MT60RS Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 http://www.leboncoin.fr/voitures/offres/pays_de_la_loire/occasions/?f=a&th=1&q=306+maxi&it=1 γνησιο θελω ρε, οχι bodykit, και με πινακιδα (πλακα κανω)
jpaokx Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Πλέον κάτοικος Εδιμβούργου εδώ και 3 χρόνια, μπορω να πω ότι σε θέματα εργασιακά, οργάνωσης και καθαριότητας είναι πρώτοι! Στο φαγητό και σπίτι είναι γ@μησε τα! Προς τον παρόν, δεν σκέφτομαι με ΤΙΠΟΤΑ την επιστροφή μου στην Ελλάδα. Μια χαρά είμαι εδώ!
FilipposMD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Να πω κι εγώ δυο πράγματα. Ζω εδώ και 1,5 χρόνο στο Λονδίνο, δουλεύω και έχω οικογένεια. Παλιότερα έχω περάσει ένα χρόνο στη Βοστώνη και κάποιους μήνες σε Τορόντο και Χαϊδελβέργη, αλλά σε λίγο-πολύ κατάσταση σπουδών, που είναι διαφορετική. Γενικά νομίζω ότι ο καιρός είναι υπερτιμημένος ως παράγοντας ευτυχίας. στο Λονδίνο βρέχει συνέχεια, στη Βοστώνη είχε χιονοθύελλες που σε έκλειναν σπίτι και -20 βαθμούς για μέρες, στην Αθήνα το καλοκαίρι δεν παλεύεται κτλ. Μια συνήθεια είναι όλα. Όταν πάω το μωρό στην Ελλάδα, αν τυχόν φυσάει αεράκι, φωνάζουν οι γιαγιάδες να μην το βγάλουμε έξω και πάθει τίποτα. Ε, στο Λονδίνο βγαίνει έξω με κρύο και βροχή και δεν παθαίνει τίποτα. Το ίδιο κι εγώ. Στην Ελλάδα η βροχή ήταν λόγος να μην βγω από το σπίτι, τώρα πλέον απλά την αγνοώ. Το ίδιο πιστεύω και για το φαγητό που συζητάτε τόσες σελίδες. Τουλάχιστον στη φάση που είμαι τώρα, δηλαδή πολλή δουλειά και οικογένεια, θα βγω να φάω έξω σπάνια και το delivery δεν είναι καλή συνήθεια έτσι κι αλλιώς. Η αλήθεια είναι ότι τα φρούτα της λαϊκής δεν τα βρίσκω στο Λονδίνο και μου λείπουν, αλλά ρώτα με και πόσο εύκολο θα ήταν να πάω λαϊκή δουλεύοντας τις ώρες που δουλεύω τώρα; Ως προς την επαγγελματική ζωή, η διαφορά είναι χαώδης και λέγεται αξιοκρατία. Σε 1,5 χρόνο στο Λονδίνο έχω πάρει τόσες αυξήσεις στο μισθό,προαγωγές και ηθικές επιβραβεύσεις για τη δουλειά μου που θα έπαιρνα σε 5-7 χρόνια στην Ελλάδα προ κρίσης. Φυσικά το πόσο μετράει κάθε παράγοντας για τον καθένα ποικίλει και το τι είναι σημαντικό για μένα μπορεί να μην λέει πολλά για κάποιον άλλο. Νομίζω όμως ότι, υπό τις παρούσες συνθήκες, μια είναι η πιο βασική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού. Στην Ελλάδα υπάρχει απελπισία και κατάθλιψη. Όποτε μιλάω με κάποιον νέο άνθρωπο στην Ελλάδα, είναι μέσα στη μιζέρια, την γκρίνια και τη ματαίωση. Έξω ακόμα μπορείς να κάνεις όνειρα και να πιστεύεις ότι θα βελτιώσεις τη ζωή σου. Για μένα αυτό είναι βασικό συστατικό για την ευτυχία -προσωπική και οικογενειακή- γι' αυτό και δεν σκέφτομαι καθόλου να γυρίσω πίσω. Γιατί φυσικά κι εγώ έτσι θα ήμουν μέσα σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον. 16
Backpacker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Να πω κι εγώ δυο πράγματα. Ζω εδώ και 1,5 χρόνο στο Λονδίνο, δουλεύω και έχω οικογένεια. Παλιότερα έχω περάσει ένα χρόνο στη Βοστώνη και κάποιους μήνες σε Τορόντο και Χαϊδελβέργη, αλλά σε λίγο-πολύ κατάσταση σπουδών, που είναι διαφορετική. Γενικά νομίζω ότι ο καιρός είναι υπερτιμημένος ως παράγοντας ευτυχίας. στο Λονδίνο βρέχει συνέχεια, στη Βοστώνη είχε χιονοθύελλες που σε έκλειναν σπίτι και -20 βαθμούς για μέρες, στην Αθήνα το καλοκαίρι δεν παλεύεται κτλ. Μια συνήθεια είναι όλα. Όταν πάω το μωρό στην Ελλάδα, αν τυχόν φυσάει αεράκι, φωνάζουν οι γιαγιάδες να μην το βγάλουμε έξω και πάθει τίποτα. Ε, στο Λονδίνο βγαίνει έξω με κρύο και βροχή και δεν παθαίνει τίποτα. Το ίδιο κι εγώ. Στην Ελλάδα η βροχή ήταν λόγος να μην βγω από το σπίτι, τώρα πλέον απλά την αγνοώ. Το ίδιο πιστεύω και για το φαγητό που συζητάτε τόσες σελίδες. Τουλάχιστον στη φάση που είμαι τώρα, δηλαδή πολλή δουλειά και οικογένεια, θα βγω να φάω έξω σπάνια και το delivery δεν είναι καλή συνήθεια έτσι κι αλλιώς. Η αλήθεια είναι ότι τα φρούτα της λαϊκής δεν τα βρίσκω στο Λονδίνο και μου λείπουν, αλλά ρώτα με και πόσο εύκολο θα ήταν να πάω λαϊκή δουλεύοντας τις ώρες που δουλεύω τώρα; Ως προς την επαγγελματική ζωή, η διαφορά είναι χαώδης και λέγεται αξιοκρατία. Σε 1,5 χρόνο στο Λονδίνο έχω πάρει τόσες αυξήσεις στο μισθό,προαγωγές και ηθικές επιβραβεύσεις για τη δουλειά μου που θα έπαιρνα σε 5-7 χρόνια στην Ελλάδα προ κρίσης. Φυσικά το πόσο μετράει κάθε παράγοντας για τον καθένα ποικίλει και το τι είναι σημαντικό για μένα μπορεί να μην λέει πολλά για κάποιον άλλο. Νομίζω όμως ότι, υπό τις παρούσες συνθήκες, μια είναι η πιο βασική διαφορά μεταξύ Ελλάδας και εξωτερικού. Στην Ελλάδα υπάρχει απελπισία και κατάθλιψη. Όποτε μιλάω με κάποιον νέο άνθρωπο στην Ελλάδα, είναι μέσα στη μιζέρια, την γκρίνια και τη ματαίωση. Έξω ακόμα μπορείς να κάνεις όνειρα και να πιστεύεις ότι θα βελτιώσεις τη ζωή σου. Για μένα αυτό είναι βασικό συστατικό για την ευτυχία -προσωπική και οικογενειακή- γι' αυτό και δεν σκέφτομαι καθόλου να γυρίσω πίσω. Γιατί φυσικά κι εγώ έτσι θα ήμουν μέσα σε αυτό το νοσηρό περιβάλλον. Σιγουρα επαγγελματικά έξω όλοι ειμαστε σε πάρα πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι θα ήμασταν αν μέναμε στην Ελλάδα...κι συμφωνώ μαζί σου 100000% για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα που υπάρχει στην Ελλάδα...είναι από τα πράγματα που πλέον δεν μπορώ να τα αγνοήσω όποτε γυρνάω...πολύ μιζέρια και απαισιοδοξία ως και χαιρεκακία πλέον σε μεγάλο βαθμό στην επιτυχία του δίπλα. . Τώρα όπως είπες φαγητό καιρός και τα συναφή ειναι ανάλογα τον άνθρωπο...εγώ είμαι δηλωμένος κοιλιόδουλος! ΥΓ Με τον καιρό δεν έχω πρόβλημα να ειναι ακραίος στην κάθε εποχή του...έχω πρόβλημα να ειναι γκρίζος και μονότονος όλο τον χρόνο. Τον χειμώνα μακάρι να χιονιζει και του 3 μηνες και το φθινόπωρο να βρέχει αλλους τοσους...αλλά η ανοιξη να ειναι ανοιξη και το καλοκαίρι καλοκαίρι!! 2
FilipposMD Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ποια φρουτα δεν βρισκεις ? Κατ' όνομα όλα τα βρίσκω και βρίσκω κι άλλα που ούτε τα ήξερα στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι το φρέσκο το ροδάκινο και τα κεράσια ας πούμε, ούτε το "κόκκινο καλό καρπούζι με το μαχαίρι". 1
greenmachine Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Κρατάνε και σε εσάς τα φρούτα 2 μήνες χωρίς να χαλάνε; Nαι!! 1
Unabomber Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Κατ' όνομα όλα τα βρίσκω και βρίσκω κι άλλα που ούτε τα ήξερα στην Ελλάδα, αλλά δεν είναι το φρέσκο το ροδάκινο και τα κεράσια ας πούμε, ούτε το "κόκκινο καλό καρπούζι με το μαχαίρι". Καλα αυτο εννοειται, ουτε καν πλησιαζουν την ποιοτητα της Ελλαδας….. Παντως τα νοστιμοτερα (οσο μπορουν να ειναι βεβαια) τα παιρνω απο το Whole Foods στο Fulham Broadway, και απο τo Marks and Spencer στην Ηigh str Kensington….. Give them a try….. Γενικα απο αυτα τα 2 ψωνιζω και η ποιοτητα τους σε συγκριση με ολα τα υπολοιπα ειναι 5 level πιο πανω….. Καρπουζι ειχα πετυχει πριν 2 χρονια στα Waitrose, λουκουμι ηταν το ατιμο….. απο τοτε, ψοφια πραγματα…. 1
Apoll Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Είμαι 12+ χρόνια στην Αγγλία, εκ τον οποίων τα τελευταία 6 με διαζύγιο, ζώντας σαν βασιλιάς Και πολύ καλή δουλειά έχω, δικό μου σπίτι 8ετίας από καινούργιο (country house), κανονικά δεν θα έπρεπε να έχω κανένα "πρόβλημα". Παρόλα αυτά πήρα απόφαση να τα παρατήσω όλα. Το σπίτι το έβαλα για πούλημα, το υπάρχον συμβόλαιο εργασίας τελειώνει 31/12 και την κάνω. Για που δεν έχω ιδέα αλλά όχι Αγγλία. Ο κόσμος εδώ είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με το 2002-8. Ειδικά την τελευταία 3ετία, ο ρατσισμός έχει άνοδο. Και το βλέπω ακόμα και με άτομα τα οποία γνωρίζω από τότε που ήρθα. Μπούχτισα με μία κοινωνία όπου ο μέσος όρος IQ δεν σου επιτρέπει να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση. Κάτι το οποίο ακόμα και σήμερα μπορώ να κάνω με Έλληνες. Ενώ το όλο σύστημα είναι φτιαγμένο για ηλίθιους, μεγαλόνωντας την επόμενη γενεά έτσι. Τί θα κάνω; Θα κατέβω Ελλάδα για κάμποσο διάστημα, ίσως μερικούς μήνες για να γεμίσω μπαταρίες. Ίσως κάνω μερικά ταξιδάκια προς μέρη που θέλω να επισκεφτώ (Περού, Κίνα, Αίγυπτο) το υπόλοιπο 2016. Και για 2017, θα δω που θα με βγάλει ο δρόμος. Όπου γης και πατρής, καλό βιογραφικό έχω, και πολύ καλός την δουλειά μου είμαι. Και άμα μου την δώσει και Ελλάδα σπίτι έχω, το πολύ πολύ να πάρω πρόβατα και κατσίκια και να το ρίξω την κτηνοτροφία. Πάντως στο θέμα της μετανάστευσης, απόλυτες απόψεις δεν υπάρχουν. Όπου γης και πατρής λέω, και άμα δεν είναι τεμπέλης κάποιος δεν χάνεται. 9
Unabomber Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Είμαι 12+ χρόνια στην Αγγλία, εκ τον οποίων τα τελευταία 6 με διαζύγιο, ζώντας σαν βασιλιάς Και πολύ καλή δουλειά έχω, δικό μου σπίτι 8ετίας από καινούργιο (country house), κανονικά δεν θα έπρεπε να έχω κανένα "πρόβλημα". Παρόλα αυτά πήρα απόφαση να τα παρατήσω όλα. Το σπίτι το έβαλα για πούλημα, το υπάρχον συμβόλαιο εργασίας τελειώνει 31/12 και την κάνω. Για που δεν έχω ιδέα αλλά όχι Αγγλία. Ο κόσμος εδώ είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με το 2002-8. Ειδικά την τελευταία 3ετία, ο ρατσισμός έχει άνοδο. Και το βλέπω ακόμα και με άτομα τα οποία γνωρίζω από τότε που ήρθα. Μπούχτισα με μία κοινωνία όπου ο μέσος όρος IQ δεν σου επιτρέπει να κάνεις μία σοβαρή συζήτηση. Κάτι το οποίο ακόμα και σήμερα μπορώ να κάνω με Έλληνες. Τί θα κάνω; Θα κατέβω Ελλάδα για κάμποσο διάστημα, ίσως μερικούς μήνες για να γεμίσω μπαταρίες. Ίσως κάνω μερικά ταξιδάκια προς μέρη που θέλω να επισκεφτώ (Περού, Κίνα, Αίγυπτο) το υπόλοιπο 2016. Και για 2017, θα δω που θα με βγάλει ο δρόμος. Όπου γης και πατρής, καλό βιογραφικό έχω, και πολύ καλός την δουλειά μου είμαι. Και άμα μου την δώσει και Ελλάδα σπίτι έχω, το πολύ πολύ να πάρω πρόβατα και κατσίκια και να το ρίξω την κτηνοτροφία. Πάντως στο θέμα της μετανάστευσης, απόλυτες απόψεις δεν υπάρχουν. Όπου γης και πατρής λέω, και άμα δεν είναι τεμπέλης κάποιος δεν χάνεται. Πικρα σε αυτο το πραγμα οντως….. καλυτερα να μιλας σε ντουβαρι, περισσοτερο θα καταλαβει….. Αυτο για το ρατσισμο, το Ukip εχει βαλει το χερακι του…… 1
Τοξοβόλος_U_K Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Καλωσήρθες Λόντονε ντοκ. Καλά φαντάζομαι δεν έχει ιδιαίτερη αξία δική μου τοποθέτηση.Το γεγονός πως ζω μόνιμα από το 1999 εδώ νομίζω speaks volumes για το τι πιστεύω στο δίλημμα Eλλάδα-εξωτερικό.Χωρίς ούτε καν να έχω ζήσει από κοντά την εποχή της φούσκας κ μακροημέρευσης στην Ελλάδα προ κρίσης η επιλογή μου από τότε ήταν ξεκάθαρη υπερ της αλλοδαπής πάνω κάτω για τους λόγους που έχουν προαναφερθεί. 2
leukonas Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Κρατάνε και σε εσάς τα φρούτα 2 μήνες χωρίς να χαλάνε; Μαρουλι, ενα μηνα στο ψηγειο αθικτο... πρασινο μηλο, 1 χρονο εκτος ψηγειου αθικτο... σαν τα burger των mcdonalds ενα πραμα...
Unabomber Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Καλωσήρθες Λόντονε ντοκ. Καλά φαντάζομαι δεν έχει ιδιαίτερη αξία δική μου τοποθέτηση.Το γεγονός πως ζω μόνιμα από το 1999 εδώ νομίζω speaks volumes για το τι πιστεύω στο δίλημμα Eλλάδα-εξωτερικό.Χωρίς ούτε καν να έχω ζήσει από κοντά την εποχή της φούσκας κ μακροημέρευσης στην Ελλάδα προ κρίσης η επιλογή μου από τότε ήταν ξεκάθαρη υπερ της αλλοδαπής πάνω κάτω για τους λόγους που έχουν προαναφερθεί. Eσυ ριζωσες εδω περα….
Apoll Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Πικρα σε αυτο το πραγμα οντως….. καλυτερα να μιλας σε ντουβαρι, περισσοτερο θα καταλαβει….. Αυτο για το ρατσισμο, το Ukip εχει βαλει το χερακι του…… Λόγο UKIP για να μην χάσουν τους ψήφους οι άλλοι, ρίχνουν αντίστοιχες ρητορικές. Και όντως καλύτερα καταλαβαίνουν οι γάτες αδελφέ. Δυστυχώς ο κόσμος χαζεύει χρόνο με το χρόνο. Πήγε ο άλλος να αγοράσει ένα σταυρό, και τον ρωτάει η άλλη "do you want it with the dude on, or not". (από το προχτεσινό beyond belief που συζητούσαν για την άγνοια περί θρησκειών στους μη μουσουλμάνους ή ιουδαϊστές). Και για να δεις ότι δεν πάνε καλά, άκουγα σήμερα το BBC R4 όσο οδηγούσα για το σπίτι, πόσο διαφορετικά ήταν η Μουσουλμανική κοινότητα το 1987-2000. Τελείως φιλεύθερη, ενώ σήμερα η νέα γενεά έχει πάρει την εξτρεμιστική πλευρά, κάνωντας ακόμα και για τους ίδιους τους μουσουλμάνους της ηλικίας μας (περίπου 40) να αισθάνονται aliens και περίεργα. (το documentary από Μουσουλμάνο που μεγάλωσε 1980-90 και απορούσε με την στροφή και την κατάντια) Και να μην συνεχίσω για Συρία, Λιβύη, Ουκρανία, Ιράκ που ακούς τις ειδήσεις και λες "μα καλά σε ηλίθιους απευθύνονται, με μνήμη χρυσόψαρου;". 2
Unabomber Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Και γω απο οτι εχω καταλαβει ο μο των κατοικων εδω, αρχιζουν να ρομποτευουν-χαζευουν σιγα σιγα….. Σε λιγα χρονια παιζει να υπαρχει προβλημα στο UK και ειδικα στο Λονδινο με muslims και non muslims…... Mακαρι να βγω λαθος…. 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα