Sascaroth Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχω την οθόνη LG 22EN33, η οποία έχει μόνο υποδοχή VGA και ενδιαφέρομαι να αγοράσω την κάρτα γραφικών Sapphire Radeon R9 270X 2GB with Boost OC (11217-01-20G), η οποία έχει μόνο υποδοχές DVI και HDMI. Θα ήθελα πολύ η οθόνη μου να είχε υποδοχή HDMI για να μπορούσα να συνδέσω την κάρτα γραφικών κατευθείαν, αλλά δυστυχώς δεν έχει. Γενικώς δεν είμαι fan της πατέντας, αλλά εφόσον δεν έχω την δυνατότητα για αγορά οθόνης με υποδοχή HDMI, πρέπει να κοιτάξω εναλλακτικές λύσεις. Έχουμε και λέμε : 1) Μπορώ με την χρήση ενός μετατροπέα να κάνω την δουλειά μου ? 2) Αν ναι, έχετε να προτείνετε κάποιον συγκεκριμένο ? 3) Αξίζει τον κόπο η όλη φάση ? 4) Θα έχω την ίδια επίδοση σε σχέση με την σύνδεση HDMI κατευθείαν σε HDMI ? 5) Οτιδήποτε άλλο κρίνετε απαραίτητο, μη διστάσετε να μου το πείτε. Παρακαλώ υπεύθυνες απαντήσεις, το θέμα με ενδιαφέρει άμεσα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 για 20-30 ευρο παρε αυτη εχεις και ετοιμη την συδνεση https://www.skroutz.gr/s/4693148/Sapphire-Radeon-R9-280-3GB-Dual-X-Boost-OC-11230-00-20G.html
Sascaroth Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Η οθόνη μου έχει μόνο υποδοχή VGA ή αλλιώς D-SUB. Τίποτε άλλο. Ορίστε ένα screenshot για να καταλάβεις. http://prntscr.com/6hjimx Συνεπώς οι υποδοχές DVI και HDMI που έχει η κάρτα γραφικών που μου ανέφερες, δεν μου κάνουν.
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 πας για gtx 750 Τi τοτε!συγγνωμη για πριν αλλα δεν κτλβ τι ελεγες! υπαρχει κ υλοποιηση της Asus r9 270x στα 200 ευρο π εχει vga θυρα!
Theo1903 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα διάφορα πρότυπα (vga,dvi,dvi-d,hdmi) δεν υπάρχουν μόνο για να βγάζουν λεφτά οι εταιρείες .Το καθένα προσφέρει διαφορετικό bandwith -> διαφορετικές δυνατές αναλύσεις .Επομένως το γεγονός οτι η οθόνη σου δεν έχει hdmi σημαίνει οτι δεν μπορεί να ανταπεξέλθει ενδεχομένως στο true 1080p .Ναι είναι full hd αλλα το vga είναι analog πράγμα που σημαίνει οτι απλά το αλλάζει μετα η οθόνη σου στην δικια της native ανάλυση .Απο εκεί και πέρα ,ένα απλό vga to dvi καλώδιο σου κάνει την δουλεία σου αλλα σε καμία περίπτωση δεν θα ήταν το ίδιο το hdmi to hdmi
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα