IOSTEFO Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μόνιμη επιστροφή ούτε κατά διάνυα, 5 μήνες Ολλανδία και 7μηνες Ελλάδα, εννοείτε βέβαια ως συνταξιούχος.
totem_lost Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μόνιμη επιστροφή ούτε κατά διάνυα, 5 μήνες Ολλανδία και 7μηνες Ελλάδα, εννοείτε βέβαια ως συνταξιούχος. Σε ποιά πόλη είσαι;
frenzy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Κι εγώ επιστροφή με 2 παιδιά στο σχολείο δεν παίζει. Κι αν δεν είχα παιδιά θα έβρισκα άλλη δικαιολογία. Του χρόνου γαλλική υπηκοότητα και μόνη επαφή με Ελλάδα... το ινσομνια κι η μάνα μου. 5
Unabomber Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 To ιδανικο για μενα παντως ειναι οταν βγω στην συνταξη, επιστροφη back to greece, να παρω ενα σπιτι σε ενα νησι, και να αραξω εκει.... Τιποτα περισσοτερο, τιποτα λιγοτερο..... Αντε και κανα ταξιδακι σε μερη που ισως δεν εχω παει μεχρι τοτε...
Anubis13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Εγώ ήμουν ένα χρόνο Γερμανία (σε πολυεθνική) και γύρισα πίσω. Δεν την πάλευα εκεί πέρα. Δεν μπόρεσα να συνηθίσω και τον τρόπο ζωής τους.. Ακριβά ενοίκια, και μοιραζόμουν το διαμέρισμα με άλλα 2 άτομα. Προσωπικά δεν μετανιώνω που γύρισα. Ακριβα ενοικια στην γερμανια? Σε ποια πολη? Που να δεις αλλου..
subdee Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Έχω περάσει απο Αμερική για 8 χρόνια, Νότια Αφρική ένα εξάμηνο και τώρα Ολλανδία είμαι στον τρίτο χρόνο. Αν δεν ήταν το επαγγελματικό στην μέση, δε θα είχα πάει πουθενά. Θεωρώ ότι τη φύση, το φαγητό, τον καιρό και την ποιότητα ζωής που κάνω στην Ελλάδα, δεν την έκανα πουθενά. Η Αμερική δεν είχε τίποτα να μου προσφέρει και δεν μετάνιωσα που έριξα μαύρη πέτρα, η Αφρική απλησίαστη. Η Ολλανδία είναι καλή χώρα, και αν δεν ήταν για δύο πράγματα (τον καιρό, και το φαγητό, ανύπαρκτα), θα το σκεφτόμουν να μείνω για αρκετό καιρό. Έχω την ευκαιρία να κάνω καλά λεφτά εδώ αλλά και πάλι είναι στα σχέδιά μου να επιστρέψω. Παίζει ρόλο πιστεύω και με ποιόν είσαι. Εγώ είμαι με την κοπέλα μου εδώ, και περιμένουμε παιδί, άρα είναι διαφορετικά. Μόνος μου δε θα καθόμουν πάνω απο εξάμηνο σε ένα μέρος, θα ήμουν συνεχώς σε ταξίδια και νέες εμπειρίες, καθώς τα λατρεύω. 1
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 αυτο το πραμα που εχετε καποιοι με το φαγητο δεν το καταλαβαινω. και δεν μιλαω για αφρικανικες χωρες πχ οπου εκει δεν εχει και πολλα να φας. αλλα ρε σεις ευρωπη; με τοσους ξενους εχει τα παντα να φατε. εκτος κι αν ειμαστε πολυ καλα απο θεμα φαγητου στο Βελγιο απλα. 1
Unabomber Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Και εδω οντως η αγγλικη κουζινα ειναι αθλια, αυτο ολοι το ξερουν..... Αλλα ευτυχως εχει σχεδον ολες τις κουζινες του κοσμου...... Προχθες πηγα για πρωτη φορα, σε εστιατοριο με κουζινα απο τo Marocco, ομολογω οτι ημουν λιγο επιφυλακτικος, αλλα πραγματικα ηταν απολαυστικη.... Τωρα αν ψαχνετε τα φαγητα που τρωμε στην Ελλαδα, υπαρχουν, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι το ιδιο με της Ελλαδας..... Απλα πρεπει να προσαρμοζεσαι...... 2
nickelodeon Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Έχω την εντύπωση ότι τα σχόλια περί φαγητού, έχουν σχέση και με τις τιμές σε εστιατόρια, σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρουν, σε σύγκριση με αυτό που βρίσκεις στην Ελλάδα.
Unabomber Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Σαφως, αλλα υπαρχουν εστιατορια για ολες τις τσεπες....με την αναλογη ποιοτητα...... ε, και στο εξωτερικο δεν πας για να δουλεψεις για 3 και 60 ομως.... αλλα για να αναβαθμισεις την ζωη σου σε ολους τους τομεις. 1
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 sorry αλλα στην ελλαδα περα απο ταβερνες σπανια βλεπεις εστιατοριο. η ταβερνα ειναι ταβερνα οχι εστιατοριο
totem_lost Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 αυτο το πραμα που εχετε καποιοι με το φαγητο δεν το καταλαβαινω. και δεν μιλαω για αφρικανικες χωρες πχ οπου εκει δεν εχει και πολλα να φας. αλλα ρε σεις ευρωπη; με τοσους ξενους εχει τα παντα να φατε. εκτος κι αν ειμαστε πολυ καλα απο θεμα φαγητου στο Βελγιο απλα. Στην Ολλανδία είτε θα μαγειρέψεις μόνος σου τα super τυποποιημένα άνοστα υλικά που βρίσκεις στα super market, ή θα φας σε άθλια doner ή πατάτες τηγανισμένες σε πετρέλαια, κροκέτες γεμισμένες με κάποιου είδος λιωμένο κρέας ή ψωμιά με spread.. 'Η θα πας σε κάποιο εστιατόριο και θα τα σκάσεις χοντρά - πολύ χοντρά. Και τα delivery είναι ανέκδοτο, λίγα, κακής ποιότητας και πανάκριβα. Και δεν έχει 'πάμε για κανένα σαντουιτς ή πιτόγυρο μετά το ξενύχτι'. Πήγε 12; Τρως οτι τους έμεινε στα McDonalds και λες και ευχαριστώ. Μπορεί τα πρώτα χρόνια να μην σε πειράζει και πολύ αλλά όσο περνάει ο καιρός η διαφορά είναι εμφανής. 6
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 εχω παει σε σουπερμαρκετ στην ολλανδια και μου φανηκαν πολυ νορμαλ τα πραματα που ειχαν. το ανοστο που λες εξαρταται απο πολλους παραγοντες (εποχη,ποιοτητα κ.α.) προφανως και τα ντουρουμ και οι πατατες δεν ειναι σωστο φαγητο. το ντελιβερι οντως δεν ειναι και τοσο διαδεδομενo στην βορεια ευρωπη οπως στην ελλαδα οκ. τωτα οταν λες οτι τα σκας χοντρα για εστιατοριο εγω καταλαβαινω για 40+ ευρω το ατομα, γιατι αν μιλαμε για 20 ευρω δεν θεωρειται οτι τα σκας χοντρα. 1
Unabomber Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Eιναι αναλογα και σε ποια χωρα και πολη εισαι για πεις τα σκαω χοντρα....... Στο Μαροκινο που πηγα, το ατομο μας βγηκε περιπου 60 λιρες...... δεν θεωρω οτι τα εσκασα χοντρα..... για εστιατοριο στο Soho του Λονδινου..... Οντως και δω πανω τα Delivery πασχουν ακομα...... Απο την αλλη, στην NY...... ειναι η χαρα για delivery..... Mυστηριος κοσμος..... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα