Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά θελω να δοκιμασω στο λαπ τοπ μου έναν ssd μεχρι 100 ευρω το πολυ απλα για δοκιμη θελω να το κανω και να δω αν θα παρω ακριβο και καλο μετα αφου δω πως λειτουργεί ο φθηνός πρωτα. Εχετε να μου προτείνεται καποια μακρα σκληρων δισκων?

Παιδιά θελω να δοκιμασω στο λαπ τοπ μου έναν ssd μεχρι 100 ευρω το πολυ απλα για δοκιμη θελω να το κανω και να δω αν θα παρω ακριβο και καλο μετα αφου δω πως λειτουργεί ο φθηνός πρωτα. Εχετε να μου προτείνεται καποια μακρα σκληρων δισκων?

Δημοσ.

Απο τις καλυτερες φυσικά στην αγορα αλλα ποια ειναι η διαφορα αναμεσα σε αυτην και την 850 pro?

Εγω παλια ειχα διαβασει οτι η evo λειτουργει σαν μνημη και όχι σαν δισκος ισχυει ακομα αυτο ξερεις?

Δημοσ.

H evo δεν ειναι τεχνολογία έτσι λέγεται ο δίσκος ειναι η σειρά samsung evo και η καινούργια ο samsung pro

Δημοσ.

Ναι ομως η διαφορά τους ποια είναι? Δεν ειπα οτι ειναι τεχνολογία αλλα οτι εχει διαφορετικη λειτουργία απο την προ

Δημοσ.

Το ίδιο δουλεύουν, σαν δίσκος και οι δύο, θα μας καραφλιάσεις :P

Πάρε καλύτερα αυτό που σου έδειξα. Είναι πιο VFM. Αν θες έχει και 500gb με 212ευρώ.

Οι διαφορές είναι ένα ~2-5% στις επιδώσεις. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Είναι καθαρά θέμα μοντέλων το ενα ειναι νεώτερο  και το αλλιο παλαιότερο , μπορείς να ρίξεις μια ματιά και στις επιδόσεις τους / specs για να εχεις ολοκληρωμένη άποψη

Δημοσ.

Αφού το κριτήριο επιλογής σου είναι η τιμή, απλά πάρε τον φθηνότερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...