astrapojohn Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Γεια σας παιδια μου δημιουργηθικε η απορια αν μπαινει cd drive σε ενα lap top οταν δεν εχει , με την αφορμη της ψηφιακης αλλυλεγγυης στο παρακατω lap top πχ ----> Notebook HP 15-R127 Bing
k_skidrow Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 μπορεις να παρεις εξωτερικο cd-dvd drive. δεν ειναι πολυ ακριβα. http://www.skroutz.gr/c/89/optical-drives.html?from=most-popular&keyphrase=%CE%B5%CE%BE%CF%89%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF+cd
SPANK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν δεν υπάρχει καν υποδοχή δεν γίνεται να μπεί απο εκει και πέρα μονο με εξωτερικό όπως ειπε και ο φίλος 1
CMD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 και να προσέχεις πολλά καινούργια παίρνουν slim, που είναι λίγο πιο δυσεύρετα από τα κανονικά.
astrapojohn Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ναι το σενάριο του εξωτερικού drive το γνωρίζω αλλά το καλυτερο είναι το εσωτερικό απλα δεν ξέρω αν η μητρικη του "δεχετε" να του βάλω (παντα μιλάμε όταν το εργοστάσιο κατασκευής το βγάζει ΧΩΡΙΣ drive)
SPANK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν δεν υπάρχει στο σασί του laptop υποδοχή να μπεί και να έπαιρνε δεν ξέρω πως θα το έβαζες , ίσως μονο με πατέντα αλλα αφου δεν βγάζει απο την μάνα του τοτε δύσκολο
CMD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 βλέπω στο amazon ένα Notebook HP 15-R127na το οποίο έχει ODD. Φαντάζομαι θα έχουν το ίδιο σασί, οπότε πιστεύω ότι θα έχει sata υποδοχή. Ρώτα από κει που θα το πάρεις (ας επικοινωνήσουν με την HP).
Euclides Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Πρέπει να σου λείπουν τα εξαρτήματα της σελίδας 84 του συνημμένου: http://h10032.www1.hp.com/ctg/Manual/c04341736.pdf
astrapojohn Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Σωστα αυτο βλεπω και εγω μαλλον αυτο θα λειπει (η καλωδιοταινια συνδεσης μητρικης με drive) βλεπω να το "ξεντεργιαζω" για να σιγουρευτω , απο την αλλη μου εκανε εντυπωση (αν ειδα καλα συμφωνα με το manual(pdf)) οτι εχει "φασαρια" το να του αλλαξεις το σκληρο με εναν ssd πχ. Και απ'οτι ειδα ο επεξεργαστης αλλαζει πλην του amd δλδ ειναι αναβαθμησιμο πλην του cd drive και αυτο ισως μπορω να του βαλω Εβγαλα και ενα capture screen αλλα δεν μπορω να το ανεβασω εδω για το λογου του αληθες Σωστα αυτο βλεπω και εγω μαλλον αυτο θα λειπει (η καλωδιοταινια συνδεσης μητρικης με drive) βλεπω να το "ξεντεργιαζω" για να σιγουρευτω , απο την αλλη μου εκανε εντυπωση (αν ειδα καλα συμφωνα με το manual(pdf)) οτι εχει "φασαρια" το να του αλλαξεις το σκληρο με εναν ssd πχ.Και απ'οτι ειδα ο επεξεργαστης αλλαζει πλην του amd δλδ ειναι αναβαθμησιμο πλην του cd drive και αυτο ισως μπορω να του βαλω Εβγαλα και ενα capture screen αλλα δεν μπορω να το ανεβασω εδω για το λογου του αληθες Και αυτο ειναι η καλοδιωταινια συνδεσης μητρυκης με cd drive ποιος να ξερει αν θα το εχει η οχι θα δειξει μολις το ανοιξω ----->
Euclides Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Το πρόβλημα δεν είναι να σου λείπει η καλωδιοταινία, αλλά το κλιπάκι (νο.1) που είναι κολλημένο στην motherboard. Αν δεν υπάρχει αυτό, ξέχνα το.
astrapojohn Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Σωστος !! Euclides πραγματικα το κλιπάκι (νο.1) ειναι η υποδοχη της μητρικης και αν δεν το εχει δεν μπορω να κανω ΤΙΠΟΤΕ ! και σορυ αν σας απασχολησα απο κατι ποιο συμαντικο και για να μην μακρυγορουμε αν δεν το ανοιξω δεν θα ξερω τι να κανω σωστα ?
rose from hell Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 οι φωτογραφίες είναι από το συγκεκριμενο λαπτοπ για οσους θελουν να ανοιξουν το λαπτοπ για αναβαθμιση σκληρου η μνημης ram αυτο το βιντεο θα σας βοηθήσει αρκετα ειναι απο αλλο μοντελο αλλα ανοιγει ακριβως με τον ιδιο τροπο ! σε αυτην την φωτογραφια εχω αφαιρεση το καπακι που εχει στη θεσει απο το cd drive
astrapojohn Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Αν το ανοίξεις,bye-bye εγγύηση!και αμα θελουμε να το αναβαθμησουμε πχ ???? Να του βαλω αλλο σκληρο ?οι φωτογραφίες είναι από το συγκεκριμενο λαπτοπ για οσους θελουν να ανοιξουν το λαπτοπ για αναβαθμιση σκληρου η μνημης ram αυτο το βιντεο θα σας βοηθήσει αρκετα ειναι απο αλλο μοντελο αλλα ανοιγει ακριβως με τον ιδιο τροπο !https://www.youtube.com/watch?v=npn-I3itY0Iσεαυτην την φωτογραφια εχω αφαιρεση το καπακι που εχει στη θεσει απο το cd drive Δεν εχω θεμα να το ανοιξω , πολλα αλλα εχω ανοιξει απλα δεν θελω να το παρω αν δεν περνει cd drive,που απ'οτι φενεται απο τις φωτο αν ειναι αυτο το ιδιο (δλδ αυτο χωρις το drive)και περνει απ'οτι φενεται
rose from hell Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 παιρνει cd drive , ποιο cd drive παιρνει ομως ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα