Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια καλησπερα σας, θα ηθελα να ζητησω πρωτα την γνωμη σας για ενα pc που εχω βρει ετοιμο απο κωτσοβολο, μιας και δεν εχω πιστωτικη για κομματι κομματι. Το pc δεν εχει λειτουργικο, οποτε μια χαρα και δεν εχει καλα καρτα γραφικων αλλα σε αυτο δεν εχω θεμα γιατι θα χρησιμοποιησω αυτην που εχω στον προηγουμενο.

1) Θελω την γνωμη σας για τον υπολογιστη http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/desktops-mac-all-in-one/144231-quest-q-star-i3-4160-fd-no-os 

2) Αν εχετε βρει κατι καλυτερο θα ηθελα την γνωμη σας, ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

δεν μου εμφανιζει τπτ φιλε,

πες μας ποσα λεφτα δινεις και τι χρηση θελεις!

συμπληρωσε την φορμα http://www.insomnia.gr/topic/531918-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BC%CE%B1%CF%82-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82-%CE%B7%CF%85/

Δημοσ.

Είδος Desktop PC Computer Επεξεργαστής CPU Ιntel Core i3 4160 3.60GHz (3MB) RAM Memory 4 GB Τύπος Δίσκου HDD Χωρητικότητα Δίσκου 1000 GB Sound Card On Board 8-Channel Audio Κάρτα Γραφικών Intel GMA HD

Μνήμη κάρτας γραφικών Shared Λειτουργικό Σύστημα Δεν διαθέτει Σειρά Επεξεργαστή CPU Intel Core i3 Ταχύτητα Επεξεργαστή σε Ghz 3.60GHz Τύπος Μνήμης RAM DDR3 Ταχύτητα Σκληρού Δίσκου (rpm) 7200 Κάρτα Δικτύου Διαθέτει Οπτικό Μέσο DVD RW

Δεν ξερω τι εγινε με το λινκ αυτα ειναι τα βασικα χαρακτηριστικα

Δημοσ.

αυτο ειναι στα 380, χωρις λειτουργικο συστημα μεσα, καρτα γραφικων εχω σε αυτον που χρησιμοποιω τωρα οποτε δεν εχω θεμα, νομιζω πως αξιζει σαν pc, γενικοτερα μπορω να διαθεσω μεχρι 400, ευχαριστω για τις απαντησεις φιλε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...