totem_lost Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 εχω παει σε σουπερμαρκετ στην ολλανδια και μου φανηκαν πολυ νορμαλ τα πραματα που ειχαν. Κρατάνε και σε εσάς τα φρούτα 2 μήνες χωρίς να χαλάνε; 2
deesnider Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 ...να παρω ενα σπιτι σε ενα νησι, και να αραξω εκει.... fixed...
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Κρατάνε και σε εσάς τα φρούτα 2 μήνες χωρίς να χαλάνε; κρεμμυδια ισως κατι βιολογικα ομως τρεχεις να τα φας μεσα σε 3 μερες. Eιναι αναλογα και σε ποια χωρα και πολη εισαι για πεις τα σκαω χοντρα....... Στο Μαροκινο που πηγα, το ατομο μας βγηκε περιπου 60 λιρες...... δεν θεωρω οτι τα εσκασα χοντρα..... για εστιατοριο στο Soho του Λονδινου..... Οντως και δω πανω τα Delivery πασχουν ακομα...... Απο την αλλη, στην NY...... ειναι η χαρα για delivery..... Mυστηριος κοσμος..... εχω ακουσει τα χειροτερα για το αμερικανικο φαγητο 1
Unabomber Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 κρεμμυδια ισως κατι βιολογικα ομως τρεχεις να τα φας μεσα σε 3 μερες. εχω ακουσει τα χειροτερα για το αμερικανικο φαγητο Burgers, pizza, Μilkshakes, τεραστια ποτηρια cola και οτι αλλη βλακεια θες δωστους και θα ειναι ευχαριστημενοι...... Αλλα και εκει, αμα ψαξεις βρισκεις διαμαντακια...... και φυσικα και εκει εχει πααααρα πολλες κουζινες για να διαλεξεις.....
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Burgers, pizza, Μilkshakes, τεραστια ποτηρια cola και οτι αλλη βλακεια θες δωστους και θα ειναι ευχαριστημενοι...... Αλλα και εκει, αμα ψαξεις βρισκεις διαμαντακια...... και φυσικα και εκει εχει πααααρα πολλες κουζινες για να διαλεξεις..... οχι ακριβως ο ορισμος μου για το φαγητο αλλα τεσπα. μετραει παντως η ποικιλια
tsakonas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Το κρεας παντως εχει πλακα... παιρνεις ενα κιλο και τρως μισο ..... οι μπριζολες απο τεραστιες γινονται σαν κεφτεδακια....
frenzy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Eγώ το πλησιέστερο που έχω σε ντελιβερι είναι μια πιτσαρία στο διπλανό χωριό (7λεπτά περίπου) που τον παίρνω τηλέφωνο και πηγαίνω εγώ να πάρω την πίτσα (και το ντραηβ-θρου στα μακντο). Μέχρι πέρυσι οι ιδιοκτήτες ήταν φιλαράκια και πήγαινα Παρασκευές και πίναμε μπύρες, έσκαγε κι ο δήμαρχος κι ο αρχισυντάκτης του χωριού και γινόταν χαβαλές, μετά γύριζα σπίτι να φάω με την οικογένεια. Μετά το πουλήσανε αυτοί, ο ένας έφυγε στις Αλπεις, ο άλλος έκανε γκρουπ (ήταν μουσικός) και το πήραν 2 λεσβίες/φεμινίστριες το μαγαζί, δεν πάω τόσο, χάλασε κι η πίτσα. έμαθα να κάνω πιτόγυρο όμως στο μπαρμπεκιου, πανε κοτόπουλο με κάτι συνταγές που μου είχε δώσει ο τουφας και φαχιτας. Φέτος θα μάθω κανένα σουσι να κάνω καλό, οπότε δεν θα μου λείπει τίποτε από ντελιβερι. Από εστιατόρια παίζει κάτι κινέζικα, κλασική γαλλική κουζίνα, κρεπερί και κάτι κεμπαμπ που δεν ασχολούμαι. Το ένα κινέζικο είναι ψιλοκαλό. Τα καλύτερα εστιατόρια τα έχω βρει στο Σαν Μαλό, αλλά είναι λογικό λόγω τουρισμού, οι κρέπες (γαλέτες λέγονται κανονικά) της Βρετάνης είναι θρησκεία. Μετά από παραδοσιακό χωριάτικο φαγητό, σπιτικό δεν έχω παράπονο. Ρομπλοσον μαγειρεμένο σε μαντεμένια ξυλόσόμπα(σαβουαγιάρικο φαγητό), χειροποίητα λουκάνικα, και pot au feu να μυρίζει όλο το σπίτι από το πρωί να το τρως το βράδυ και ξανά για πρωινό. Η ελληνική κουζίνα δεν μου λείπει, πέρα από κάτι καλαμαράκια που δεν μπορώ να τα κάνω, χταπόδι στα κάρβουνα που το κάνω κι εδώ και μπακαλιάρο σκορδαλιά. Παντρεμένος με Γαλλίδα τόσα χρόνια, επίσης η μάνα μου δεν ήταν σπουδαία μαγείρισσα, ίσως γι' αυτό. 1
evabb Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 εδω βρυξελλες εχει αρχισει να γινεται ολο και πιο mainstream το delivery. αλλα επειδη δεν αντεχω να περιμενω δεν παιρνω ποτε τπτ.
tsakonas Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 ποσες ωρες την ψηνεις; ιδια διαρκεια με την Ελλαδα
frenzy Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Θα γούσταρα να πάω μόνο για τα εστιατόρια στη Βουδαπέστη. Την λάτρεψα την κουζίνα τους όσο έμενα εκεί και δυστυχώς έμενα πάνω από ένα πολύ καλό Ιταλικό κι έτρωγα κάθε μέρα σχεδόν εκεί. Και σε ένα στριπτιζόμπαρορεστωραν που έτρωγα τα Σάββατα και χόρευε η Συλβια γυμνή μπροστά μου, γκουντφελλαζ και μαλακίες. 1
Unabomber Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Το κρεας παντως εχει πλακα... παιρνεις ενα κιλο και τρως μισο ..... οι μπριζολες απο τεραστιες γινονται σαν κεφτεδακια.... ιδια διαρκεια με την Ελλαδα Μια που μιλαμε για μπριζολες...... Την καλυτερη μπριζολα την εχω φαει σε εστιατοριο ξενοδοχειου-καζινο στο LV..... Πραγματικα, αψογα ψημενη και τεραστια...... :-D 1
Anubis13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Eιναι αναλογα και σε ποια χωρα και πολη εισαι για πεις τα σκαω χοντρα....... Στο Μαροκινο που πηγα, το ατομο μας βγηκε περιπου 60 λιρες...... δεν θεωρω οτι τα εσκασα χοντρα..... για εστιατοριο στο Soho του Λονδινου..... Οντως και δω πανω τα Delivery πασχουν ακομα...... Απο την αλλη, στην NY...... ειναι η χαρα για delivery..... Mυστηριος κοσμος..... H αληθεια ειναι οτι δεν εχω παει λονδινο αλλα Νεα Υορκη μπορεις να βρεις εξαιρετικο φαγητο σε καλο value for money για δεδομενα new york. οτι κουζίνα θες..Αλλα γενικότερα πχ σε καποιες ευρωπαικες χωρες πχ οπως ολλανδια απορω τι τρωνε... 1
Unabomber Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 H αληθεια ειναι οτι δεν εχω παει λονδινο αλλα Νεα Υορκη μπορεις να βρεις εξαιρετικο φαγητο σε καλο value for money για δεδομενα new york. οτι κουζίνα θες..Αλλα γενικότερα πχ σε καποιες ευρωπαικες χωρες πχ οπως ολλανδια απορω τι τρωνε... Εννοειται οτι υπαρχουν διαμαντακια (NY) οπως ειπα και στο προηγουμενο ποστ μου...... και φυσικα value for money.....
pique88 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Επειδή είμαστε διάφοροι που σκεφτόμαστε να κάνουμε το βήμα του εξωτερικού, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, θα ήταν καλό να αναφέρετε και σε ποια χώρα βρίσκεστε συν το σκοπό. Δηλαδή αν είστε φοιτητές ή για εργασία εκεί πέρα γιατί όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για δύο διαφορετικές καταστάσεις. Επίσης πλην του φαγητού όσες φορές και αν έχω ταξιδέψει Ευρώπη, και ειδικά στην κεντρική, το όλο κλίμα μου βγάζει ένα θετικό συναίσθημα. Εκ διαμέτρου αντίθετο με το αντίστοιχο εδώ. Να αναφέρω πως έχω ζήσει όλη μου τη ζωή Αθήνα και μάλιστα τελειώνω το μεταπτυχιακό μου έδω, απλά θέλω τόσο να το ενισχύσω με νέες γνώσεις όσο και να μπω σε μια άλλη λογική ζωής και καθημερινότητας. Για μένα που δεν αντέχω το ελληνικό καλοκαίρι ειδικά φαντάζει όαση αυτό το έτσι και έτσι καλοκαιριού σε πολλές χώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα