Προς το περιεχόμενο

lg g3 update

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα μάγκες χτες πήγα σε έναν φίλο μου που έχει το κινητό την 16αρα εκδοσή για να του περάσω την 5.0 μεσώ του lg pc suite γιατί δεν του την έβγαζε από το κινητό. την κατέβασα την πέρασα την τελευταία εκδοσή την 20h άλλα είδα ότι παρόλα που πέρασε καινούργιο λογισμικό δεν του έσβησε τίποτα από το κινητό ούτε εφαρμογές ούτε τίποτα και μου φάνηκε λίγο παράξενο γιατί και η πληροφορίες λένε ότι έχει την 5.0 και έχει αλλάξει και λίγο το u.i .επίσης η κάμερα του αργεί να βγάλει φωτογραφίες δηλαδή βγάζει μια και μετά αργεί αρκετά να ξανά είναι έτοιμη για την επόμενη..

Δημοσ.

οχι φιλε μου δεν εκανα μετα factory reset νομιζα οτι γινεται μονο του οταν περνας καινουργιο λογισμικο και δεν το σκεφτηκα καθολου

Δημοσ.

Μπορεί αλλά θα χάσει όλα τα δεδομένα..

Έπρεπε να του κάνεις ένα root, να του πέρναγες recovery και καθαρό φλασάρισμα με μία prerooted official lollipop..

Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, εδώ σου το έδωσε να του περάσεις το official update το root θα αξιοποιούσε;;

Δημοσ.

μπααα δεν θπηρχε περίπτωση  να του το κάνω αυτό διότι και για να του περάσω μεσώ  του lg pc suite την λολλιποπ με ζάλιζε 2 εβδομάδες και ας του είχα πει τι να κάνει όποτε του κανω ένα factory reset αύριο και ξεμπερδεύω με αυτο

Δημοσ.

Ο.τι να ναι....ρουτ . ρεκοβερυ . καθαρο φλασαρισμα . πρερουτεντ ρομ . φακτορυ ρεσετ για νεα ρομ αφου εχει εγκατασταθει και ο.τι να ναι

Φιλε wipe everything factory reset στην ηδη ρομ και μετα φτου απο την αρχη φλασαρισμα ...

Δημοσ.

Ο.τι να ναι....ρουτ . ρεκοβερυ . καθαρο φλασαρισμα . πρερουτεντ ρομ . φακτορυ ρεσετ για νεα ρομ αφου εχει εγκατασταθει και ο.τι να ναι

Φιλε wipe everything factory reset στην ηδη ρομ και μετα φτου απο την αρχη φλασαρισμα ...

φλασαρισμα από την αρχή γιατί?ένα factory reset είναι αρκετό 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...