nikolakakis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 καλησπερα ξερω οτι εχουν ειπωθει πολλα για ρουτερ της ζτε που δινουν οι παροχοι αλλα δεν ειμαι απολυτα σιγουρος αν φταει το συγκεκριμενο στην περιπτωση μου. η ταχυτητα τις τελευταιες μερες εχει σκαμπαναβεσματα απο 2 μεχρι 7 mbps την ωρα που πριν απο αυτο κλειδωνε πανω απο 12. μπορει να βοηθησει κανεις? οι καλωδιωσεις ειναι καινουριες και το ρουτερ ειναι το zxhn και παροχος η hol.
Xristaras12 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 στα 19κάτι έχεις κλειδώσει. δες για άλλο κανάλι στο ασύρματο σου εναλλακτικά βάλε καλώδιο. το wifi που έχουν τα ΖΤΕ είναι για ξύλο πραγματικά.
nikolakakis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 μετα απο επανεκκινηση και του λαπτοπ και του ρουτερ καταφερα να πιασω τις παρακατω ταχυτητες. με καλωδιο και ασυρματα αντιστοιχα. ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναπεσει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα? η παροχος φταει γι αυτο ή κατι αλλο? και γιατι δεν μπορω να πιασω το 19ρι που λεει στο μενου του ρουτερ?
Meraklis56 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 μετα απο επανεκκινηση και του λαπτοπ και του ρουτερ καταφερα να πιασω τις παρακατω ταχυτητες. με καλωδιο και ασυρματα αντιστοιχα. ειμαι σιγουρος οτι θα ξαναπεσει μετα απο καποιο χρονικο διαστημα? η παροχος φταει γι αυτο ή κατι αλλο? και γιατι δεν μπορω να πιασω το 19ρι που λεει στο μενου του ρουτερ? Μην εμπιστεύεσαι και τόσο το speedtest. Μου κάνει και εμένα αρκετές φορές νερά. Δοκίμασε να κατεβάσεις καμιά μεγάλη διανομή linux από ftp ή torrent να δεις τι πιάνεις
nikolakakis Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 δυστυχως το speedtest εχει δικιο. τουλαχιστον αυτην την φορα. τεσταρα την ταχυτητα και απο τορρεντ και απο ftp και κατεβαζει λιγο πιο κατω απο την ταχυτητα που δινει. κατεβαζει περιπου στα 1.4 Μib/s που ισουται με περιπου 12 Mbps. καποια αλλη ιδεα κανεις?
poulinos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 μπορει να ειναι θεμα zte αν εισαι ασυρματα μπορει θεμα Pc πχ firewall μπορει πιτα το dslam. οποτε δοκιμαζεις με καλωδιο δοκιμαζεις με αλλο Pc,αν εχεις ρουτερ δοκιμαζεις με αλλο ρουτερ και τελευταιο δοκιμαζεις καμια παραξενη ωρα πχ 5-6 το πρωι να δεις αν εχει πετυχαινεις τις full ταχυτητες.ειναι η ωρα που ο παροχος ειναι πολυ λασκα οποτε θα δουμε αν ειναι πιτα dslam ή οχι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα