Προς το περιεχόμενο

Samsung galaxy tab pro 8.4 T320

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρήσιμα που μπορείς να μάθεις Για αυτό το tablet.Όποιος μπορεί να μοιραστεί γνώσεις (trick) για το Samsung galaxy tab pro 8.4 t320,θα είμαι ευγνώμων!

Δημοσ.

Οταν λες tricks κτλ τι εννοεις και τι βοηθεια ειναι το ιδιο με το  tabs 8.4 μικροτερη μνημη ραμ και ιδια αναλυση οθονης :P. για εξηγησου περι τινος εννοεις tricks κτλ

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου!!! Το πείρα τώρα με 249 ευρό από το Public και αυτό θέλω να μάθω πράγματα για την καλή χρήση του!)

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου!!! Το πείρα τώρα με 249 ευρό από το Public και αυτό θέλω να μάθω πράγματα για την καλή χρήση του!)

ειναι φοβερο μεγια σου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χρήσιμα που μπορείς να μάθεις Για αυτό το tablet.Όποιος μπορεί να μοιραστεί γνώσεις (trick) για το Samsung galaxy tab pro 8.4 t320,θα είμαι ευγνώμων!

αν κολλάει

μπορει καποιος να απαντησει;

Επεξ/σία από coachlalechos
Δημοσ.

Αχ,σε ευχαριστώ πολύ! Αφού το έχεις πες κάποια χρήσιμα πράγματα να ξέρω κ εγώ,κάποια ξεχωριστά, δεν είχα ποτέ συσκευή Samsung. Να είσαι καλά!

Δημοσ.

Αχ,σε ευχαριστώ πολύ! Αφού το έχεις πες κάποια χρήσιμα πράγματα να ξέρω κ εγώ,κάποια ξεχωριστά, δεν είχα ποτέ συσκευή Samsung. Να είσαι καλά!

εδω φιλε μου δες το βιντεακι τα λεει ολα 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...