GreyHorse Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν κρίνω από τα τρένα σας μάλλον όχι και τόσο. Τι έχουν τα τρένα τα βέλγικα; Και ποια ευρωπαϊκά τρένα δεν περνάνε από το Βέλγιο και το σνομπάρουν; Σε πολλές χώρες κάνεις ταξίδι 300 χλμ σε λιγότερο από ώρα πχ; 1
totem_lost Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Σε πολλές χώρες κάνεις ταξίδι 300 χλμ σε λιγότερο από ώρα πχ; Αν εννοείς το Thalys πάντως πιάνει 300 χλμ μέσα στην Ολλανδία και στη Γαλλία αλλά όχι στο Βέλγιο λόγω του σιδηροδρομικού δικτύου του (για τη διαδρομή Amsterdam-Paris που έχω πάρει)
LongTom Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 7χλμ; ζιζας. προσωπικα δεν εχω παρει ποτε ντελιβερι εκτος απο τις φορες που η αδερφη μου παρακαλουσε γονατιστη οποτε δεν με ενδιαφερει ιδιαιτερα οπως ειπα γερμανια,δανια,τσεχια δεν εχω ζησει. στο βελγιο τουλαχιστον επειδη υπαρχουν παρα πολλοι ξενοι εχει τα ΠΑΝΤΑ. απο κουλα λαχανικα και κουλα κρεατα μεχρι κουλα σνακ. γερμανια εχω παει 2 φορες, οκ δεν τρελαθηκα με το φαγητο, ηταν σαν να ετρωγα μονιμως εβερεστ. το ειπα εξ αρχης οτι μπορει απλα να ειμαστε κωλοφαρδοι εδω στο βελγιο. Είναι μακρυά από το σπίτι μου,αλλά ευτυχώς έχει ποδηλατόδρομο συνεχόμενο και η ανηφόρα είναι ομαλή.Επίσης κάθε μέρα κάνω ~7χλμ συνολικά σε πολύ μεγαλύτερη ανηφόρα,αν και δεν έχω φορτίο(τα ζαρζαβάτια εννοώ). Το ντελίβερι δίνει και παίρνει για τους περισσότερους,αν και εδώ το αποφεύγω πάντα εκτός από όταν υπάρχουν μουσαφιραίοι. Είναι όμως μεγάλο κομμάτι μιας εμπειρίας σε μια χώρα. Στο Λούβεν που κατάγονται οι φίλοι μου πάντως(εντόπιοι Βέλγοι)λένε ότι έχουν πολύ καλύτερα μαγαζιά από ότι εδώ.Δεν ξέρω τι παίζει αλλού.
Backpacker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Με αυτά που ακούω και με αυτά που έχω ζήσει στην Β.Ευρώπη δεν θα την πάλευα να ζήσω για πάν από χρόνο....σαν την Μεσόγειο δεν έχει.Ισπανία-Ιταλία-Ελλάδα-Τουρκία. Από τις ΗΠΑ Νέα Υόρκη και Βοστώνη που έχω περάσει κάποιους σπαστούς μήνες απ'την άλλη θα μπορούσα μείνω μόνιμα. Καταπληκτικές πόλεις...ειδικά η Βοστώνη είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις παγκοσμίως. 3
whodatinsomniaK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 αυτο το πραμα που εχετε καποιοι με το φαγητο δεν το καταλαβαινω. και δεν μιλαω για αφρικανικες χωρες πχ οπου εκει δεν εχει και πολλα να φας. .Δεν ισχύει αυτο για την Αφρική, αν έχεις λεφτά. Με αυτά που ακούω και με αυτά που έχω ζήσει στην Β.Ευρώπη δεν θα την πάλευα να ζήσω για πάν από χρόνο....σαν την Μεσόγειο δεν έχει.Ισπανία-Ιταλία-Ελλάδα-Τουρκία. Από τις ΗΠΑ Νέα Υόρκη και Βοστώνη που έχω περάσει κάποιους σπαστούς μήνες απ'την άλλη θα μπορούσα μείνω μόνιμα. Καταπληκτικές πόλεις...ειδικά η Βοστώνη είναι από τις αγαπημένες μου πόλεις παγκοσμίως. Δεν αντέχεις τη β. Ευρώπη και θα ζούσες στη Βοστώνη;;;; Φέτος η θερμοκρασία ήταν για 8+ εβδομάδες κάτω απο μηδέν και χιόνι. Πολύ χιόνι! Κι αυτο που είπε ο φρένζυ για τη μητέρα του, έτσι νιώθω κι εγώ: έχω 5-6 ανθρώπους στην Ελλάδα που τους αγαπάω και αρκετές καλές μνήμες. Όπως άλλωστε και σε άλλες χώρες. 2
salazar1991 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Η Β.Ευρώπη εκτός από κρύο έχει και σκοτάδι. 1
Backpacker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δεν ισχύει αυτο για την Αφρική, αν έχεις λεφτά. Δεν αντέχεις τη β. Ευρώπη και θα ζούσες στη Βοστώνη;;;; Φέτος η θερμοκρασία ήταν για 8+ εβδομάδες κάτω απο μηδέν και χιόνι. Πολύ χιόνι! Κι αυτο που είπε ο φρένζυ για τη μητέρα του, έτσι νιώθω κι εγώ: έχω 5-6 ανθρώπους στην Ελλάδα που τους αγαπάω και αρκετές καλές μνήμες. Όπως άλλωστε και σε άλλες χώρες. Ναι αλλά καλοκαίρι ειναι καλοκαίρι και γενικά κάθε εποχή ειναι η εποχή της...Αγγλία και το καλοκαίρι ξενέρωτος ηταν ο καιρός..καλα για Σκωτία δεν το συζητάω. Και Ισπανία εχουμε χιονια αρκετα τον χειμωνα...το στρωνει για καναν μηνα. 1
GreyHorse Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν εννοείς το Thalys πάντως πιάνει 300 χλμ μέσα στην Ολλανδία και στη Γαλλία αλλά όχι στο Βέλγιο λόγω του σιδηροδρομικού δικτύου του (για τη διαδρομή Amsterdam-Paris που έχω πάρει) Ολλανδία μέσα δεν μπορεί να τρέξει, Άμστερνταμ μέχρι Βρυξέλλες, 200 χιλιόμετρα, τα κάνει σε 3μιση ώρες. Βρυξέλλες-Παρίσι μετά του δίνει και καταλαβαίνει, 300 χλμ τα κάνει σε μια ώρα. Βάλε το βγες από την μια πόλη, μπες στην επόμενη, το τριακοσάρι το κάνει σε λιγότερο από ώρα.
defacer Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω τι θα λέω στο μέλλον (μόλις 5 μήνες Βερολίνο) αλλά αν ήταν ένα και μόνο το σχόλιο που μπορώ να κάνω: λυπάμαι που δεν ήρθα νωρίτερα. Σαν τη Μεσόγειο δεν έχει, είναι αλήθεια, από την άλλη όμως ανοίγει το μυαλό σου αδερφέ. Βλέπεις και κάτι διαφορετικό. Έχω κάνει κι ένα χρόνο φοιτητής Αγγλία, μου κόστισε περίπου 20Κ, για την εμπειρία και μόνο άξιζε. Τώρα πλέον σε άλλη φάση, αισθάνομαι πως λόγω περιβάλλοντος η επαγγελματική εξέλιξη εδώ πάει περίπου 10 φορές πιο γρήγορα απ' ότι στην Ελλάδα. 2
MT60RS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Κι εγώ επιστροφή με 2 παιδιά στο σχολείο δεν παίζει. Κι αν δεν είχα παιδιά θα έβρισκα άλλη δικαιολογία. Του χρόνου γαλλική υπηκοότητα και μόνη επαφή με Ελλάδα... το ινσομνια κι η μάνα μου. ρε φιλαρακι παιζει να μου βρεις κανα 306 maxi?? Έχω την εντύπωση ότι τα σχόλια περί φαγητού, έχουν σχέση και με τις τιμές σε εστιατόρια, σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρουν, σε σύγκριση με αυτό που βρίσκεις στην Ελλάδα. αν εχεις πληροφοριες απο ντοπιους, μια χαρα θα φας εκει, και με καλο (για εκει) VFM. Το μονο που ευτυχως δεν πολυπαρχει, ειναι η απουσια ελληνικης κουλτουρας στον ορισμο "ποσοτητα μεριδας για ενα ατομο" Και τα delivery είναι ανέκδοτο, λίγα, κακής ποιότητας και πανάκριβα. εφυγα Ουτρεχτη να ανοιξω 24ωρο ντελιβεραδικο!!!!!
frenzy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 http://www.leboncoin.fr/voitures/offres/pays_de_la_loire/occasions/?f=a&th=1&q=306+maxi&it=1
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν κρίνω από τα τρένα σας μάλλον όχι και τόσο. σορυ αλλα οσο υπεφερα στην γερμανια απο τα τραινα δεν εχω υποφερει ποτε στο βελγιο. η σαρα και η μαρα μεσα να απλωνονται σαν μυκητες και να βρωμαν τα παντα. και να σας πως και κατι αλλο για να σας σκισω ολους, εδω σε οποιο σταθμο του μετρο και να μπεις, μυριζει σοκολατα, βαφλες και φρεσκοψημενα κρουασαν. I rest my case 1
Backpacker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δεν ξέρω τι θα λέω στο μέλλον (μόλις 5 μήνες Βερολίνο) αλλά αν ήταν ένα και μόνο το σχόλιο που μπορώ να κάνω: λυπάμαι που δεν ήρθα νωρίτερα. Σαν τη Μεσόγειο δεν έχει, είναι αλήθεια, από την άλλη όμως ανοίγει το μυαλό σου αδερφέ. Βλέπεις και κάτι διαφορετικό. Έχω κάνει κι ένα χρόνο φοιτητής Αγγλία, μου κόστισε περίπου 20Κ, για την εμπειρία και μόνο άξιζε. Τώρα πλέον σε άλλη φάση, αισθάνομαι πως λόγω περιβάλλοντος η επαγγελματική εξέλιξη εδώ πάει περίπου 10 φορές πιο γρήγορα απ' ότι στην Ελλάδα. Και γω πέρασα ωραία τους μηνες που έζησα Εδιμβούργο περισσότερο και Μάνστεστερ λιγότερο...αλλά για μόνιμα δεν θα τοις επέλεγα με τπτ...ειδικά εκεινος ο χειμώνας στο Εδιμβούργο με την νύχτα να πέφτει από το μεσημέρι και να τρώμε ουσιαστικά 2 δείπνα ηταν τραγική!!!Η χαρά του βαμπίρ! Βερολίνο όντως πολύ ωραία πόλη...με ωραίο μείγμα κόσμου...πολύ καλλιτεχνική πόλη...οποτε πάω περνάω υπεροχα...δεν ξέρω αν θα μου αρεσε τοσο για μόνιμα οσο το Μπιλμπαο και η Βαρκελωνη που εχω ζησει και ζω μέχρι και σήμερα ...αλλα οντως δεν εχει καμια σχεση με την υπολοιπη Γερμανία.
MT60RS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Α. για ρωτα τους τουριστες τι γνωμη εχουν για τα ελληνικα ταβερνια να σου πεσουν τα μαλλια. οι περισσοτεροι σαπιοgroupο-τουριστες γουσταρουν λογω μπανια και γενικα ψυχολογια διακοπων δροσια χωριατικης και ελαφρια φαγητα που ταιριαζουν με το καλοκαιρι ουζο-κρασο-ρακο καταστασεις οποτε συνηθως ειναι πολυ ενθουσιασμενοι με τα διαφορα tourist trap της φασης "Mouzaka-Tzatziki-Village salad-Zorba live", Γουσταρουν που ο πεφτουλας απ'εξω ξερει τη γλωσσα τους (χωρις να φανταζονται ο τυπος ξερει 20λεξεις σε 4 γλωσσες), και αυτο τους δινει την αισθηση οτι θα τους περιποιηθουν και αν υπαρξει θεμα, θα βρουν ευκολα ακρη Το κυριο πραγμα που τους χαλαει ειναι η υπερποσοτητα λαδιου στη σαλατα
Unabomber Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 σορυ αλλα οσο υπεφερα στην γερμανια απο τα τραινα δεν εχω υποφερει ποτε στο βελγιο. η σαρα και η μαρα μεσα να απλωνονται σαν μυκητες και να βρωμαν τα παντα. και να σας πως και κατι αλλο για να σας σκισω ολους, εδω σε οποιο σταθμο του μετρο και να μπεις, μυριζει σοκολατα, βαφλες και φρεσκοψημενα κρουασαν. I rest my case Aααααα, και γω θελωωωωωω…... Εδω απο την αλλη βρωμοκοπαει μεχρι αηδιας….. της NY καπως καλυτερα ειναι….. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα