Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.

θα μπορούσατε να προτείνετε κάποιες συσκευές (smartphones) που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν "ευκαιρίες" ?

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από fouskmech
Δημοσ.

Καλησπέρα.

θα μπορούσατε να προτείνετε κάποιες συσκευές (smartphones) που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν "ευκαιρίες" ?

Ευχαριστώ

Από Ελλάδα ή από Κίνα!? Εάν εννοείς να τις πουλάνε πιο φθηνά, τουλάχιστον τα κινεζομάγαζα βγάζουν κατά καιρούς προσφορές και συνήθως ανακοινώνονται και στο φόρουμ, αλλά και μία βόλτα να κάνεις, θα τις δεις. Σε ενδιαφέρει κάποιο συγκεκριμένο κινητό ή ψάχνεις κάτι σε συγκεκριμένο budget, διαστάσεις και χαρακτηριστικά!?

Α....αυτό είναι το 1000στό μήνυμά μου στο φόρουμ!

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα,

καταρχήν σε υπερευχαριστώ που διαθέτεις χρόνο για να μας ξεστραβώνεις. Ανδιαφέρομαι για κινητό "από όλα". Τι θέλω να συνδυάζει:

Επιδόσεις, αξιοπιστία, ποιότητα κατασκευής, μεταπωλητική αξία, διάρκεια μπαταρίας και φυσικά οικονομικό.  Χαχα, το άλλο με τον Τοτό το ξέρεις?

Για να γίνω πιο σαφής, πέρα από το καλαμπούρι, πραγματικά ενδιαφέρομαι για κινέζικο τηλέφωνο. Τι θα ήθελα:

α) Μεγάλη διάρκεια μπαταρίας

β) Και 1 GB RAM άμα μου φτάνει, έχει καλώς, αρκεί να μην κρασσάρει

γ) Να μην τρώει κολήματα, μιας και δεν είμαι ειδικός να ασχολούμα συνέχεια

δ) Τα 16 GB ROM μάλλον μου αρκούν

ε) Μπορεί να παίρνει SD card για επέκταση?

στ) Δε θέλω δίκαρτο, μια σύνδεση έχω

ζ) Καλή οθόνη με ανάλυση FHD. Να έχει και gorilla gloss? Ti είναι αυτό? χρειάζεται?

η) Στην κατηγορία τιμής που πάω, θα έχει καλή κάμερα έτσι και αλλιώς.....

θ) Να έχει 5 '' τουλάχιστον γιατί θέλω να τρέχω και να βλέπω καλά το extranet της booking.com

ζ) Μικρό SAR αν γίνεται

Τι έχω βρει τώρα από το kimovil (μη με βρίσεις, είναι αρκετά):

1) Sony Xperia Z Ultra

2) Huawei Ascend P7

3) Huawei Ascend G7 (έχει ουσιαστικές διαφορές με το από πάνω?)

4) Huawei Ascend Mate 2 4G (αν και δεν είναι FHD)

5) Meizu M1 Note

6) Jiayu S3

7) Lenovo K900

Να αποκλείσω κάποια κατευθείαν (γιατί ας πούμε δεν παίζουν Ελλάδα) ?

Πως θα μπορούσες να με βοηθήσεις, να μείνουν 2, ή 3 και μετά να επιλέξω πιο εύκολα.

Σε ΥΠΕΡ-ευχαριστώ, Γιώργος.

Δημοσ.

Το K900 συγκεκριμένα το έχω και το πουλάω, οπότε εάν σε ενδιαφέρει το συζητάμε. Για τ' άλλα πρέπει να τα δω να σου πω, γιατί σ' απαντώ από το κινητό.

Δημοσ.

Ok, σε ευχαριστώ.

Όποτε και αν μπορέσεις, ρίξε μια ματιά στα υποψήφια. Και πες μου και για το Κ900 σε τι τιμή το διαθέτεις.

Και πάλι σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

Ok, σε ευχαριστώ.

Όποτε και αν μπορέσεις, ρίξε μια ματιά στα υποψήφια. Και πες μου και για το Κ900 σε τι τιμή το διαθέτεις.

Και πάλι σε ευχαριστώ.

Θα σου απαντήσω για 2,5,6,7. Λοιπόν, για το Κ900, σου είπα, έχω αγγελία στο φόρουμ, εάν θέλεις και σε ενδιαφέρει να σου το δώσω στην τιμή που σου είπα.

Το Jiayu S3, ποια έκδοση? Έχει με 3GB RAM (240$) kai 2GB Ram (190$). Μάλιστα βλέπω το reportspam που κάνω εγώ τις αγορές μου, έχει την 2GB έκδοση στην ευρωπαϊκή του αποθήκη, που με τον κωδικό CLEARANCECC, που είναι -20$, σου βγαίνει τελική 230$, σε 2-5 ημέρες σπίτι και χωρίς τον φόβο τελωνείου.

Το Meizu M1 Note πάλι ποια έκδοση? Υπάρχει των 16GB ( 230$) και 32GB ( 336$ )

Το Ρ7 καλό, αλλά τα προηγούμενα είναι καλύτερα. Τώρα από τα 3 ποιο είναι καλύτερο...αυτό που σου αρέσει και σε καλύτπει.

Δημοσ.

Βασικά για τις εκδόσεις των 16 GB έλεγα.

Βλέπω όμως και το Huawei Ascend Mate 2 4G που έχει θηρίο μπαταρία, και το Xiaomi Redmi Note που έχεις αναφέρει πολλές φορές.

Τι λές ?

Σε ευχαριστώ.

Δημοσ.

εγω θα σου απαντησω για το gorilla glass

.ειναι η οθονη,το γυαλι που εχει μπροστα.ειναι καλο να καλο να κοιτας γιαυτο αμα δεν θες να βαζεις ζελατινα η tempered glass.αναλογα με τον αριθμο εχει και διαφορετική τεχνολογια,δηλαδη να μη σπαει η οθονη να μην εχει γρατζουνιες ακομα και αν το επιδιώξεις(τσεπι με κλειδια μαζι)

Δημοσ.

Βασικά για τις εκδόσεις των 16 GB έλεγα.

Βλέπω όμως και το Huawei Ascend Mate 2 4G που έχει θηρίο μπαταρία, και το Xiaomi Redmi Note που έχεις αναφέρει πολλές φορές.

Τι λές ?

Σε ευχαριστώ.

Εκτός την μπαταρία, που είναι πιο μεγάλη, σε όλα τ' άλλα το Xiaomi είναι καλύτερο και φθηνότερο ;)

Δημοσ.

Καλησπέρα, το Huawei Honor 6, αξίζει τα λεφτά του, και αν ναι (16 GB) από που το αγοράζουμε?

Βασικά, κατέληξα στα εξής 3:

1) Sony xperia z2

2) Huawei Honor 6

3) Meizu m1 Note

όλα με 16 GB ROM. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις λίγο? Από που θα ήταν καλύτερα να ψωνίσω? Και πάλι ευχαριστώ.

Δημοσ.

Καλησπέρα, το Huawei Honor 6, αξίζει τα λεφτά του, και αν ναι (16 GB) από που το αγοράζουμε?

1) Sony xperia z2

2) Huawei Honor 6

3) Meizu m1 Note

όλα με 16 GB ROM. Μήπως μπορείς να με βοηθήσεις λίγο? Από που θα ήταν καλύτερα να ψωνίσω? Και πάλι ευχαριστώ.

Το 1 το παίρνεις από Ελλάδα, οπότε ψάχνεις skroutz. To 2 με 3 έχουν μεγάλη διαφορά τιμής.

2 -> 353$

3 -> 230$

Και οι δύο εταιρείες είναι αξιόπιστες, αλλά φυσικά καλύτερο είναι το 2, εξού και πιο ακριβό! Όσο για αγορά, εγώ τις αγορές μου τις κάνω από εκεί που σου δίνω τα λινκ.

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μήπως έχεις υπόψη σου το  elephone p7000? Εκτός από τα specs, φαίνεται και πολύ ποιοτική κατασκευή.

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα. Μήπως έχεις υπόψη σου το  elephone p7000? Εκτός από τα specs, φαίνεται και πολύ ποιοτική κατασκευή.

Δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα. Βλέπω είναι σε preorder στα 199.99$ στο reportspam, αλλά και στο site της κατασκευάστριας εταιρείας λέει την τιμή αλλά δεν το πουλάει ακόμα όπως τα υπόλοιπα μοντέλα της. Το ίδιο ισχύει και για το p8000 εάν το ψάξεις, pπου είναι στα 221$.

Ακούγεται για τέλη Απριλίου ότι θα κυκλοφορήσει το p7000.

1) Sony xperia z2

2) Huawei Honor 6

3) Meizu m1 Note

Είδα σήμερα καινούργια σελίδα στο reportspam από το μαγαζί τους στο HongKong για το M1, στα 206$. Με το κουπόνι Reg10CIC2 που δίνουν για αγορές άνω των 200$, πέφτει στα 196$ τελική

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...