totem_lost Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ζώντας 5 μιση χρόνια στην Ολλανδία ξέρω οτι στο μυαλό κάθε Έλληνα που ζει στο εξωτερικό προκύπει το ερώτημα: 'Μήπως θα ήταν καλύτερα στην Ελλάδα;' Όσοι ζείτε εκτός Ελλάδας είστε ευχαριστημένοι ή θα προτιμούσατε να είχατε βρει κάτι στην Ελλάδα τελικά; 2
Unabomber Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ετσι οπως ειναι ακομα στην Ελλαδα δεν πολυλεει….. στο μελλον κανεις δεν ξερει τι θα γινει….. Μεχρι στιγμης υπερευχαριστημενος θα ελεγα οτι ειμαι…
Unabomber Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ολιγον UK(Λονδινο) και ολιγον Usa (New York) Μοιρασμενος καπως και στα 2. Αντε ισως λιγο περισσοτερο LDN ….
Backpacker Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Κάτοικος Ισπανίας εδώ και κάποια χρόνια...ευχαριστημένος απο την διαβίωση μου εδώ πέρα και σε επαγγελματικό και σε προσωπικό επίπεδο...είχα την τύχη οταν έκανα εράσμους εδω πριν τον στρατό να προτιμήσω να μην κάνω παρέα με ερασμίτες αλλά με ντόπιους και έτσι έχω τις ίδιες παρέες (και συγκατοίκους) που είχα και πριν την κάνω για το φανταρικό. Σίγουρα οι περισσότεροι θα προτιμούσαμε να μέναμε Ελλάδα αν είχαμε την ευκαιρία αλλά προσωπικά για μένα δεν ξέρω αν θα άντεχα πλέον την καθημερινότητα της...επαγγελματικά θα ήμουν σε δουλειές του ποδαριού ή θα είχα ανοίξει κάτι δικό μου το οποίο θα ήταν πάρα πολυ στρεσογόνο και με πάρα μα πάρα πολύ αμφίβολα αποτελέσματα έτσι όπως ειναι η ζωή του έλληνα μικροεπιχειρηματία. Ευτυχώς έχω την πολυτέλεια και έρχομαι 4-5 μέρες τον μήνα και το καλοκαίρι έναν ολοκληρο μήνα. Όποτε πάω να έχω δεύτερες σκέψεις όπως αυτές που σε έκαναν να ανοίξεις αυτό το τοπικ φίλε μου βλέπω τους φίλους μου που έμειναν πίσω (και δεν είχαν καποια επιχείρηση απο τον πατέρα τους ή σίγουρη δουλειά πχ ενστολοι ή δικηγοροι/ιατροί) και μου φεύγουν αμέσως! 2
Anorymous Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Ζώντας 5 μιση χρόνια στην Ολλανδία ξέρω οτι στο μυαλό κάθε Έλληνα που ζει στο εξωτερικό προκύπει το ερώτημα: 'Μήπως θα ήταν καλύτερα στην Ελλάδα;' Όσοι ζείτε εκτός Ελλάδας είστε ευχαριστημένοι ή θα προτιμούσατε να είχατε βρει κάτι στην Ελλάδα τελικά; Εισαι ολλανδια και σκεφτεσαι αν θα ηταν καλυτερα αν ησουν ελλαδα ? 7
Unabomber Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 . Όποτε πάω να έχω δεύτερες σκέψεις όπως αυτές που σε έκαναν να ανοίξεις αυτό το τοπικ φίλε μου βλέπω τους φίλους μου που έμειναν πίσω (και δεν είχαν καποια επιχείρηση απο τον πατέρα τους ή σίγουρη δουλειά πχ ενστολοι ή δικηγοροι/ιατροί) και μου φεύγουν αμέσως! Aκριβως αυτο….
Backpacker Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Να φανταστώ ήρθατε όλοι τουρίστες; Στον Βορρά (Βρετανία,Ολλανδία,Σκανδιναβία κτλπ) δεν ξέρω να ειμαι ειλικρινής αν έμενα μόνιμα πως θα με επηρέαζε ψυχολογικά ο καιρός, οι άνθρωποι, η κουζίνα και αν έσκαγα ολομόναχος ξαφνικά μονο για δουλειά χωρίς να ξέρω κανέναν. Είμαι τυχερός και είμαι σε μια χώρα κλιματικά ίδια με την Ελλάδα...με ωραίους ανοιχτούς ανθρώπους και αξιοπρεπέστατη κουζίνα και έχω τους φίλους μου και τις παρέες μου από πριν. Επίσης δεν υπάρχει ο παραμικρός ρατσισμός ή αρνητικότητα (ρατσισμος ειναι λιγο βαρια λέξη γιατί) προς τους Έλληνες καθώς λόγω οτι περνάνε τα ίδια (ανεργια, κριση) υπάρχει τρελή κατανόηση και αλληλεγγύη. 3
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Να φανταστώ ήρθατε όλοι τουρίστες; τι παραπονο έχεις;
Unabomber Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καποια στιγμη, ολοι θα γυρισουμε…. που θα παει…… 2
totem_lost Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Στον Βορρά (Βρετανία,Ολλανδία,Σκανδιναβία κτλπ) δεν ξέρω να ειμαι ειλικρινής αν έμενα μόνιμα πως θα με επηρέαζε ψυχολογικά ο καιρός, οι άνθρωποι, η κουζίνα και αν έσκαγα ολομόναχος ξαφνικά μονο για δουλειά χωρίς να ξέρω κανέναν.. Στις πόλεις της Βρετανίας και Ολλανδίας το housing είναι επίσης κατώτερο της Ελλάδας και πολύ πιο ακριβό. 2
zio10 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Αν υπήρχαν οι ίδιες συνθήκες (επαγγελματικές κυρίως) και στην Ελλάδα που θα προτιμούσατε να είστε; (προφανώς αναφέρομαι σε αυτούς που ζουν στο εξωτερικό) 1
Unabomber Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Στις πόλεις της Βρετανίας και Ολλανδίας το housing είναι επίσης κατώτερο της Ελλάδας και πολύ πιο ακριβό. Μια χαρα προιστορικα σπιτια εχουμε εδω…… χαχαχαχα!!!! Ον τοπικ…. Οντως ειναι τραγικα, απο αποψη σπιτιου, ποσο μαλλον να βρεις και καλο σπιτι…
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα