Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τρέχει παράλληλα με τον ανταγωνισμό όμως νομιζω το θέμα της διαφήμισης την έχει χτυπήσει την σονυ άσχημα. Αν πανω έγραφε HTC, Samsung, xiaomi ή κανένα τέτοιο όνομα αυτόματα θα αποτελούσε επόμενη αγορά για πολλούς

Δημοσ.

Γιατί να το κάνουν πλαστικό; μου λες; όταν με -100€ το z1 compact είναι full αλουμίνιο...

Πιθανότατα για να κόψουν κάτι επιπλέον σε σχέση με το Z3 εκτός της ανάλυσης της οθόνης. Χαλάλι, σε όλα τα υπόλοιπα είναι σούπερ (για επώνυμο πάντα, γιατί αν πάμε σε Xiaomi MI4 π.χ. αλλάζουν τα δεδομένα).

Δημοσ.

θα το ηθελα ανασχεδιασμενο αλλα η sony φαινεται οτι θελει να διατηρησει κι εδω την αυστηρη γραμμη του τηλεφωνου.

το z3 Που εχω κιολας ειναι τουμπανακι.

Δημοσ.

Καλό, χρυσό, φοβερό από χαρακτηριστικά αλλά αυτή η ορθογώνια ξενέρωτη εμφάνιση που έχει όλη η Z σειρά δεν με τραβάει... Και πλαστικούρα

Δημοσ.

ο  σχεδιασμος τησ  συσκευης  ειναι  πολυ  συνιθησμενος  οπως  ειναι  και  στα  προηγουμενα  και  δεν  θα  εχει  μεγαλεσ  διαφορεσ  απο  το  ζ3  

Δημοσ.

δεν  εχει  επεισης  καμια  εκπληξη  ολοι  περιμεναμε  αυτα  που  αναφερονται  πανω  κατω  και  ο σχεδιασμοσ  πολυ  απλος  δεν  υπαρχει  καμια  εκπληξη  αλλα  το  κινητο  στη  λειτουργεια  του  θα πεταει

Δημοσ.

Δεν ξέρω πως θα είναι το Ζ4, πάντως τα Ζ3 και Ζ3 Compact είναι απλά εκπληκτικά. Ειδικά το Compact τα σπάει.

Στα χρήματα που έχει το Ζ3 compact είναι το καλύτερο smartphone . Το Ζ4 περιμένουμε να το δούμε γιατί προς το παρόν είναι δύσκολο να βγάλει κάποιος μια απόφαση αν είναι βελτιωμένο ή όχι σε σχέση με Ζ3

Δημοσ.

Καλό, χρυσό, φοβερό από χαρακτηριστικά αλλά αυτή η ορθογώνια ξενέρωτη εμφάνιση που έχει όλη η Z σειρά δεν με τραβάει... Και πλαστικούρα

Πλαστικούρα;

Δημοσ.

τη βλεπω την δουλεια...τωρα που η sammy εβαλε αλουμινιο, ξαφνικα ολα τα αλλα θα ειναι "πλαστικουρες" χεχε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...