verel Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Δυο ερωτήσεις έχω στην ουσία. Έχω καταλήξει στην παρακάτω σύνθεση και απλά θέλω μια επιβεβαίωση ή εναλλακτικές προτάσεις. Το κόστος όλων αυτών είναι περίπου 700Ε. CPU: Intel Core I5-4460 M/B: Asus H97-PLUS RAM: Corsair Vengeance DDR3 8GB 1600MHz PSU: Corsair CX600M GPU: Asus Nvidia GTX 750 Ti OC 2GB HDD: Crucial BX100 120GB & Western Digital Blue 1TB SATA3 WD10EZEX Επειδή είμαι εκτός Αθηνών, για την ακρίβεια στη Χίο, αν ξέρει κανείς κάποιο αξιόπιστο κατάστημα απ'όπου μπορώ να τα αγοράσω και να τα παραλάβω συναρμολογημένα σε κουτί (αυτό θα το επιλέξω επι τόπου), πλην του e-shop.gr γιατί έχω κακή εμπειρία με το εν λόγω κατάστημα. Εχω βρει το you.gr αλλά περιμένω απάντηση από 'κει αν προσφέρουν υπηρεσίες συναρμολόγησης custom υπολογιστή καθώς δεν θέλω να τα παραλάβω και να ψάχνω μετά τεχνικό. Σας ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Vision Studio τσεκαρε που ειναι θεσ/νικη
thedrpapa Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2015 Πολύ καλά υποσυστήματα όλα.Θα πρότεινα για HHD τον Seagate 1TB Barracuda.Επιπλέον,αν δεν βιάζεσαι τον SSD,προτείνω να μην τον πάρεις τώρα,αλλά να περιμένεις να πέσουν άλλο λίγο οι τιμές και σε κανά μήνα-δύο να πάρεις έναν αξιόπιστο Samsung ή Sandisk και σε πιο μεγάλη χωρητικότητα,μιας και τα 120GB για λειτουργικό και παιχνίδια,εφαρμογές,προγράμματα κτλ,δεν είναι αρκετά.Επιπλέον,όσο αυξάνεται η χωρητικότητα ενός δίσκου,τόσο χάνει σε απόδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα