Unabomber Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ΕΤΣΙΙΙΙΙ ΕΤΣΙΙΙΙΙ . εχει τυχει κατι μερες να εχω πολλα χαρτονομισματα πανω μου και τα παιρνω και τα κανω βενταλια στα κρυφα.... 3
jmirko15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Άρα τα λεφτά είναι το θέμα Έλα παραδεχτείτε το.. Καπιτάλεςςς 1
headbanger Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 ΕΤΣΙΙΙΙΙ ΕΤΣΙΙΙΙΙ . εχει τυχει κατι μερες να εχω πολλα χαρτονομισματα πανω μου και τα παιρνω και τα κανω βενταλια στα κρυφα.... κοίτα για να κουβαλάς ρευστό, η σερβιτόρος είσαι η drug dealer. 4
whodatinsomniaK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Για εμένα δεν ειναι τα λεφτά, ειναι οτρόπος ζωής που έχω συνηθίσει τα τελευταία 15 χρόνια λόγω της οικονομικής άνεσης και ανεξαρτησίας που έχω. Δεν ξέρω αν θα γύριζα για 1500 ευρά στην Ελλάδα, αλλά θα το σκεφτόμουν αν ήταν εξασφαλισμένος ο τρόπος ζωής που έχω ήδη, χωρίς να είμαι αναγκασμένος να βάλω χέρι στη οικογενειακή περιουσία.
Unabomber Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Άρα τα λεφτά είναι το θέμα Έλα παραδεχτείτε το.. Καπιτάλεςςς Εννοειται ειναι το χρημα.... Μετα ειναι πως το τρως..... κοίτα για να κουβαλάς ρευστό, η σερβιτόρος είσαι η drug dealer. Χαρτουρα ποτε.... Πλαστικουρα παντα... Ειναι κανονας.... Contactless rules….
whodatinsomniaK Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δε δίνουν φιλοδώρημα :·ρ 1
evabb Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 κοίτα για να κουβαλάς ρευστό, η σερβιτόρος είσαι η drug dealer. οχι αλλα χωνω κανα ιδιαιτερο στην ζουλα για τα εξτραδακια αλλιως δεν θα ειχα ρευστο
headbanger Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δε δίνουν φιλοδώρημα :·ρ το ρευστό δεν είναι απαραίτητο για να δώσεις φιλοδώρημα. 2
Unabomber Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Πως φαίνονται οι άνθρωποι που δε δίνουν φιλοδώρημα :·ρ Αφου ειναι μεσα στο bill….. και αλλα να τους αφηνω ? 1
defacer Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Άρα τα λεφτά είναι το θέμα Έλα παραδεχτείτε το.. Καπιτάλεςςς Ξέρεις όμως τι λένε για τα λεφτά... "καλύτερα πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και άρρωστος". 3
jmirko15 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ξέρεις όμως τι λένε για τα λεφτά... "καλύτερα πλούσιος και υγιής παρά φτωχός και άρρωστος". Δυστυχώς, τα λεφτά δεν βοηθάνε πάντα σε όλες τις αρρώστιες.. Τέλος πάντων. Εγώ το είπα γιατί ξεκινήσαμε από ιδεολογικούς λόγους και καταλήξαμε σε οικονομικούς.. Η λεπτομέρεια που δεν αναφέρουν/με πολλοί βέβαια είναι, ποιοι έχουν γυναίκα/κοπέλα/παιδί/τίποτα κτλ γιατί πιστεύω παίζει μεγάλο ρόλο στην όλη διαδικασία.
IOSTEFO Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Kαι η διαφορα νοοτροπιας πανω σε αυτο.... μερα με την νυχτα...... Αυτο στην Ελλαδα ουτε κατα διανοια...... Τώρα μας προσβάλλεις έχουμε τον θρήνο που κάνει όλοι την Ελλάδα περήφανη. 1
totem_lost Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Η λεπτομέρεια που δεν αναφέρουν/με πολλοί βέβαια είναι, ποιοι έχουν γυναίκα/κοπέλα/παιδί/τίποτα κτλ γιατί πιστεύω παίζει μεγάλο ρόλο στην όλη διαδικασία. very true 1
Orpheas1992 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ελπιζω να αντιλαμβανεστε οσοι κραζετε τους παντες και τα παντα σε αυτη τη χωρα οτι αν φευγουν ολοι οι εξυπνοι, ταλαντουχοι, ικανοι, γαματοι, δουλευταραδες, ορθα σκεπτομενοι, επαγγελματιες δεν προκειται να αλλαξει τιποτα και ποτε στην Ελλαδα. Ποιος θα το κανει το οργανωμενο κρατος οι δημοσιοι υπαλληλοι και οι ανεργοι?Το λεω επειδη βλεπω οτι πολλοι εχετε στο μυαλο σας το "παω εξω να τσεπωσω και οταν φτιαξουν τα πραγματα γυρναω". Δε γινεται ετσι. Καθε ενας απο εσας που φευγει εξω για να δουλεψει κανει διπλο κακο στην Ελλαδα, αφου και ριχνει την ποιοτητα στον ανθρωπινο δυναμικο αλλα και αποτελει μια χαμενη επενδυση του ελληνικου κρατους (γιατι οταν εχεις μεγαλωσει εδω, εχεις παει σχολειο και εχεις σπουδασει εισαι ενα κινητο "κεφαλαιο" για τη χωρα). Δε βγαζω την ουρα μου βεβαια εξω απο αυτα γιατι και εγω δεν αποκλειεται καθολου να φυγω, απλα να εχουμε συναισθηση της καταστασης και να αναλαμβανουμε την ευθυνη αυτης της αποφασης χωρις να περιμενουμε αλλαγες και θαυματα. Αυτα τα ολιγα, κραξτε με και συνεχιστε με εμπειριες σε αυτο το πολυ ενδιαφερον θεμα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα