IgnaKing Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλησπερα εχω ενα θεμα με τον σκληρο (200gb) ηθενα να του περασω για αρχη τα 7αρια αλλα διαπιστωσα οτι δεν εμφανιζουν κανενα δισκο στην εγκατασταση ενω ειδα οτι ουτε και στα bios τον εμφανιζουν αλλα ενω συνδεσα εναν 2ο και ειχα και τον προβληματικο παλι δεν τον εβγαζε πουθενα μεσα στα windows εντομεταξυ ο σκληρος δειχνει να δουλευει γιατι ακουγετε και γυρναει αλλα ουσια 0επισης να επισημανω οτι εχει ενα 6μηνο που ειχα μπει (μεσω αλλου σκληρου δισκου που ειχε 7αρια απο τον υπολογιστη μου και τον εμφανιζε κανονικα)ηταν μια χαρα τωρα ουτε τον εμφανιζει ουτε μπανει ουτε τιποτααπο οτι θυμαμαι ειχε windows xp ο ΄΄προβληματικος΄΄, (δεν εχω κατι σοβαρο μεσα ευτυχως)Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας
SPANK Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Έ αμα δεν εμφανίζεται πουθενά υπάρχει πρόβλημα ναι και ας ακούγεται οτι λειτουργεί μπορεί το πρόβλημα να ειναι στην πλακέτα ή καπου αλλου 1
IgnaKing Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Έ αμα δεν εμφανίζεται πουθενά υπάρχει πρόβλημα ναι και ας ακούγεται οτι λειτουργεί μπορεί το πρόβλημα να ειναι στην πλακέτα ή καπου αλλου Πλακετα δυσκολα γιατι δουλευουν τα παντα (μεσα και οι αλλοι 2 δισκοι) αρα μαλλον τα εφτυσε ο σκληρος..
CMD Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Στην πλακέτα του σκληρού εννοεί (πιθανόν) ο SPANK. ΥΓ. BIOS = Basic Input/Output System , μεταφράζεται ως : Βασικό σύστημα εισόδου/εξόδου, άρα ΤΟ bios
funbreaker Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Έλεγξε τον δίσκο με κάποιο διαγνωστικό, π.χ. το HD Sentinel και πες μας αποτελέσματα (θα μου πεις πώς, αφού δεν φαινεται, ε δοκίμασε εκτός windows με κάποιο bootable cd). Αν τον βρεις υγιή, δοκίμασε να δεις αν φαίνεται εκτός windows με κάποιο πρόγραμμα από bootable cd, π.χ. το G-Parted ή με κάποιο live cd μιας διανομης linux. Αν φαίνεται, φόρμαρε τον με το πρόγραμμα του bootable cd που θα τον εντοπίσει και ξαναδοκίμασε στα windows.
IgnaKing Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Έλεγξε τον δίσκο με κάποιο διαγνωστικό, π.χ. το HD Sentinel και πες μας αποτελέσματα (θα μου πεις πώς, αφού δεν φαινεται, ε δοκίμασε εκτός windows με κάποιο bootable cd). Αν τον βρεις υγιή, δοκίμασε να δεις αν φαίνεται εκτός windows με κάποιο πρόγραμμα από bootable cd, π.χ. το G-Parted ή με κάποιο live cd μιας διανομης linux. Αν φαίνεται, φόρμαρε τον με το πρόγραμμα του bootable cd που θα τον εντοπίσει και ξαναδοκίμασε στα windows. Ειχα βαλει live linux αλλα τιποτα, οσο για τα προγραμματα αφου δεν τα εμφανιζει και δεν το αναγνωριζει δεν πιστευω να το εμφανισει στα διαγνωστικα :/
funbreaker Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Ειχα βαλει live linux αλλα τιποτα, οσο για τα προγραμματα αφου δεν τα εμφανιζει και δεν το αναγνωριζει δεν πιστευω να το εμφανισει στα διαγνωστικα :/ χμ αφού δεν φαίνεται και σε linux δύσκολα τα πράματα. Πάντως εγώ θα το έψαχνα και με ένα bootable cd με ένα διαγνωστικό της εταιρίας του δίσκου και κανένα άλλο γνωστό. Αν και δεν νομίζω να γινόταν κάτι.
IgnaKing Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 χμ αφού δεν φαίνεται και σε linux δύσκολα τα πράματα. Πάντως εγώ θα το έψαχνα και με ένα bootable cd με ένα διαγνωστικό της εταιρίας του δίσκου και κανένα άλλο γνωστό. Αν και δεν νομίζω να γινόταν κάτι. Θα το ψαξω αν και κατι μου λεει οτι δεν ...τα φτυσε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα