Virus200 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 καλησπέρα μάγκες χτες πήγα σε έναν φίλο μου που έχει το κινητό την 16αρα εκδοσή για να του περάσω την 5.0 μεσώ του lg pc suite γιατί δεν του την έβγαζε από το κινητό. την κατέβασα την πέρασα την τελευταία εκδοσή την 20h άλλα είδα ότι παρόλα που πέρασε καινούργιο λογισμικό δεν του έσβησε τίποτα από το κινητό ούτε εφαρμογές ούτε τίποτα και μου φάνηκε λίγο παράξενο γιατί και η πληροφορίες λένε ότι έχει την 5.0 και έχει αλλάξει και λίγο το u.i .επίσης η κάμερα του αργεί να βγάλει φωτογραφίες δηλαδή βγάζει μια και μετά αργεί αρκετά να ξανά είναι έτοιμη για την επόμενη..
kataramenos32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Την ρομ την περασες factory reset εκανες?
Virus200 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 οχι φιλε μου δεν εκανα μετα factory reset νομιζα οτι γινεται μονο του οταν περνας καινουργιο λογισμικο και δεν το σκεφτηκα καθολου
Virus200 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 δηλαδη τωρα που του εχω περασει λολλιποπ απλα του κανω ενα factory reset και ειναι κομπλε μετα?
Superuser Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μπορεί αλλά θα χάσει όλα τα δεδομένα.. Έπρεπε να του κάνεις ένα root, να του πέρναγες recovery και καθαρό φλασάρισμα με μία prerooted official lollipop.. Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, εδώ σου το έδωσε να του περάσεις το official update το root θα αξιοποιούσε;;
Virus200 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 μπααα δεν θπηρχε περίπτωση να του το κάνω αυτό διότι και για να του περάσω μεσώ του lg pc suite την λολλιποπ με ζάλιζε 2 εβδομάδες και ας του είχα πει τι να κάνει όποτε του κανω ένα factory reset αύριο και ξεμπερδεύω με αυτο
tsilitheo1 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ο.τι να ναι....ρουτ . ρεκοβερυ . καθαρο φλασαρισμα . πρερουτεντ ρομ . φακτορυ ρεσετ για νεα ρομ αφου εχει εγκατασταθει και ο.τι να ναι Φιλε wipe everything factory reset στην ηδη ρομ και μετα φτου απο την αρχη φλασαρισμα ...
leo06 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Ο.τι να ναι....ρουτ . ρεκοβερυ . καθαρο φλασαρισμα . πρερουτεντ ρομ . φακτορυ ρεσετ για νεα ρομ αφου εχει εγκατασταθει και ο.τι να ναι Φιλε wipe everything factory reset στην ηδη ρομ και μετα φτου απο την αρχη φλασαρισμα ... φλασαρισμα από την αρχή γιατί?ένα factory reset είναι αρκετό
hayabusagr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 OTA γιατι δεν σου ηρθε ακομα?απο που ειναι το κινητο?Ασια?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα