσ.

Μπλέξιμο... Τώρα αν σας καλύπτει η ασφαλιστική αυτό θα σου το πει ο ασφαλιστής σου. Τώρα αν το πάρκινγκ έχει "κεντρικούς δρόμους" που οδηγεί από την είσοδο προς την έξοδο και "στενάκια" και εσύ ήσουν σε κεντρικό είχες προτεραιότητα. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει σήμανση και ας είναι πάρκινγκ.

Τελικά ποιος έπαθε ζημιά? το lada ή εσύ? :P γιατί για να λες ότι "πάλι καλά που δεν άνοιξαν οι αερόσακοι" σημαίνει πως σε έκανε καινούργιο!

Έχεις καμιά φωτογραφία από το σημείο με το αμάξι?

Δημοσ.

Αν ήταν σε θέση στάθμευσης μέσα σε πάρκινγκ.. τότε δεν φταις, αυτός πρέπει να ελέγξει πως θα βγει, εσύ πρέπει να δεις ότι κάνει κίνηση αλλά δεν νομίζω ότι φταις. ο δρόμος που κινείσαι είναι χαρακτηρισμένος ως δρόμος ή είναι κομμάτι του πάρκινγκ; 

Εγώ πάντως που βγαίνω από κλειστό πάρκινγκ σε οδό... πάντα εγώ σταματάω και δίνω προτεραιότητα σε αυτούς που κινούνται στην οδό και μόλις βρω περιθώριο βγαίνω με προσοχή. Γράφεις όμως ότι "Για να παω σε αυτη τη θεση περναω παντα μια διασταυρωση μικρη που ειναι η εξοδος απο ενα δευτερο παρκινγκ οπου υπαρχει" 

Συγνώμη αλλά υπάρχει πόρτα γκαράζ-πάρκινγκ πάνω σε διασταύρωση; χαχα τι επικά πράγματα συμβαίνουν σε αυτή τη χώρα  :-D. Εσύ τράκαρες και μπερδευτήκαμε άλλοι 40 χαχα(πλάκα κάνω μην παρεξηγηθείς ;) ), ο Παππούς τι σου είπε; :-D 

Ειναι μπερδεμα ρε φιλε αυτο το γαμω παρκινγκ ειναι ενα τεραστιο που εχει αλλα 3-4 μεσα πιο μκρα οπο αυτα ενωνονται και με κατι αλλα παρκιγκ λαβυρινθος εκει μεσα

Μπλέξιμο... Τώρα αν σας καλύπτει η ασφαλιστική αυτό θα σου το πει ο ασφαλιστής σου. Τώρα αν το πάρκινγκ έχει "κεντρικούς δρόμους" που οδηγεί από την είσοδο προς την έξοδο και "στενάκια" και εσύ ήσουν σε κεντρικό είχες προτεραιότητα. Κανονικά θα έπρεπε να υπάρχει σήμανση και ας είναι πάρκινγκ.

Τελικά ποιος έπαθε ζημιά? το lada ή εσύ? :P γιατί για να λες ότι "πάλι καλά που δεν άνοιξαν οι αερόσακοι" σημαίνει πως σε έκανε καινούργιο!

Φωτο οχι το Κια κερασε ενα καφε το Lada το οποιο ο παππους πεζει να το πηγαινε σε ραφειο και οχι φανοπειο ανετα 200 μπαλωματα ειχε πανω :P Mπλεξιμο δεν λες τιποτα η τροχια μου λεει δεν ξερουμε τι να σου πω τωρα,ο τυπας που καταγραφει το ατυχημα το ιδιο στο συνεργειο το ιδιο ο ασφαλιστης το ξαχνει τρελο μπλεξιμο.

Το παρκινγκ εχει κατι δρομακια που τα λες κεντρικα τα οποια οδηγουν σε στενακια που ειναι εισοδοι εξοδοι απο αλλα πιο μικρα παρκιγν που διαθετει και εγω αυτης της λογικης ειμαι οτι επρεπει να εχει σημανση για το ποιος κανει τι οπως και κανα καθρεφτη γιατι στο σημειο εκει εχει φραχτη απο φυτα που δεν σου επιτρεπει την καλη ορατοτητα και οταν το ανεφερε καποιος αυτος υπηρξε ενας φυλακα που οριοταν οτι ειναι παρολογο αυτο να υπαρχει σημανση και κατι τετοια.Ασε Παρασκευη και 13 γκαντεμικη μερα

Δημοσ.

Ειναι μπερδεμα ρε φιλε αυτο το γαμω παρκινγκ ειναι ενα τεραστιο που εχει αλλα 3-4 μεσα πιο μκρα οπο αυτα ενωνονται και με κατι αλλα παρκιγκ λαβυρινθος εκει μεσα

Το παρκινγκ εχει κατι δρομακια που τα λες κεντρικα τα οποια οδηγουν σε στενακια που ειναι εισοδοι εξοδοι απο αλλα πιο μικρα παρκιγν που διαθετει και εγω αυτης της λογικης ειμαι οτι επρεπει να εχει σημανση για το ποιος κανει τι οπως και κανα καθρεφτη γιατι στο σημειο εκει εχει φραχτη απο φυτα που δεν σου επιτρεπει την καλη ορατοτητα και οταν το ανεφερε καποιος αυτος υπηρξε ενας φυλακα που οριοταν οτι ειναι παρολογο αυτο να υπαρχει σημανση και κατι τετοια.Ασε Παρασκευη και 13 γκαντεμικη μερα

Φίλε εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι βγαίνοντας από πάρκινγκ... προσέχεις, άρα ο ηλικιωμένος φταίει και όχι εσύ. Ο ασφαλιστής σου τι σου είπε; 

Αν ήταν να βγαίνουμε από θέσεις στάθμευσης και να μπαίνουμε χύμα στο κύμα στους δρόμους.. τότε κάθε μέρα θα είχαμε 5-6 χιλιάδες ατυχήματα. Από τη στιγμή που ο άλλος βγήκε αέρα πατέρα.. πως γίνεται να φταις εσύ; Τι να πω μπλέξιμο έτσι όπως μας το περιγράφεις. Αλλά και πάλι αδυνατώ να καταλάβω που φταις εσύ... νομίζω το ίδιο θα σου πει και ο ασφαλιστής σου.. :mellow:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...