pal lap Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Γεια σας αγορασα ενα smartphone (turbo x A) και παρατηρησα οτι δεν εχει google play ετσι και εγω κατεβασα αυτα τα apκ : google play,gmail,youtube και στη συνεχεια τα εκανα εγκατασταση ολα δουλευαν ρολοΪ εκτος απο το google play μου έβγαζε δυστυχως google play σταματησε να λειτουργει.Kαμια ιδεα για να λυσω το προβλημα μου
maddoctor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Πας εδώ και κάνεις ότι γράφουν -> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=391778 1
zmaskos Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Και άλλη φορά προσέχεις τι αγοράζεις.
kataramenos32 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Και άλλη φορά προσέχεις τι αγοράζεις. Αυτο.Αλλιως κατεβασε το amazon appstore η κατι σε μαυρη αγορα
pal lap Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Άλλος τρόπος δεν υπάρχει. Και άλλη φορά προσέχεις τι αγοράζεις. χαχα το κινητο τα σπαει αλλα το χρειαζομαι για κατι το google play ευχαριστω παντως για την σ... Αυτο.Αλλιως κατεβασε το amazon appstore η κατι σε μαυρη αγορα τι ειναι αυτο? και τι κανει
maddoctor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Http://www.amazon.com/gp/mas/get-appstore/android/ref=mas_rw_ldg Αυτό. Σαν το playstore είναι
pal lap Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 μπορεις να πεξεις παιχνιδια που σου επιτρεπει το google play ? (plants vs zombie) μπορεις να απαντησεις ?
maddoctor Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Έχει τα δικά του προγράμματα/παιχνίδια. Εγκατέστησε το και δες.
Gravekeeper Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2015 Επισης μπορεις να κατεβασεισ και αυτο ειχει φιλος μου turbo-x και το ξερω απο αυτον http://market.1mobile.com/
pal lap Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Επισης μπορεις να κατεβασεισ και αυτο ειχει φιλος μου turbo-x και το ξερω απο αυτον http://market.1mobile.com/ το εχω Έχει τα δικά του προγράμματα/παιχνίδια. Εγκατέστησε το και δες. το root τι προβληματα προκαλει ?
maddoctor Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 το εχω το root τι προβληματα προκαλει ? Κανένα, εφόσον δεν θέλεις να πειραματιστείς. Εάν πειραματιστείς χωρίς να ξέρεις, το πολύ πολύ να έχεις ένα τούβλο και όχι τηλέφωνο.
pal lap Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 δηλαδη για να καταλαβω αμα κανω αυτα που ελεγε το site θα ειχε χαλασει Κανένα, εφόσον δεν θέλεις να πειραματιστείς. Εάν πειραματιστείς χωρίς να ξέρεις, το πολύ πολύ να έχεις ένα τούβλο και όχι τηλέφωνο. δηλαδη για να καταλαβω αμα κανω αυτα που ελεγε το site θα ειχε χαλασει
patrickdrd Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 ειναι για προχωρημενους/advanced users το root φιλε, εφοσον δεν ξερεις τι ειναι , αστο καλυτερα γιατι θα καταστρεψεις το κιν
μπουρτζοβλαχος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 προς οσα κινητα δεν εχουν google play δεν αρκει καποιος να βαλει αυτη την εφαρμογη αλλα θελει το google service, google+, google αναζητηση κ.λ.π και δεν ειναι απαραιτητο το root, συνηθως το root χρειαζεται για να βγαλει καποιος αυτες τις αχρηστες εφαρμογες που δεν χρησιμοποιει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα