AETOLOFITIS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 να ρωτησω και για την καρτα γραφικων; εγω ειχα μεινει στην 280χ αξιζει τα επιπλεον; το γνωριζω οτι ο επεξεργαστης ειναι κομπλε και δεν χρειαζεται απλα λεω να βαλω το i7 μηπως και εχω διαρκεια στο συστημα και στις συνεχομενες απαιτησεις των παιχνιδιων.
IceFrog Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Εαν δεν γνωριζεις τι ειναι και τι κανει ο i7 δεν σου χρειαζεται. Χιλιες φορες να παρεις εναν i5 μια καλη οθονη και μια 980 για gaming, παρα 970 ι7 και οθονη 60Hz
XMorsX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 To καλυτερο vfm αυτη τη στιγμη το εχει ο i5 4460, για gaming οπως αναφερεται ειναι υπεραρκετος, οταν θα ερθει η στιγμη που θα θελει αλλαγη, κατα πασα πιθανοτητα ουτε οι i7 θα στεκονται πολυ καλα. Ο λογος που ανεφερα τον xeon ειναι επειδη αναφερθηκε οτι θα μπει εκδοση i5 k. Στοχος μου ηταν να πω οτι, αν δοθουν αυτα τα χρηματα, καλυτερα ενας xeon με φθηνοτερη μητρικη και stock ψυχτρα, παρα ενας ξεκλειδωτος i5 με τα παρελκομενα, απο την στιγμη που το κοστος ειναι το ιδιο. Για την καρτα γραφικων τωρα. Η 280Χ ειναι δυνατη και επαρκης για high / max settings στα περισσοτερα παιχνιδια στα 1080p. Αλλα η 970 ειναι αρκετα δυνατοτερη, πιο συγχρονη και απο οτι φαινεται απο τις τελευταιες κυκλοφοριες εχει νοημα και για 1080p gaming, ειδικα αν θελεις να διατηρεις 60fps σταθερα. Σε ενα gaming pc, η πρωτη 'υπερβολη' ειναι η καρτα γραφικων, για αυτο και προταθηκε η συγκεκριμενη. Υποψιν, με τους drivers της nVidia μπορεις να κανεις πλεον πολυ απλα downsampling (rendering της εικονας σε αναλυση μεγαλυτερη απο την native της οθονης σου) , οποτε μπορεις να αξιοποιησεις την 970 στα ορια της και στους πιο παλιους τιτλους. καταλαβαινω οτι το bugdet θα ανεβει. οποτε θα περιμενω 10 μερες για να μπορεσω να διαθεσω ολο το ποσο. καλυτερα γιατι μενουν περισσοτερες μερες για καλη μελετη. Δε θα συμβουλευα να περιμενεις. O i5 4460 + GTX 970 αποτελουν ηδη κορυφαιο συνδυασμο. Tο κοστος ευκαιριας (οpportunity cost) που χανεις δεν ειναι αναλογο των επιδόσεων που θα κερδισεις με ακομη καλυτερη καρτα ή επεξεργαστη.
AETOLOFITIS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 ωραια μια απο την αρχη case: http://www.e-shop.gr/aerocool-v2x-blue-edition-midi-tower-black-blue-p-PER.814378δεν ειναι οικονομικο θεμα απλα αυτο μου αρεσε. mobo: http://www.e-shop.gr/gigabyte-ga-z97x-gaming-5-retail-p-PER.526978ηθελα αυτο. αλλα μου λετε οτι δεν αξιζει. οποτε καποια αλλη. cpu: ι5 ή ι7 gpu: 970 ram: psu corsair 750w ελεγα. αυτο:http://www.e-shop.gr/corsair-cx-series-cx750m-atx-power-supply-750w-80-plus-bronze-certified-modular-psu-p-PER.641154ειμαι ικανοποιημενος απο την corsair σε ενα αλλο συστημα i7 που εχω. σκληρο ενα ssd που μου προτεινατε. ειναι καλα?
Lucius Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μπορείς να δεις την σύνθεση που σου έχω κάνει πιο πάνω... Αν δεν πας για OC τότε τα 750 είναι πολλά κατά την γνώμη μου. Με 550 είσαι οκ, άντε να βάλεις 650 για να είσαι άνετος. Πχ δες το coolermaster g650m.
AETOLOFITIS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 το κουτι το εβαλα καθαρα θεμα γουστου. απλα στο site λεει για καρτες up to 320mm θα χωρεσει η καρτα γραφικων?
XMorsX Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 1) Το θεμα με το κουτι που διαλεξες ειναι οτι ερχεται προεγκατεστημενο με ενα μονο ανεμιστηρακι, οποτε για καλο airflow θα χρειαστει να πληρωσεις επιπλεον +10 ευρω, κανοντας το ασυμφορο μπροστα στο cm silencio 650 pure για παραδειγμα. Θα προτεινα να κοιταξεις να αγορασεις εναν πυργο που, περα απο ομορφος, να εχει προεγκατεστημενα τουλαχιστον δυο ανεμιστηρακια (οι zalman και οι corsair για παραδειγμα σε αυτα τα χρηματα). 2) Μητρικη όμως ειπαμε με h97 chipset, οποτε δε χρειαζονται υπερβολες. 3) RAM 8GB, αυτες που σου εδειξα ειναι οι πλεον καλη επιλογη, αλλιως γλιτωνεις 10-15 ευρω για ενα λιγο φθηνοτερο σετ. 4) 750W τροφοδοτικο ειναι τεραστια υπερβολη. Η 970 ειναι εξαιρετικα 'λιτοδιαιτη' για τις επιδόσεις της, το παρακατω 430αρι corsair τροφοδοτικο μπορει να την σηκωσει ακομη και στο peak της: http://www.corsair.com/pt-pt/cx430-80-plus-bronze-certified-power-supply. Καταλαβαινεις λοιπον πως ηδη με το 550αρι Superflower εισαι απολυτως καλυμμενος. Η οποια Superflower παρεπιπτώντας ειναι κορυφαια εταιρια και εχει γενικα καλυτερα τροφοδοτικα απο την corsair στα αντιστοιχα χρηματα.
AETOLOFITIS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 παιδια μολις παρελαβα το νεο συστημα. το βαζω στην πριζα συνδεω τα παντα παταω κουμπι αναβει και μετα απο 5 δευτερολεπτα σβηνει. εχει κανεις ιδεα τι γινετε?
KiriosD Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 δε κουμπωσες καλα τη ψυκτρα στον επεξεργαστη μαλλον
AETOLOFITIS Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου 2015 ηρθε ετοιμο. λες να την ξεκουμπωσω και να ξανακουμπωσω?
Lucius Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Το καλώδιο που συνέδεσες το τροφοδοτικό στο ρεύμα είναι του τροφοδοτικού ή κάποιο παλιό δικό σου ; Αν είναι χρησιμοποίησε αυτό που είχε το τροφοδοτικό σου.
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 παιδια μολις παρελαβα το νεο συστημα. το βαζω στην πριζα συνδεω τα παντα παταω κουμπι αναβει και μετα απο 5 δευτερολεπτα σβηνει. εχει κανεις ιδεα τι γινετε? Πες απο περιεργεια τι αγορασες τελικα ή να ανεβασεις καμια φωτογραφια
AETOLOFITIS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 πηρα: το κουτι aerocool v2x με ενα ακομη ανεμιστηρα. gygabyte z97x gaming 5 ι5 4460 με ψυξη την ψυχτρα της thermaltake (αυτα τα δυο πιστευω μεχρι τον αλλο μηνα να τα αντικαταστησω με ι7 ξεκλειδωτο και υδροψυξη) corsair vengeance 2x 8gb corsair cx750m hdd 1tb ssd 128 και πηρα χωρις να την εχω τοποθετησει ακομη την asus geforce gtx 970 το pc το εστειλα πισω γιατι δεν ανοιγε. 1
Fulgore Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 πηρα: το κουτι aerocool v2x με ενα ακομη ανεμιστηρα. gygabyte z97x gaming 5 ι5 4460 με ψυξη την ψυχτρα της thermaltake (αυτα τα δυο πιστευω μεχρι τον αλλο μηνα να τα αντικαταστησω με ι7 ξεκλειδωτο και υδροψυξη) corsair vengeance 2x 8gb corsair cx750m hdd 1tb ssd 128 και πηρα χωρις να την εχω τοποθετησει ακομη την asus geforce gtx 970 το pc το εστειλα πισω γιατι δεν ανοιγε. Απο περιεργεια γιατι θες σε ενα μηνα να βαλεις i7 και υδροψυξη?? Οχι τιποτα αλλο αλλα κριμα τον i5 που πληρωσες τωρα. Επισης σοβαρα τωρα αλλα θα βαλεις τετοιο συστημα σε κουτι των 28ευρω??? Καλα εκανες και το εστειλες πισω παντως μιας και εισαι καλυμενος με εγγυηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα