Προς το περιεχόμενο

Gigabyte GTX260 Overclock

ToxicJee

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω την Gigabyte GTX 260 Super Overclock και την έχω κάνει ένα πετυχημένο overclock ... Τα default νούμερα της κάρτας ήταν (φωτογραφία) και τα έκανα (φωτογραφία) Επίσης για να μην ζεσταίνετε ανέβασα τα rpm του ανεμιστήρα με το RivaTuner κατά 10% (φωτογραφία) ... Τώρα η ΒΛΑΚΕΙΑ ! Σε ότι παιχνίδι και αν έχω δοκιμάσει δεν έχει ξεπεράσει τους 55 βαθμούς ενώ χωρίς το overclock μπορεί να έφταναν και 83 :P (Πως γίνετε να είναι τόσο χαμηλοί οι βαθμοί ενώ δεν ανέβασα και τόσο πολύ τα rpm) ...  

Πρίν το oc

To Saints Raw 4 το επαίζα Ultra χωρίς κολλήματα αν και η κάρτα έφτανε 83-85 βαθμούς 

Το Crysis 2 δεν έπαιζε σε Ultra το είχα στα Extreme και μια χαρά αλλά μπορεί να έφτανε και 79 βαθμούς

Το GTA IV δεν θυμάμε σε τι γραφικά το είχα πριν το overclock αλλά θυμάμε οτι έποιανε στην κάρτα 370mb αλλά έφτανε 78 βαθμους

To NFS Pro Street ήταν εντάξει στα full αλλά είχα κατεβάσει μόνο το resolution 76βαθμους

Μετά το oc

1 GTA IV όλα Ηigh καθόλου κολλήματα ( όχι very high ! γιάτι θέλει περισσότερα mb για να δολέψει σε very high όλα ) 49 βαθμοί

2 Crysis 2 όλα Ultra καθόλου κολλήματα 54 βαθμοί

3 NFS Pro Street όλα High καθόλου κολλήματα 49 βαθμοί

4 Saints Raw 4 Το δοκίμασα παντού είχε ένα σχετικό κόλλημα αλλά να μην σταματάει το παιχνίδι (μόνο στα low δεν το είχε) 50 βαθμοί

Τι ΣΚΑΤΑ γίνετε ; Πρέπει να ανησυχώ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; 

post-303425-0-18902200-1426530567_thumb.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κατεβασε HWmonitor ή HWinfo για να δεις θερμοκρασιες....Σιγουρα δεν ευθυνεται το +10% που εβαλες και κατα 99% μαλλον το προγραμμα που κανεις monitoring τωρα σε κοροιδευει. :)

Κατεβασε HWmonitor ή HWinfo για να δεις θερμοκρασιες....Σιγουρα δεν ευθυνεται το +10% που εβαλες και κατα 99% μαλλον το προγραμμα που κανεις monitoring τωρα σε κοροιδευει. :)

Ναι και εγώ αυτό λεώ σιγά μην έκανε τόσο δουλειά το 10% ... Οκ φίλε θα το δω και θα σου πώ

Κατέβασε το gpuz και δες την καρτέλα sensors. Θα δείς τα temps και σε VRM και VRAM ;)

Τα ρολόγια της μνήμης είναι υπερβολικά ψηλά για 260, πρόσεχε, τα περισσότερα είναι rated για 1000mhz

Τα ίδια είναι και στα δύο φίλε  :shock: Δέν ξέρω τί γίνετε :P

Κατέβασε το gpuz και δες την καρτέλα sensors. Θα δείς τα temps και σε VRM και VRAM ;)

Τα ρολόγια της μνήμης είναι υπερβολικά ψηλά για 260, πρόσεχε, τα περισσότερα είναι rated για 1000mhz

Μα εμένα μου έβγαζε απο μόνο του 1250 :P Για να δούμε αυτό με το GPU Z βλέπω

Βγάζει max 465 και από ότι υπολόγισα σε μια σελιδα ήταν μια χαρά και στα requirements της κάρτας έλεγε οτι θέλει 500 τροφοδοτικό ... Μμμμμμμμ 85 Plus efficiency είναι δεν νομίζω να έχει πρόβλημα ... Μπορεί το παιχνίδι να μην χρειαζετε παραπάνω Mhz στα Ultra (Crysis 2) Μάλον να ανυσηχώ οτι θα κάψω τίποτα ; Να κατεβάσω το oc

Ερε τι troll πέυτει ! Τι κάνω τώρα ;;; Μήπως να χαμηλόσω το oc ;;;

μονο σε παιχνιδια τυπου half life 1 - portal 1 - cs 1.6 θα δεις την καρτα να παιζει σε χαμηλα ρολογια. στο crysis θα επρεπε να ηταν τερμα. αλλα, στο crysis λες καθολου κοληματα. μπορει στο ενα να επαιζε με 80fps και στο αλλο με 60 και λογο του vsync (εαν ηταν On) να φενονται και τα δυο το ιδιο.

εγω στην 260 ειχα κανει oc μεσω του msi afterburner παντος, ποτε δεν επαιξα με το rivatuner

Δεν έχει θέμα απο το oc. γώ ψηφίζω τροφοδοτικό. Δανείσου απο κανέναν φίλο σου αν μπορείς να δοκιμάσεις!

Δηλαδή μπορεί να καεί το τροφοδοτικό ; ας ελπισουμε όχι 55€ το πληρωσα μην το κλάψω ... Μπορεί να γήνει κάτι αν το αφήσω έτσι ;

μονο σε παιχνιδια τυπου half life 1 - portal 1 - cs 1.6 θα δεις την καρτα να παιζει σε χαμηλα ρολογια. στο crysis θα επρεπε να ηταν τερμα. αλλα, στο crysis λες καθολου κοληματα. μπορει στο ενα να επαιζε με 80fps και στο αλλο με 60 και λογο του vsync (εαν ηταν On) να φενονται και τα δυο το ιδιο.

εγω στην 260 ειχα κανει oc μεσω του msi afterburner παντος, ποτε δεν επαιξα με το rivatuner

Και το afterburner θα έβαζα αλλά μου έλεγε οτι κάτι λήπει  Μμμμμ θα δώ Ναι το vsync ήταν μέσα στα γραφικά

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μπηκα με teamviewer και το φτιαξαμε, unistall drivers και install παλι και έφτιαξε, του το αφησα στα 660mhz ομως γιατι κρασαρε καποια στιγμη στα 680 (που ειναι το default oc) πανω σε stress test.

Α επισης αμεσω μετα αφερεσα το προγραμμα που εχει η nvidia για oc, μπορει και αυτο να εχει κανει τιποτα..

Επεξ/σία από hackerW32
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...